Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот matador » 19 юни 2014 13:22

След като няма много финансови възможности отбора защо продължаваме да взимаме футболисти с големи заплати :evil: .Зимата е трябвало да продадем Гъргоров,Косоко и Менди и сега щяхме да имаме някакви средства в отбора.Трябва да взимаме млади момчета, който не взимат много пари, не ме интересува на кое място ще сме важно е отбора да се развива.С млади футболисти ще ни е доста трудно няколко сезона но съм сигурен ,че това ще е много по-добре за отбора.Писна ми всяка година да правим нов отбор и да взимаме некадърни скъпи чужденци с който после се чудим как да се отървем от тях и как да им платим заплатите.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юни 2014 13:30

matador написа:След като няма много финансови възможности отбора защо продължаваме да взимаме футболисти с големи заплати :evil: .Зимата е трябвало да продадем Гъргоров,Косоко и Менди и сега щяхме да имаме някакви средства в отбора.Трябва да взимаме млади момчета, който не взимат много пари, не ме интересува на кое място ще сме важно е отбора да се развива.С млади футболисти ще ни е доста трудно няколко сезона но съм сигурен ,че това ще е много по-добре за отбора.Писна ми всяка година да правим нов отбор и да взимаме некадърни скъпи чужденци с който после се чудим как да се отървем от тях и как да им платим заплатите.

С млади футболисти пробив в Европа не се прави.А нали от там се надяваме да спечелим пари.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2014 13:45

GOLEADOR написа:
matador написа:След като няма много финансови възможности отбора защо продължаваме да взимаме футболисти с големи заплати :evil: .Зимата е трябвало да продадем Гъргоров,Косоко и Менди и сега щяхме да имаме някакви средства в отбора.Трябва да взимаме млади момчета, който не взимат много пари, не ме интересува на кое място ще сме важно е отбора да се развива.С млади футболисти ще ни е доста трудно няколко сезона но съм сигурен ,че това ще е много по-добре за отбора.Писна ми всяка година да правим нов отбор и да взимаме некадърни скъпи чужденци с който после се чудим как да се отървем от тях и как да им платим заплатите.

С млади футболисти пробив в Европа не се прави.А нали от там се надяваме да спечелим пари.

И с пенсиите няма да стане. ;)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 юни 2014 13:47

Къде са тия толкова пенсии? Аз ги преброявам до 4-5 по-стари футболисти, което е напълно нормално. Имаме още толкова млади момчета на възраст между 18-22 години, а останалите са на по 25-6 години.
Къде са пенсиите питам и отговор не искам!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юни 2014 13:47

vaskonti написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:
ilian12 написа:Подпишат ли договор с друг клуб няма да имат право на обезщетение.

Така ли?Не знаех!Това е супер!Да ги взимат там Ботев,Литекс,ако щат и при говедата да ходят!

Не е баш така, макар да ти се иска. По принцип правилниците позволяват състезател да разтрогне (което вече е факт според компетентната комисия) с отбор А и да подпише с клуб Б (Менди-Литекс), като успоредно с това да съди Сашетата за неизплатени/забавени пари примерно. Идеята на тези правилници е, играчът да не стопира кариерата си, респективно развитието, докато се точат разните му дела, пишат се прочувствени декларации, дават се обещания за след празниците и т.н.

По принцип е така, но става въпрос за само една просрочена заплата. Ако приемем, че това наистина е така, нещата ще станат доста сложни за Менди, а вероятно и за Литекс.

Дори да приемем, че става дума за една заплата, за което реално и двамата нямаме никакви факти и доказателства, не мисля че Гришата е толкова безхаберен да рискува с дела срещу него. Пък и има доста силно лоби в БФС, не вярвам нещата да станат чаааак толкова сложни :lol: Най-малкото уронват престижа му, а той, ако не друго, си държи на излъскания имидж. Според мен тук се мъти нещо друго, Сашетата крият някой некадърен ход зад паравана на разните му съобщения за врагове и т.н.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 19 юни 2014 13:54

GOLEADOR написа:

Не съм много съгласен през 2009-2010 имахме доста млади момчета в отбора и успяхме да се класираме за групите на ЛЕ след като отстранихме един от богатите руски отбори.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2014 13:59

Venko123 написа:Къде са тия толкова пенсии? Аз ги преброявам до 4-5 по-стари футболисти, което е напълно нормално. Имаме още толкова млади момчета на възраст между 18-22 години, а останалите са на по 25-6 години.

Илиев-34
Тунчев-33
Маркиньос-32
Камбуров-33
Попов-32
Ми то цялата ви защита,бре...
Щях да добавя Гъргоров и Янчев,ама добре,че се махнаха,че да падне малко средната възраст...
:mrgreen:

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 19 юни 2014 14:04

TristaNNN написа:
vaskonti написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:
ilian12 написа:Подпишат ли договор с друг клуб няма да имат право на обезщетение.

Така ли?Не знаех!Това е супер!Да ги взимат там Ботев,Литекс,ако щат и при говедата да ходят!

Не е баш така, макар да ти се иска. По принцип правилниците позволяват състезател да разтрогне (което вече е факт според компетентната комисия) с отбор А и да подпише с клуб Б (Менди-Литекс), като успоредно с това да съди Сашетата за неизплатени/забавени пари примерно. Идеята на тези правилници е, играчът да не стопира кариерата си, респективно развитието, докато се точат разните му дела, пишат се прочувствени декларации, дават се обещания за след празниците и т.н.

По принцип е така, но става въпрос за само една просрочена заплата. Ако приемем, че това наистина е така, нещата ще станат доста сложни за Менди, а вероятно и за Литекс.

Дори да приемем, че става дума за една заплата, за което реално и двамата нямаме никакви факти и доказателства, не мисля че Гришата е толкова безхаберен да рискува с дела срещу него. Пък и има доста силно лоби в БФС, не вярвам нещата да станат чаааак толкова сложни :lol: Най-малкото уронват престижа му, а той, ако не друго, си държи на излъскания имидж. Според мен тук се мъти нещо друго, Сашетата крият някой некадърен ход зад паравана на разните му съобщения за врагове и т.н.

1000% има нарушение в случая с Менди. Не може на 15ти да си тръгне и на 16ти да разтрогне.
На какво основание, с какви доказателства, никой не е уведомил клуба?
И на 17ти подписва договор с Литекс.
На всички ни е ясно че са преговаряли неправомерно, предварително.
Наказание за Литекс за 1година без трансфери е по правилник, ще видим.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юни 2014 14:07

blue avalanche написа:
Venko123 написа:Къде са тия толкова пенсии? Аз ги преброявам до 4-5 по-стари футболисти, което е напълно нормално. Имаме още толкова млади момчета на възраст между 18-22 години, а останалите са на по 25-6 години.

Илиев-34
Тунчев-33
Маркиньос-32
Камбуров-33
Попов-32
Ми то цялата ви защита,бре...
Щях да добавя Гъргоров и Янчев,ама добре,че се махнаха,че да падне малко средната възраст...
:mrgreen:

Най-добрата защита за миналия сезон бе тази на ЦСКА!Явно това те бърка , ама това е положението.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 19 юни 2014 14:10

В това няма никакъв смисъл. Отборът е във финансова криза и според теб начинът да излезем от нея е като играем с млади момчета с ниски зпалати. На кое място сме не било важно. Уверявам те обаче, че за отбори от чужбина, които искат да купят наши играчи, това е изключително важно. Крайното класиране в първенството на отбора-продавач е първото нещо, което се гледа. Погледни Берое например за какви пари си продава футболистите. А искаме да стопанисваме стадиона, да го реконструираме, да правим нови игрища, да подобрим базата, да поддържаме школата и да изплащаме милиони дългове... като продаваме футболисти по 100-200 000 евро? Без да участваме в евротурнирите? А като "се борим" геройски с младите момчета за 10-тото място колко фенове ще имаме на стадиона? Трябва да прибавим и слабата посещаемост, т.е. отказваме се от доходи заради по-слабата продажба на билети. И как смяташ тогава да се измъкнем от финансовата криза?
Но съм съгласен, че трябва да сме по-активни с изходящите трансфери - нещо, което и аз съм казвал по-рано в този форум.

Върни се в “Архив”