Аз не съжалявам и за Емо и за Менди. Наистина, че направиха и двамта добър сезон, но не са незаменими. Играта на Менди беше изчистване на топката в предни позиции или от време на време тръгваше на пробив, който не водеше и до опасна атака. Гъргоров през всеки свой престой в ЦСКА е имал проблеми след всеки край на сезона. Сега очаквам и да ни осъди за неизплатени заплати, но ще видим.
Марки ще замести Емо, а в защита ще заиграе любимеца ми Крачунов заедно с ИСТИНСКИЯ АРМЕЕЦ, Вальо Илиев. Остана да наложим юношата на Барселона от ляво, а за дясно трябва да вземем някой качествен, че пак с Апата цял сезон ще е трудно. В предни позиции да налагаме Маркович, Силва, Карачанаков, Чочев и като добавим Камбуров и Марки и не мисля, че отбора ни е по-слаб от този през миналия сезон. А ако и подпишем с ония дето бил голова машина ( статистиката това показва ) мисля, че ще бъдем и по - добри.
[offtopic]Към края на коментара се сетих, че не съм казал и дума за напускането на Косоко... Ама то какво и да кажа ще е много за него.[/offtopic]
Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- cskarcheto92
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
С напускането на тези тримата, отборът не е станал по-слаб от миналата година. Яд ме е за Бадема, тъй като беше много работлив, но не вярвам, че би направил силен сезон и тази година. Най-голямата ни загуба към момента е Роко Перота, незнам какво ще бъде състоянието на футболистите за началото на сезона без него. Надявам се ръководството да се събуди и да не допуснем още футболисти да разтрогнат, защото колкото и малко да са младите ни играчи, имат доста качества и около опитните Камбуров, Илиев, Тунчев, ще израстнат още повече. Ясно е, че и тази година ще е нулева (няма пари за нищо), но не мисля че някой може да ни бутне от второто място(това при нашите изисквания не е успех), ако запазим настоящия си потенциал.
Мисля, че няма нужда от нови имена в отбора, а и по този начин да се утежнява бюджета, ако липсват резервни играчи за някой пост, може да разчитаме на юноши.
Мисля, че няма нужда от нови имена в отбора, а и по този начин да се утежнява бюджета, ако липсват резервни играчи за някой пост, може да разчитаме на юноши.
- Red Warrior
- Контакти:
Ако анализираме цялостното представяне на тримата, които ни напуснаха ще видим, че Косоко през почти целия сезон беше посредствен и ни късаше нервите. Менди имаше както добри намеси в защита, така и много левашки, а Бадема освен с хубави си пас към Милисавлевич при 3:0 над Левски, аз лично с нищо друго не съм го запомнил. Така че няма за какво толкова да съжаляваме. Не ни е напуснал нито Стоичков, нито Бербатов, нито дори Мораеш, или Тиаго Силва. Това, което трябва да направят ръководството е да говорят с акционерите и да се плащат навреме заплатите, за да не ставаме кръводарители на ГМО-клубчета като Литекс.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
ЦСКА е на път да осъществи до дни трансфер на един от най-добрите си футболисти. Сигурни източници от Борисовата градина съобщиха пред БЛИЦ, че вчера е получена конкретна оферта от Палермо за Ивайло Чочев. Завърналият се в Серия А популярен клуб от остров Сицилия иска на всяка цена да купи талантливия халф.
Според непотвърдена информация предложението е на стойност 800 000 евро. Италианците очакват само положителен отговор от ЦСКА, за да задействат веднага сделката. Целта им е трансферът да бъде осъществен в колкото се може по-кратък срок.
БЛИЦ научи обаче, че всеки момент на “Армията” са очаквани още две оферти. От Борисовата градина засега не искат да назоват имената на другите отбори, кандидати за подписа на Чочев.
”Да, вече имаме оферта от Палермо. Няма обаче да избързваме. Много сериозен интерес към Ивайло има още от два европейски клуба. По обясними причини няма как да научите повече подробности на този етап”, категорични бяха от ЦСКА.
Говори се, че единият от въпросните два отбора също е италиански. БЛИЦ припомня, че Чочев бе следен под лупа през целия изминал сезон. В България често идваха представители на клубове от Европа, за да наблюдават таланта, който благодарение на добрите си изяви стигна и до “А” националния отбор. Един от тези тимове бе шотландският Селтик, както и още Уест Хям, Саутхемптън, Тотнъм и германски клуб. Дали обаче някой от тях всеки момент ще прати оферта или става въпрос за други отбори, можем само да гадаем...
Според отлично информирани източници в ЦСКА искат минимум 1 милион евро, за да продадат Чочев. На “Армията” вече са в готовност да търсят заместник на Ивайло.
Трансфер на Чочев ще закърпи чувствително “червения” клуб, в който финансовите проблеми са почти безкрайни.
"Блиц"
Не знам дали е достоверно, но по-добре да вземем пари за Чочев, отколкото Дришата да ни го открадне. Вярно, че ще отслаби конкуренцията в халфовата линия, но имаме Маркиньос, Витанов, Маркович, Галчев и разбира се Тошко Янчев.
Според непотвърдена информация предложението е на стойност 800 000 евро. Италианците очакват само положителен отговор от ЦСКА, за да задействат веднага сделката. Целта им е трансферът да бъде осъществен в колкото се може по-кратък срок.
БЛИЦ научи обаче, че всеки момент на “Армията” са очаквани още две оферти. От Борисовата градина засега не искат да назоват имената на другите отбори, кандидати за подписа на Чочев.
”Да, вече имаме оферта от Палермо. Няма обаче да избързваме. Много сериозен интерес към Ивайло има още от два европейски клуба. По обясними причини няма как да научите повече подробности на този етап”, категорични бяха от ЦСКА.
Говори се, че единият от въпросните два отбора също е италиански. БЛИЦ припомня, че Чочев бе следен под лупа през целия изминал сезон. В България често идваха представители на клубове от Европа, за да наблюдават таланта, който благодарение на добрите си изяви стигна и до “А” националния отбор. Един от тези тимове бе шотландският Селтик, както и още Уест Хям, Саутхемптън, Тотнъм и германски клуб. Дали обаче някой от тях всеки момент ще прати оферта или става въпрос за други отбори, можем само да гадаем...
Според отлично информирани източници в ЦСКА искат минимум 1 милион евро, за да продадат Чочев. На “Армията” вече са в готовност да търсят заместник на Ивайло.
Трансфер на Чочев ще закърпи чувствително “червения” клуб, в който финансовите проблеми са почти безкрайни.
"Блиц"
Не знам дали е достоверно, но по-добре да вземем пари за Чочев, отколкото Дришата да ни го открадне. Вярно, че ще отслаби конкуренцията в халфовата линия, но имаме Маркиньос, Витанов, Маркович, Галчев и разбира се Тошко Янчев.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Той няма как да го открадне, защото на Чочев специално мениджър му е точен човек, а не руса пу.ка, като градев. По-добре да продават без значение кой е играча, защото ни трябват пари да покрием задълженията по лиценза за Европа. 2008-ма не продадоха играчи, парите не стигнаха и се наядохме на хой. Тая грешка не трябва да се повтаря, незаменими играчи няма.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
Само не знам дали не бяхме взели Чочев без пари от Етрополе с условието при негов трансфер да вземем само 20%. Дано се бъркам нещо. 
Red Warrior написа:Само не знам дали не бяхме взели Чочев без пари от Етрополе с условието при негов трансфер да вземем само 20%. Дано се бъркам нещо.
50/50
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Червени_шампиони
- Контакти:
Чавдар (Етрополе) вече не съществува, не съм чул да са задлъжняли към някого и да са фалирали, май просто им спряха финансите и се разпаднаха.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
така ще си осигурите парите за сезона.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Етрополе ли?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!