Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2014/2015

Мнениеот stefani » 12 юни 2014 02:16

Middlesbrough написа:Аз съм за Ейбар :) 8-) : )

Да не си и от Чавдар :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 12 юни 2014 07:23

JimBeam написа:
frente atleti написа:
Pichichi написа:Ето какво казва и капитанът на шампионите от миналата година.
Gabi: "El año que viene vamos a ser mejores que este año"

Стягайте се!!!

Атлетико Мадрид отново шампион на Испания наред е 11-та

О мишок ти се появи след като се покри след финала в ШЛ и сега си готов и зареден с нова порция провокации :lol: Преди финала беше много активен в раздела на Реал, че дори в темата на Атлетико, ама след него се покри като мишле и имаш едно мнение само в темата на Атлетико :mrgreen: Такива мишлета най-ги обичам като се дуят когато имат мускули, ама после бягат котката като ги подгони. :twisted:

Атлетико няма да са шампиони тази година и дори като нищо може да са извън зоната за ШЛ. Просто няма как да задържат това темпо от миналата година, а и не малко играчи ги напускат по една или друга причина. Ще чакат пак там колко 20 години за нова титла :) Шампион според мен ще е Реал време е на Татко Карло да вдигне и титлата в Испания след Купата на Испания, титлата на Европа и след 2 месеца суперкупата на Испания. Барселона и те ще имат не малко шансове, Валенсия ще са интересни как ще тръгнат с новият собственик.

Ще помоля представителя на 3-тия в Примера за изминалия сезон да замълчи ако има малко срам :mrgreen:
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 12 юни 2014 11:19

Тази година ще следя повече Сегунда дивисион но очаквам Примера този сезон да е още по-интересен.Дано Валенсия с новия собственик стане отново един от най-силните отбори в света.Страшно ми е интересно как ще се представи Атлетик Билбао в ШЛ за мен имат сили поне до 1/4 финал да стигнат ;) .

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 12 юни 2014 15:20

matador написа:Страшно ми е интересно как ще се представи Атлетик Билбао в ШЛ за мен имат сили поне до 1/4 финал да стигнат ;) .

Те може и до групите да не стигнат ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2014 00:43

Куртоа се завръща в Челси след Мондиала, потвърди Моу

Изображение

Вратарят на националния отбор на Белгия Тибо Куртоа ще се върне в Челси след края на Световното първенство в Бразилия, обяви мениджърът на сините Жозе Моуриньо.

"Когато Световното първенство завърши, той ще се прибере обратно у дома на Стамфорд Бридж, заяви Моуриньо пред вестник Марка. "Няма никакви спорове по този въпрос".

Челси даде Куртоа под наем на Атлетико (Мадрид) през 2011-а година, след като преди това го купи от белгийския Гент. С Атлетико младият белгиец стана шампион на Примера дивисион и достигна до финал в Шампионската лига. Ветеранът Петер Чех няма да бъде освобождаван, а 22-годишният Куртоа ще се бори за титулярно място с опитния си колега.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 юни 2014 14:31

JimBeam написа:
frente atleti написа:
Pichichi написа:Ето какво казва и капитанът на шампионите от миналата година.
Gabi: "El año que viene vamos a ser mejores que este año"

Стягайте се!!!

Атлетико Мадрид отново шампион на Испания наред е 11-та

О мишок ти се появи след като се покри след финала в ШЛ и сега си готов и зареден с нова порция провокации :lol: Преди финала беше много активен в раздела на Реал, че дори в темата на Атлетико, ама след него се покри като мишле и имаш едно мнение само в темата на Атлетико :mrgreen: Такива мишлета най-ги обичам като се дуят когато имат мускули, ама после бягат котката като ги подгони. :twisted:

Атлетико няма да са шампиони тази година и дори като нищо може да са извън зоната за ШЛ. Просто няма как да задържат това темпо от миналата година, а и не малко играчи ги напускат по една или друга причина. Ще чакат пак там колко 20 години за нова титла :) Шампион според мен ще е Реал време е на Татко Карло да вдигне и титлата в Испания след Купата на Испания, титлата на Европа и след 2 месеца суперкупата на Испания. Барселона и те ще имат не малко шансове, Валенсия ще са интересни как ще тръгнат с новият собственик.

:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Споко, нас ни чакат да ни падне формата и да изпаднем от тройката от 15 август 2013.... :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 16 юни 2014 17:34

E, то голямото очакване :idea:

Относно очакваното напускане на Тибо Куртев - има си поговорка за случая: гащите на заем ти ги взимат баш насред мегдана.

Промяната ще проличи веднага: емблемата на чукчите на пътя за стадиона на "Фулъм" в аватара и подтичването в стил "хемороидите ме мъчат" на друг белгиец в подписа на главния Choloпоклонник.
За останалите е по-лесно - от френти атлети отново ще си станат Messiанци.

Изображение

Както обещах на сериозния Capitan Puyol - горното е шега.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юни 2014 03:25

Аз не бих бил толкова спокоен за Атлетико, защото малко по-малко ключовите им играчи си тръгват или ще си тръгнат.
Това няма как да не се отрази на играта на отбора, а каквито и техни заместници да са вземат за един сезон надали ще успят да постигнат това, което постигна Атлетико през вече изминалият сезон.

Ще видим.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юни 2014 10:34

paceto написа:Аз не бих бил толкова спокоен за Атлетико, защото малко по-малко ключовите им играчи си тръгват или ще си тръгнат.
Това няма как да не се отрази на играта на отбора, а каквито и техни заместници да са вземат за един сезон надали ще успят да постигнат това, което постигна Атлетико през вече изминалият сезон.

Ще видим.

Няма незаменими играчи!
Сега всичко е само условно ако това стане ако този игарч напусне ако вземат онзи играч и т.н.т.
Нищо не е сигурно може пък от заместниците на напусналите Симеоне да изцеди повече и от самите напуснали.
Едно съм почти сигурен и без Куртоа,Фелипе Луис и Миранда примерно отбора може да допусне отново най-малко голове
и през следващия сезон в Примера!!! Със същите терзи футболисти редовно си пускахме по 2/3 гола преди Симеоне
да дойде в отбора, а статистиката на този треньор е красноречива -> отборите които води в шампионатите на Аржентина
и Испания допускат най-малко голове и това е заслуга на целия отбор и на тактическата постройка а не на отделни играчи.
В Атлетико да мисля отрано и да внимават с клаузата на треньора :lol: защото той може би е най-ценния в момента!!!
Последна промяна от Pichichi на 17 юни 2014 11:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 17 юни 2014 11:16

На финалната права в плейофите за влизане в Примера дивизион заслужено се наредиха отборите на
[center]UD LAS PALMAS vs. CÓRDOBA CF[/center]

те ще премерят сили на разменено гостувана:

[center]Thu 19/06/14 Córdoba 21 : 00 Las Palmas
Sun 22/06/14 Las Palmas 19 : 00 Córdoba[/center]

Преди това те се справиха с:

Wed 11/06/14 Córdoba 0 - 0 Real Murcia
Sun 15/06/14 Real Murcia 1 - 2 Córdoba

Wed 11/06/14 Las Palmas 1 - 0 Sporting Gijón
Sun 15/06/14 Sporting Gijón 0 - 1 Las Palmas

-----------
Спасе, Спасе, магаре нататуирано да бе мирно седяло в Примера би играло.
---------
[offtopic]Всички лескари , които си мислят че "Реал" Мурсия е кръстен на треньора Пепе Мурсия - в грешка са. Мурсия иде от арабски и значи земя с насаждения от мирта.[/offtopic]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Архив”