Ген. Атанасов: Доган е собственикът на КТБ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Plovdiv 100

Re: Ген. Атанасов: Доган е собственикът на КТБ

Мнениеот Plovdiv 100 » 16 юни 2014 20:47

El_Brujo написа:Ко?Не!

Кажи му да си постне оная снимка, дето се е "разкрасил" с два бейк-ролса на очите :mrgreen: Придават му много... "интелектуален" вид :mrgreen:

За тая ли става въпрос :mrgreen:

Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 16 юни 2014 20:48

.
Последна промяна от El_Brujo на 16 юни 2014 20:56, променено общо 1 път.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 16 юни 2014 20:51

Сефте! Хубавци!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 16 юни 2014 20:55

El_Brujo написа:
Нико написа:
El_Brujo написа:
Нико написа:
El_Brujo написа:Ако някой намери нерви и си направи труд да изгледа интервюто, заради което беше отворена темата, ще чуе, или по-точно казано НИКЪДЕ НЯМА ДА ЧУЕ това, което твърди циганина в първия пост. Заглавието си е типична локомангалска фантасмагория!

:arrow: http://btvnews.bg/video/videos/tazi-sut ... silev.html :idea: :idea: :idea:

Не случайно днес на Лаута, старите локомотивци казаха за тия, дето се включиха в темата: "Сложили едни бели потници, а джобовете пълни с дрога" :idea: Всеки да си направи сметка за каква сган става дума, щом и по-възрастните сред тях ги направиха за смях пред камерите на телевизиите.

Драги ми смехурко, нямаше нужда да слагаш снимка на дебил на профила си за да се легитимираш , напълно достатъчни за това са глупостите , които пишеш тук. Само неориентиран селянин може да ви се хване на глупостите за така наричаните от вас потници, защото Локомотив Пловдив е единственият от големите клубове в България без стюарди. Колкото до сганта тя в Пловдив е с турското им знаме в ръце и благодарствени писма от Лук ойл за по малкото откраднати от друг път стоки от бензиностанциите им . Всички ви видяха простотията на финала за купата на България. Нормален човек би си мълчал след такъв срам , но ние знаем че между нормален човек и явлението жълтур няма нищо общо. Колкото до обърканите възрастни локомотивци нямаш никакво право да пишеш , защото ако това беше при вас щяхте да ги пребиете веднага. Гледай си румънците и не се прави много на умен и морален, защото ставаш смешен. Пилците се броят на есен и да не се окаже ,че вас тогава няма да ви има...

Я, появи се и Никленов - най-големият "пловдивчанин в повече", който някога е суркал джапанките си по пловдивските улици. Ти пък, изобщо нямаше нужда да се появяваш в телевизионно студио по къси гащи и джапанки, за да демонстрираш, че селянията ти шурти от ушите като гейзер :mrgreen: Това го знае всеки, който те е виждал, чувал как говориш, как се държиш...
Тая тъпотия за Лукойл си е фотошоп на Невестулката, а ти ако си се вързал, само си показал за пореден път, че всичко свързано с мисловна дейност ти е чуждо :mrgreen:
А като стана въпрос за "простотии, свързани с финал" се сещам да питам - върнахте ли на Община Бургас парите от билетите, които тогава ОТКРАДНАХТЕ??? Или викаш твърде много искам. Вие искате Кинг Коко да махате, само и само потниците да не плащат наеми на клуба за кабапчийницата и другите магазини, та ще връщате ония пари...

Това че на село не знаете за съществуването на летни кожени сандали и ги наричате джапанки си е ваш проблем. Не ме изненадват глупостите , които си написал , защото това е нещо нормално за жълтурите. Неградски ,като си толкова отворен какво ще кажеш за един облог? Ако намериш клип от телевизионно студио в който да ме има така както ви се иска - по джапанки и къси гащи получаваш от мен 1 000 лева , но ако не се справиш с тази задачка за една седмица ти внасяш 100 лева във фондацията Бъдеще за Локомотив Пловдив. ОК? Само в писането на простотии и правенето на кретении сте недостижими жълтурите! За всичко останало сте гола вода.
Горното го написах на един твой колега и още чакам отговор , но нещо го няма... Съпи анонимни селянино , какво ще кажеш ти за облога ми? Мен ме канят в телевизионните студия , а теб да са те поканили някъде ,изключвам естествено селският хоремаг?..

Виж кво бе, овчар. Това, че потни чобани като теб слагат "летен кожен сандал" в графа "официално облекло" си е изцяло твой и на произода ти проблем. Като си в телевизионно студио, дори и 50 градуса да е, трябва да се спазва някакъв протокол, който НЕ включва 3/4-ти гащи и джапанки. Бегай сега да рупаш семки и да се суркаш с твоите "официални" летни кожени сандали :mrgreen:

Ако решиш пак да си отвориш устата и да замирише на чесън, поне отговори на най-важното - кога ще върнете на Община Бургас парите, които откраднахте от билетите?

Малоумна мисирко , отговори на въпроса ми за облога! Приемаш ли го или не? Толково е просто , че дори ти, с твоят интелект на зелена еуглена, би трябвало да се сети. Извинявам ти се ,че ти претоварвам жалкото подобие на мозък с тези сравнения! Ти кога си бил в телевизионно студио та да коментираш, нещастнико ?!! Това селяните сте много смешни , жалки и болезнено тъпи парчета!

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 16 юни 2014 21:04

Нико написа:
El_Brujo написа:Виж кво бе, овчар. Това, че потни чобани като теб слагат "летен кожен сандал" в графа "официално облекло" си е изцяло твой и на произода ти проблем. Като си в телевизионно студио, дори и 50 градуса да е, трябва да се спазва някакъв протокол, който НЕ включва 3/4-ти гащи и джапанки. Бегай сега да рупаш семки и да се суркаш с твоите "официални" летни кожени сандали :mrgreen:

Ако решиш пак да си отвориш устата и да замирише на чесън, поне отговори на най-важното - кога ще върнете на Община Бургас парите, които откраднахте от билетите?

Малоумна мисирко , отговори на въпроса ми за облога! Приемаш ли го или не? Толково е просто , че дори ти, с твоят интелект на зелена еуглена, би трябвало да се сети. Извинявам ти се ,че ти претоварвам жалкото подобие на мозък с тези сравнения! Ти кога си бил в телевизионно студио та да коментираш, нещастнико ?!! Това селяните сте много смешни , жалки и болезнено тъпи парчета!

Селянинът се настърви :mrgreen: Добре, щом толкова искаш, пращам ти снимката, дето се вижда какъв си селяндурин на лични, а ти ако решиш, пусни я от твое име и тук, за да се посмеят хората. Бие се в гърдите, че поканили незначителната му особа в някаква кабеларка с отрицателен рейтинг, а не гледа, че се издокарал като селски ерген :mrgreen:
Казах ти вече, че и шумоляща найлонова торба има по сериозно айкю, така че недей да ми остроумничиш. Толкова си нелеп в мозъчните си напъни, че даже не мога да се обидя :mrgreen: Абе човекоподобно, ти ще кажеш ли най-накрая кога ще върнете на Община Бургас парите, дето ги откраднахте от билетите за финала??? За трети път те питам!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 16 юни 2014 21:30

El_Brujo написа:
Нико написа:
El_Brujo написа:Виж кво бе, овчар. Това, че потни чобани като теб слагат "летен кожен сандал" в графа "официално облекло" си е изцяло твой и на произода ти проблем. Като си в телевизионно студио, дори и 50 градуса да е, трябва да се спазва някакъв протокол, който НЕ включва 3/4-ти гащи и джапанки. Бегай сега да рупаш семки и да се суркаш с твоите "официални" летни кожени сандали :mrgreen:

Селянинът се настърви :mrgreen: Добре, щом толкова искаш, пращам ти снимката, дето се вижда какъв си селяндурин на лични, а ти ако решиш, пусни я от твое име и тук, за да се посмеят хората. Бие се в гърдите, че поканили незначителната му особа в някаква кабеларка с отрицателен рейтинг, а не гледа, че се издокарал като селски ерген :mrgreen:
Казах ти вече, че и шумоляща найлонова торба има по сериозно айкю, така че недей да ми остроумничиш. Толкова си нелеп в мозъчните си напъни, че даже не мога да се обидя :mrgreen: Абе човекоподобно, ти ще кажеш ли най-накрая кога ще върнете на Община Бургас парите, дето ги откраднахте от билетите за финала??? За трети път те питам!

Постни я ти тази страшна снимка та да те видят всички що за малоумник си. Хайде да те видя дали ти стиска. Явно се сещаш , учудващо за теб в предвит тоталната липса на мозък, че късите панталони и джапанките са само в олигофренските ти мечти. Та в коя телевизия са те канили теб , клети жълтуре? Нещо не разбрах... :) Ма ти си предполагам над тези неща! :) Кви са тези медии и прочие! Ми там няма нито пепси нито кифтета! :) :) :)

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 16 юни 2014 21:48

Пратил съм ти я на лични. Просто дай линк, щом толкова искаш да те видят всички що за неградски индивид си. Или си толкова кух, че не знаеш как се дава линк :mrgreen:

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 16 юни 2014 21:50

http://prikachi.com/images/818/7364818b.jpg

Извинявам се ,че занимавам хората тук с личноста ми , но не дочаках една сладурана да го направи това постване. Ако някой не успее да види на снимката къси панталони и джапанки , то да не се притеснява за зрението си! Обяснинието е прозаично - просто не сте жълтури и няма нужда да ходите на очен лекар.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 16 юни 2014 21:54

El_Brujo написа:Пратил съм ти я на лични. Просто дай линк, щом толкова искаш да те видят всички що за неградски индивид си. Или си толкова кух, че не знаеш как се дава линк :mrgreen:

Едвам успях да го дам линка!!!! Урааааааа!!! :) :) :) Много ме забавляваш! И ти благодаря за старанието в простотията си с което даваш възможност на хората да ви разберат що за нещастници сте. :) Лека вечер!

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 16 юни 2014 22:55

Нико написа:http://prikachi.com/images/818/7364818b.jpg

Извинявам се ,че занимавам хората тук с личноста ми , но не дочаках една сладурана да го направи това постване. Ако някой не успее да види на снимката къси панталони и джапанки , то да не се притеснява за зрението си! Обяснинието е прозаично - просто не сте жълтури и няма нужда да ходите на очен лекар.

Добре неградски, не са ти къси гащите, а са някакви 7/8-ми ли са там или каквато ви е била тогава модата на село. А в телевизионно студио(макар и в безинтересна кабеларка) дали се появяваш с джапанки, чехли, сандали или с някакви други съдрани чепици като твоите, мисля, че няма голяма разлика. Във всички случаи лъха мощно на ултра-селяния и външния вид е като на някой гост на града, който е тръгнал да се сурка покрай гребната и да рупа семки.

За Н-ти път:
Върнахте ли на Община Бургас парите, които откраднахте от продадените билети за финала???

Върни се в “Свободна зона”