Модератор ЛокоПД написа:bnboris0v написа:Модератор ЛокоПД написа:red__army написа:Има и друга версия,че Цецоу е в чужбина и не иска да се връща в България,защото тук му готвят покушение,противно на това което се тръби усилено от всички в хор за същото против Пеевски,....подобно на Кюлев...
Цветан върви едно към едно точно по стъпките на Кюлев - банкер №1,"Мистър Икономика",банка №1...В крайна сметка май е забравил,че парите които са му дали да "върти",не са негови, а на Доган и неговите обръчи,има арабски и руски капитали също.Логично е да поостане "на бизнеспосещение в чужбина".
Доган ще ви сбъдне мечтите
За нашите мечти не бери грижа.Имате си сериозен проблем,свързан с вашите мечти.Правителството падна,а следващите,които ще дойдат,може да приберат парите на Ефендито.
Не знам,може и да не съм прав.Даже и да го пратят в "трета глуха" и да му дръпнат кинтите,Цецо няма да ви остави.Той,Цецо,много обича ФК Ботев.http://plovdivskinovini.com/index.php/b ... 0%BD%D0%B0
не се ли уморихте с това чакане някой да затрие Ботев, че да блестнете вие (да де то само така можете). Това ли е начина. Значи ние имаме проблеми
И нещо лично. Модераторе забелязал съм че си крайно тъпо парче. Не че е нещо кой знае какво де...