Баражите.. има ли смисъл в тях?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Баражите.. има ли смисъл в тях?

Мнениеот Бижутера » 19 ное 2009 10:16

е нищо, ама поне пълни смешки като Нова Зенландия и Словакия няма да ни тормозят с футболната си неграмотност :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 19 ное 2009 10:21

от Бижутера на 19 Ное 2009 06:16

е нищо, ама поне пълни смешки като Нова Зенландия и Словакия няма да ни тормозят с футболната си неграмотност

Бижутера, лошото е че Словакия ако ни барнат сега не се знае дали ще додрапаме дори и равен със тях. Гокато станахме 4ти преди 15 години си мислих, че отук нататък ще сме абонирани за СП, но се оказа, че след онова 1:6 от Испания на СП във Франция 98, не сме се появявали на мондиал !

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 19 ное 2009 10:29

Абе какви смешки бе..Вижте с какво самочувствие играла Словенците..наще щяха да са свалили гащите преди това още..психика.А Словакия беше победител в тяхната група.И дан е са по добри от нас играли са по добре така че да им е честито..ЗА Ейре голяма нестпреведливост но това е футбола това е да си голяма страна..

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 ное 2009 10:34

tarikat написа:На Световно първенство се класират 32 отбора ,както е било винаги !!

Не било винаги, 32 отбора са едва от Мондиала във Франция през 1998 година ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 19 ное 2009 10:44

Madridist това вече го обсъдихме по-преди в темата

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2009 11:14

Абсолютно съм съгласен с автора на темата ! Баражите са безмислени, нелогични.....и несправедливи !
Не може отбор играл на висота 8-10 мача....и след това в баражите направил един слаб мач......и айде чао !
Пресен пример е Русия ( въобще не ги защитавам, даже са ми противни руснаците- във всякакъв аспект ) но те играха качествен....даже на моменти страхотен футбол в група с Германия.....и сега зарди тоя слаб мач със словеците, ще изпуснат най големият спортен форум в света !
Най нормалното нещо, е в една група от 7 отбора, за Европейско или Световно първенство да се класират първите 2 отбора !
А що се отнася до формулата на световните първенства.....за мен тя е перфектна !
32 отбора, 8 групи x 4 отбора, първите два от всяка група отива на 1/8 финал ....какво по справедливо от това ? !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 ное 2009 11:50

Ако се класират първите два отбора, така няма да има интрига в групите. Големите отбори ще направят ранен силен старт и после ще се разхождат до края на мачовете. Дори няма да се напрягат в мачовете по между им.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 19 ное 2009 12:28

баражите са направени за да може по-слаби отбори като нас да се класират на сп. подкрепям ги защото още не е измислено нещо по-добро от мачове на пряко елеминиране . а относно повече отбори в група не съм съгласен , защото ще се натовари още повече календара . и ще трябва някои футболисти да играят през 2 дни . така ще зачестят и контузиите .

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 19 ное 2009 12:31

Ако се класират първите два отбора, така няма да има интрига в групите. Големите отбори ще направят ранен силен старт и после ще се разхождат до края на мачовете. Дори няма да се напрягат в мачовете по между им.

Не съм съгласен. По твоята логика в зона Южна Америка, Бразилия се разхожда половината клалификации ли? Не мисля... Въртележка във футбола винаги може да има. Освен отборите които ще са в първа урна за жребия на Евро 2012 през февруари, мисля че другите отбори могът да направят всякакви резултати с всекиго. Нека дам пример за желязната Швеция, която бе един от най-добрите отбори в Европа но напоследък имат много слаби резултати.
Последна промяна от swf на 19 ное 2009 12:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 19 ное 2009 12:33

а относно повече отбори в група не съм съгласен , защото ще се натовари още повече календара . и ще трябва някои футболисти да играят през 2 дни . така ще зачестят и контузиите .
Ще се натоварят със още два мача повече, които така или иначе са предвидени в календара за баражите.

Върни се в “Футбол - Свят”