Бербатов голмайстор номер 1 на Националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербатов голмайстор номер 1 на Националния отбор
Да прав си и халфовете вкарват, но важното е да подават
И благодаря за отговора към онзи дето питаше кой халф имал еди колко си голове

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Lord of memory
- Контакти:
deepblue1963 написа:ros написа:Ми на Ейре да беше вкарал!
В първия мач не игра, а във втория игра халф - кво да правиш факти
Ми той и Телкийски игра халф,ама вкара.И кой е казал,че на халфовете им е забранено да вкарват?А Бонев какъв играеше?[/quote]
център нападател.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Христо Бонев - №10
И то във времената, в които номерата на фланелките значеха нещо
И то във времената, в които номерата на фланелките значеха нещо

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
hellraider13 написа:я толкова като си отворен кажи кой беше голмайстор на ла роха до пред 4-5г. само да те светна защитник беше
Фернандо Йеро За него ли става въпрос?..и какъв е смисъла на въпроса ти?
-
- Контакти:
ми смисъла е да отговоря на колегата преди това дето питаше кой друг халф бил голмайстор кат с въпроса си намекваше че головите му били по-важни щот бил халф нема такова нещо гола си е гол ако ще и вратаря да го бучне
Да е жив и здрав Бербо,да ни радва още дълго с класата си,отиграванията си и да вкарва още много голове както за националния,така и за Ман Ютд,но във важните мачове,което досега правеше по-рядко
hellraider13 написа:ми смисъла е да отговоря на колегата преди това дето питаше кой друг халф бил голмайстор кат с въпроса си намекваше че головите му били по-важни щот бил халф нема такова нещо гола си е гол ако ще и вратаря да го бучне
Така е рекордьор е на 2 място,но е с 20 гола, все пак по-малко от Христо Бонев!
Ей, човекът е постигнал нещо и веднага се почва с някакви претенции и обяснения, че постижението е случайно. Да не би Бонев да е вкарал всичките си голове на финали на световни първенства? Да не казвам, че той си е имал в почти всеки мач по 10 съотборници, а Бербатов - 2-ма - 3-ма. И въобще, тая вечер си е негова, нека скелетите изчакат до утре!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Напълно заслужено Берба вече е водач в ранглистата!
Още с първите си мачове за националния той показа голмайсторски нюх и се оказа че е само въпрос на време да достигне този реализаторски връх!
Нека си пожелаем, въпреки некадърноста на някои хора, той да продължи да вкарва и в предстоящите квалификации и току виж стане чудото и се класираме за финалите!
А за да не се правят някои на ощипани мадами, нека да се светнат, че това са му последните мачове за националния!
Още с първите си мачове за националния той показа голмайсторски нюх и се оказа че е само въпрос на време да достигне този реализаторски връх!
Нека си пожелаем, въпреки некадърноста на някои хора, той да продължи да вкарва и в предстоящите квалификации и току виж стане чудото и се класираме за финалите!
А за да не се правят някои на ощипани мадами, нека да се светнат, че това са му последните мачове за националния!