Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот memnto » 19 май 2014 14:30

BRF написа:Офффффффф

Обстоятелствен е много, но само докато става въпрос за ЦСКА. Като стане въпрос за лилавите, вади от 10 кладенеца вода.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 14:49

BRF написа:
Tommi написа:
BRF написа:Има и друго.Аз на пример освен за себе си,взех и за баща ми и дядо ми.Това сме трима акционери,но на името на един и с една сделка.По тази логика има повече акционери от сделки.Обратното е по-малко вероятно,защото всяко купуване си е отделна сделка със съответната комисионна!

Значи баща ти и дядо ти не са акционери, а само ти си акционер. По твоята логика може и за мен да си купил 1 акция, за да ме направиш акционер в ЦСКА. :)

Офффффффф

Оф, не оф, това е положението.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

oraclexm
Контакти:

Акциите на ЦСКА

Мнениеот oraclexm » 19 май 2014 15:16

Който се е притеснил ,че аксиите няма да бъдат продадени да е спокоен. В 16.59 ще се появи таен акционер , и ще изкупи целият остатък. Иначе Лупи трябва да върне 1000000 лева,а от къде да ги взема ??? А притежателите да не се надяват на някакви дивиденти :)
1. Когато дружеството е на загуба,нищо не се плаща
2. Съвсем скоро капитала ще бъде вдигнат изкуствено,така че ПИЙТЕ СТУДЕНА ВОДА АКЦИОНЕРИ :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Акциите на ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 19 май 2014 15:20

Няма как в 16:59 да се появи тайният акционер, тъй като заявки се приемат до 16:30. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
fenred
Контакти:

Мнениеот fenred » 19 май 2014 15:22

oraclexm написа:Който се е притеснил ,че аксиите няма да бъдат продадени да е спокоен. В 16.59 ще се появи таен акционер , и ще изкупи целият остатък. Иначе Лупи трябва да върне 1000000 лева,а от къде да ги взема ??? А притежателите да не се надяват на някакви дивиденти :)
2. Съвсем скоро капитала ще бъде вдигнат изкуствено,така че ПИЙТЕ СТУДЕНА ВОДА АКЦИОНЕРИ :)

Ние!!!!Не ги купуваме за дивиденти!!!!!!!!!!!Говедо!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 май 2014 15:24

Red Warrior написа:Няма как в 16:59 да се появи тайният акционер, тъй като заявки се приемат до 16:30. ;)

Всъщност до 17:00 :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 май 2014 15:25

oraclexm написа:Който се е притеснил ,че аксиите няма да бъдат продадени да е спокоен. В 16.59 ще се появи таен акционер , и ще изкупи целият остатък. Иначе Лупи трябва да върне 1000000 лева,а от къде да ги взема ??? А притежателите да не се надяват на някакви дивиденти :)

Ако си мислиш, че някой от тези обикновени хора, които са си купили акции на ЦСКА очакват някакви дивиденти дълбоко се лъжеш. Аз тези пари съм ги дал от сърце и не очаквам въобще нещо в замяна. Важното е да помогна с каквото мога. И предпочитам да е така, отколкото да дам 20 лева за Лацио и Тити и после пак да се чуди отборът ми от къде да извади 200 000 евро за УЕФА
Последна промяна от ros на 19 май 2014 15:25, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 май 2014 15:25

TristaNNN написа:
Red Warrior написа:Няма как в 16:59 да се появи тайният акционер, тъй като заявки се приемат до 16:30. ;)

Всъщност до 17:00 :)

В 17:00 борсата затваря кепенците.
Последна промяна от Red Warrior на 19 май 2014 15:25, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 май 2014 15:25

При този вид търговия няма тайни акционери, а парите се дават в кешовица ;)
А и Люпи няма какви пари да връща - те са по сметка на ИПиото и като до 17.00 не се изпълни условието утре сутрин от сметката на ИПиото парите ще се озоват в личните сметки на тези, които са ги записали.
Той Люпи ако имаше там едни 3-4 млн. нямаше да го удря на просия :)
Просто ще стане това, което казах още като Люпи почна да разтяга тия лакардии - инвеститор няма да се появи, защото дълговете са огромни на фона на активите, спонсор няма да се появи, защото никой не вижда смисъл да налее пари на Люпи, които той да открадне, следна на 30 май лишаване от лиценз за ЕКТ поради големите дългове, неясната собственост и най-важното условие на УЕФА - доказателства, че отбора има финансови възможности да покрие разходите си по участие и издръжка. След това отново вой, ще гонят пак Люпи с тояги, а той ще се крие зад гърбовете и щитовете на родната милиция. Крайния резултат ще е съдбата на други подобни тимчета като Динамо Берлин, Дукла прага и т.н. :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 май 2014 15:26

Tommi написа:
BRF написа:
Tommi написа:
BRF написа:Има и друго.Аз на пример освен за себе си,взех и за баща ми и дядо ми.Това сме трима акционери,но на името на един и с една сделка.По тази логика има повече акционери от сделки.Обратното е по-малко вероятно,защото всяко купуване си е отделна сделка със съответната комисионна!

Значи баща ти и дядо ти не са акционери, а само ти си акционер. По твоята логика може и за мен да си купил 1 акция, за да ме направиш акционер в ЦСКА. :)

Офффффффф

Оф, не оф, това е положението.

Значи,че не само тези 5000 или колкото са записани там,са акционери.Има и такива като моя случай.Купил съм ги за тях,с тяхно знание и много радост в очите им.Баща ми е инвалид,дядо ми на 85 и варианта да имат акции е точно този.Ако е успешна цесията ли емисията ли или там както се нарича ще взема ЦЕННИТЕ хартиики и ще им ги джиросам или както там се казва!Разбра ли отворко?Давай следващата глупост,която ще избълва празната ти откъм смислено съдържание глава! :evil:

Върни се в “ЦСКА”