BRF написа:Офффффффф
Обстоятелствен е много, но само докато става въпрос за ЦСКА. Като стане въпрос за лилавите, вади от 10 кладенеца вода.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:Офффффффф
BRF написа:Tommi написа:BRF написа:Има и друго.Аз на пример освен за себе си,взех и за баща ми и дядо ми.Това сме трима акционери,но на името на един и с една сделка.По тази логика има повече акционери от сделки.Обратното е по-малко вероятно,защото всяко купуване си е отделна сделка със съответната комисионна!
Значи баща ти и дядо ти не са акционери, а само ти си акционер. По твоята логика може и за мен да си купил 1 акция, за да ме направиш акционер в ЦСКА.
Офффффффф
oraclexm написа:Който се е притеснил ,че аксиите няма да бъдат продадени да е спокоен. В 16.59 ще се появи таен акционер , и ще изкупи целият остатък. Иначе Лупи трябва да върне 1000000 лева,а от къде да ги взема ??? А притежателите да не се надяват на някакви дивиденти![]()
1. Когато дружеството е на загуба,нищо не се плаща
2. Съвсем скоро капитала ще бъде вдигнат изкуствено,така че ПИЙТЕ СТУДЕНА ВОДА АКЦИОНЕРИ
Red Warrior написа:Няма как в 16:59 да се появи тайният акционер, тъй като заявки се приемат до 16:30.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
oraclexm написа:Който се е притеснил ,че аксиите няма да бъдат продадени да е спокоен. В 16.59 ще се появи таен акционер , и ще изкупи целият остатък. Иначе Лупи трябва да върне 1000000 лева,а от къде да ги взема ??? А притежателите да не се надяват на някакви дивиденти![]()
2. Съвсем скоро капитала ще бъде вдигнат изкуствено,така че ПИЙТЕ СТУДЕНА ВОДА АКЦИОНЕРИ
TristaNNN написа:Red Warrior написа:Няма как в 16:59 да се появи тайният акционер, тъй като заявки се приемат до 16:30.
Всъщност до 17:00
Tommi написа:BRF написа:Tommi написа:BRF написа:Има и друго.Аз на пример освен за себе си,взех и за баща ми и дядо ми.Това сме трима акционери,но на името на един и с една сделка.По тази логика има повече акционери от сделки.Обратното е по-малко вероятно,защото всяко купуване си е отделна сделка със съответната комисионна!
Значи баща ти и дядо ти не са акционери, а само ти си акционер. По твоята логика може и за мен да си купил 1 акция, за да ме направиш акционер в ЦСКА.
Офффффффф
Оф, не оф, това е положението.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта