j0rka7aa написа:Честита титла на отбора и феновете на Атлетико! Определено бяха най-заслужилият отбор след като не загубиха нито един от мачовете срещу преките конкуренти, в някои мачове имаха и необходимия късмет, и аз като фен на Реал мога да кажа, че и ние сами загубихме в борбата за титлата, но няма какво да се лъжем, "дюшекчиите" както казах бяха най-заслужилият тим и грабнаха титлата! Още веднъж Честито!
Жорка, от януари месец ви разправям, че ще са шампиони, ама все ми се присмивате на уменията!
Както и да е, честита титла на Атлетико, дано да успеят да направят и дубъл, но без Арда и Коща почти ми се струва невъзможно. А те май ги изгубиха днес...

Дано да стане хубав финал, пък който е по-добър в него ще си победи!
Мястото на Барселона не е много реално според мен, Реал бяха доста по-добри, но испанското първенство затова е толкова интересно и излъчи най-много финалисти тази година, има и тук много трески за дялане, но равностойните отбори са малко повече, затова и интересните резултати бяха налице.
На змията му казах на майтап, че Атлетико и Атлетик ще затворят Барса и Реал на втора и трета позиция, някъде преди десетина кръга. Майтап, майтап, ама лаф се стриса, както казваме в Родопите.