msm написа:Виж сега, това , че не си нито от ЦСКА, нито от Левски не означава, че не може да симпатизираш повече на единия отбор, от колкото на другия в национален мащаб. Това, че си от Дунав - Русе (примерно) , не означава , че не мразиш единия отбор повече от другия. Самият факт, че не си оспорил нито едно мнение по-адрес на Левски, навежда до точно такъв извод. Незнам на какви източници вярваш и на какви не, но ми е интересно , как може да вярваш на източници които липсват. Т.Е. honda, не е представил нито един до сега. Всички негови мнения се базират на някакви изказвания или цитирани от него статистики, без да е посочил някакъв източник.
Също така не мога да разбера, след като не си заинтересована страна, и не ти дреме нито за Левски , нито за ЦСКА, какво толкова ти е припарило на з....., че толкова се противопоставяш на факта за наследството на АС-23. Така или иначе, това са спорове и дела, които се водят от 10-тина години, и както ти писах и преди, рано или късно всичко ще се разбере. По тоя случай, как би коментирал факта за това, че Левски ползва стадион "Георги Аспарухов" без да плаща каквито и да било наеми? Кой съд го реши това и с какво право? От кого са наследили терен, и как ползват името Левски след като и те са "разформировани".
След, като си толкова принципен и необвързан към двата отбора, не може да атакуваш само единия, а да подминаваш тихомълком другия за абсалютно идентични ситуации.
И накрая да те попитам (понеже твърдиш, че се тепаме за наследството), ако ти живееш в дома на твоя пра-пра дядо, който нито го е продавал , нито го е подарявал, а в същото време те карат да си плащаш наем за него, ти не би ли си потърсил правото на собственост ( ако имаше тази възможност)?
Виж сега....Темата започна с това кой е вкарал повече голове в дербитата между ЦСКА и Левски на противника...с развенчаването на мита "Гонзо".Завъртя се на много страни, а моето участие в нея е породено от безкрайната наглост на ЦСКА, за наследството на АС-23 и от една(според мен) лъжа за някакво съдебно решение по въпроса.Не съм се месил в разприте за подпиран и неподпиран отбор, защото според мен и двата са били подпирани.Вече съм си казал мнението по въпроса, в тази тема, та ако искаш търси и чети

Подразни ме настойчивостта на Олд Дет, да ме слага в кохортата на левскарите, само защото не съм съгласен с тези тънки игрички на ръководството на ЦСКА.Ако същото го бяха изпляскали от "Тодорини кукли", вярвай ми реакцията ми щеше да е същата.А да се твърди, и то сериозно, че ЦСКА не е бил подпиран отбор, че "Левски" винаги е бил отбор на МВР, та(според същият този Олд Дет)дори и на ДС....е, това са смешки.Все едно някой да твърди, че ЦСКА са били отбор на ГРУ, към БНА.
ПП-Когато по времото на Никодимов, бяхте елеминирани от "Спортинг" по един доста тъп начин, ЦСКА(по модела "Динамо" Киев) беше почти целият национален отбор на България.За СССР знаем как е ставало.Интересно е как стана у нас

А за стадиона.. Ако беше в Обеля 2, надали щяхте толкова да напиняте, рийш ли