Old_death написа:Бъди здрав и продължавай да четеш в."Спорт" от която си искаш година.
Между другото, Манолката, основателят на "Атлетик", дали не е имал някое апетитно теренче в центъра на София, та да сте му наследници и на него?
Да разбирам ли от написаното,че според теб само написаното в сините сайтове е вярно и не трябва да се вярва на съвремениците на събитията,които коментираме!Иронията ти с имотите ми е непонятна,особено след като защитавания от тебе отбор е отнел от друг клуб игрището,за което е получил като компенсация парцела в Герена за строеж на стадион.Във всички цивилизовани страни на това му се казва грабеж!
Извинявай, че те приех за по-интелигентен първоначално!За съжаление, ти така и не успя да надскочиш двуцветното си мислене през цялото време.
Първо-Къде и в кой мой пост видя да защитавам с нещо "Левски"?Това, че не съм съгласен с идеята ЦСКА, съвсем не означава, че съм съгласен и с идеята "Левски".Това ти го пиша за 4-и или 5-и път, в прав текст, та дано най-сетне зацепиш.
Второ-Защо трябва да вярвам на твоите източници, а не на източниците, посочени от honda?С какво той е по-лош в обосновките си от теб, по спора помежду ви?
Трето-Защо упорито отказваш да ми дадеш отговор по зададен от мен въпрос, относно това прословуто съдебно решение?Отказваш го по точно същият начин, в който обвиняваш nonda.
Четвърто-По въпроса за Манолката
Пето-Питах, след като бяхте официално разформировани, като ЦСКА, с какво право се кичите отново с това име?