Да опровергаем митовете.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Да опровергаем митовете.

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2009 19:28

Old_death написа:
Бъди здрав и продължавай да четеш в."Спорт" от която си искаш година.
Между другото, Манолката, основателят на "Атлетик", дали не е имал някое апетитно теренче в центъра на София, та да сте му наследници и на него?

Да разбирам ли от написаното,че според теб само написаното в сините сайтове е вярно и не трябва да се вярва на съвремениците на събитията,които коментираме!Иронията ти с имотите ми е непонятна,особено след като защитавания от тебе отбор е отнел от друг клуб игрището,за което е получил като компенсация парцела в Герена за строеж на стадион.Във всички цивилизовани страни на това му се казва грабеж!

Извинявай, че те приех за по-интелигентен първоначално!За съжаление, ти така и не успя да надскочиш двуцветното си мислене през цялото време.
Първо-Къде и в кой мой пост видя да защитавам с нещо "Левски"?Това, че не съм съгласен с идеята ЦСКА, съвсем не означава, че съм съгласен и с идеята "Левски".Това ти го пиша за 4-и или 5-и път, в прав текст, та дано най-сетне зацепиш.
Второ-Защо трябва да вярвам на твоите източници, а не на източниците, посочени от honda?С какво той е по-лош в обосновките си от теб, по спора помежду ви?
Трето-Защо упорито отказваш да ми дадеш отговор по зададен от мен въпрос, относно това прословуто съдебно решение?Отказваш го по точно същият начин, в който обвиняваш nonda.
Четвърто-По въпроса за Манолката :mrgreen: Вие ще се утепате от натискане да се представите за наследници на АС-23.Този отбор е създаден от обединението на други два, на които вие по право също ставате наследници.Понеже Манолката е основал "Атлетик", то автоматично ставате и наследници на Манолката :mrgreen: Та те питах, дали не е имал някой апетитен терен в центъра на София, също като наследилият го АС-23, чийто пряк наследник, по права и съребрена линия е само и единствено ЦСКА и никой, ама никой друг
Пето-Питах, след като бяхте официално разформировани, като ЦСКА, с какво право се кичите отново с това име?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 ное 2009 19:54

Към Оld_death:
Имам, чувство ,че споря с някой,който не е виждал комунизъм и няма никакви спомени от онова време. Имало е случаи при комунизма когато децата са били принуждавани "доброволно" да се откажат от родитилети си. Подобни случаи има и в моето семейство. Когато майка ми е подписвала декларация в която нарича дядо ми 'враг на народа" и "предател". И след време някое мекотело вади тази декларация и почва да я размахва наляво -надясно.Искам да те питам имала ли е майка ми друг изход?
Целия ни живот през онова време беше такъв -казват " Ти ще кажеш еди какво си", 'Ти ще напишеш еди какво си"- и правиш каквото ти кажат,казват ти трябва да развееш еди какъв си байряк- правиш го, казват ти занасяш този бюст еди каде си-правиш го. Просто нямаш друг избор . Ако за теб е това е лизане на задници,за мен не е. Хайде да слезем на земята ,съмнявам се че ти би постъпил по друг начин,както и аз не бих постъпил по друг начин.
Но да се върнем към футболната тема. По онова време всички отбори бяха комунистически ,то други нямаше. Никога и никъде не съм твърдял ,че ФК"Левски" е бил репресиран. ФК"Левски" се радваше на доста сериозна подкрепа от БКП,която отстъпваше само на тази към ЦСКА. Като доказателство за това ти дадох достатъчно.
Има една максима" Ако вярваш ти нямаш нужда от доказателства, а ако не вярваш никакви доказателства няма да са ти достатъчни" .След като предпочиташ да вярваш на някои болни фенски и жълти/червени сайтове и вестници то това си е твое право. След като когато два отбора са искали да привлекат един същ футболист и всички са отиват в единия от двата отбора и това не е най-подкрепения отбор. Във Въпросния период единия от двата отбора е 2.5 повече от другия шампион и има отрицателен баланс срещу другия отбор и това не е най-подкрепения отбор. след като играча ,който има най-много мачове с капитанската лента на твоя отбор ти казва истината,но ти не вярваш.Щом искаш да вярваш на това вярвай,но не го наричай истина защото не е.
Иначе мога поименно да ти изброя доста членове на най-висшето ръководство на БКП ,които никога не са криели симпатията си към твоя отбор .
След като не знам колко пъти те хванах в лъжа,ти продължаваш да си настояваш на своето. ОК след като така ти харесва,вярвай си -всеки има право да вярва в каквото намери за добре.
Само задай си въпроса,когато гледаш озверелите физиономии на някои т.н. фенове от двата отбора дали и ти нямаш принос към това?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 ное 2009 06:12

Олд дет,само искам да акцентирам,че ти от една страна казваш,че не е задължително да се приема за истина казаното от сините,а защо,по тази логика,трябва да взимаме за меродавна твоята истина?За теб един е велик,за мен друг,за трети-съвсем различен.И бате Петьо,както наричаш Жеков,е станал това,което е в Берое,а не в отбора на МНО.Аз пък съм чел изказване на Величка Аспарухова,която казва,че Гунди е бил извикан на бенефиса на Яшин,а не Жеков.Що се отнася до футболните качества на Аспарухов,за тях са се изказали такива световни футболни светила,че твоето мнение на умопомрачен червен фен с военни пагони,въобще не вълнува когото и да било.Факт е,че той е вкарал най-важните голове за националния отбор по това време,както и в ЕКТ с клубния си отбор.Позволих си да се намеся в темата,защото пишеш глупости по адрес на загинал човек,което не ти прави чест.И колкото си искаш ме изкарвай син еди какъв си,не ми пука.

Извади ми цитат,в който съм говорил глупости или съм плюл против Гунди,и моментално ще се извиня!Но ако не намериш такова мое мнение за него,мисля че ти ми дължиш извинение!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 ное 2009 06:24

Целия ни живот през онова време беше такъв -казват " Ти ще кажеш еди какво си", 'Ти ще напишеш еди какво си"- и правиш каквото ти кажат,казват ти трябва да развееш еди какъв си байряк- правиш го, казват ти занасяш този бюст еди каде си-правиш го. Просто нямаш друг избор . Ако за теб е това е лизане на задници,за мен не е. Хайде да слезем на земята ,съмнявам се че ти би постъпил по друг начин,както и аз не бих постъпил по друг начин.

Комунизма го помня много добре и все още нося последствията от него.Не мога да се съглася с теб,че никой не е имал избор.Изборът беше да живееш като достоен човек или да живуркаш като мекотело.През 1981 година ми предлагаха да стана началник на смяна.Имах необходимия ценз,но за да заема длъжността трябваше да стана член на БКП.Времената и нравите тогава бяха такива.Отказах да продам съвестта си и затова работих 8 години като оксиженист!След като се уволнил от казармата чичо ми отказал да гласува за червените по време на избори.За това е платил 7 години от живота си по лагери и затвори,включително и в Беляне!В живота винаги имаш избор,но не всеки има волята и морала да го направи!Има много българи, направили своя избор и отказали да продадат съвестта си.За съжаление последния от тях(Радой Ралин)почина.Мир на праха му!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 ное 2009 06:31

Вече съм ти обяснявал ,че в статистиката влизат и се отчитат само официалните мачове и какво се счита за официален мач. С риск да се повторя- за официални се считат само мачовете организирани от ФИФА или оторизирани от нея национални и регионални федерации. За български клубни отбори такива са -мачовете за първенство и националната купа(Царската купа). Такава е трактовката на ФИФА,ако не ти е известно тя държи всички права свързани с играта футбол. според тази трактовка просто цитираните от теб мачове не се отчитат,както не се отчитат и головете вкарани в тях. По твоята логика трябва да се отчитат и головете вкарани в предсезонната подготовка и турнири като 'Долинат на розите", "Петричка пролет", "Плейстейшън" и т.н.

Виж сега каква анкета се вихри в Гонг:

Ще успее ли Бербатов да подобри рекорда на Христо Бонев срещу Малта?

Тия май са забравили да те питат дали се признават в статистиката на един футболист головете,вкарани в приятелски мач :) Я им скръцни със зъби на тия "дебили"!Това да не им е 'Долината на розите", "Петричка пролет", "Плейстейшън" и т.н. :!:

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 18 ное 2009 07:35

honda написа:Към Снайперист:
Не си достоен даже и да споменаваш името на д-р П.Дертлиев. За твоя информация в-к "Факс"(Бившия "Народна младеж") на 22.04.1991 публикува списък на агентите на ДС във ВНС , В този списък д-р П.Дертлиев не фигурираше.

За Г.Аспарухов - всеки ,който го е познавал потвърждава ,че Гунди не е пиел.

Напротив мога да споменавам името на агент Дертлиев,особенно след като съм бил член на "неговата" партия,която с погнуса напуснах.

За Гунди,напротив всеки който го познава споменава че е пиел,особено в последните години на живота си.

За Г.Марков- колко агенти са убити с бавнодействаща отрова? И от кого е убит? От нашето ДС ли?- Защо ще си убива собствените агенти.

Това е въпрос без отговор.

Като заговорихме за агентите които са истинското лице на синия клуб,бих искал да попитам този какъв е :)

Три имена Георги Евдокиев Марков

Дата на раждане 20.03.1950 год.

Място на раждане Гр. София

Вербувал го служител Иван Василев на 06.12.1972 г.

Ръководил го служител Иван Василев, о. р. Жечев

Структури, в които е осъществявано сътрудничеството

МВР-Софийско градско управление, отдел ІІ-Държавна сигурност; управление VІ-ДС, отдел ІІ, отделение ІІІ

Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството

агент
Псевдоними
Николай, Стефан
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1

Картон обр. 4; рег. дневник; лично дело № ІА-23070; документи от ръководилия го щатен служител – предложение за вербовка, рапорт от вербовка, регистрационна бланка за картотекиране като сътрудник; протокол за унищожаване № 76 от 18.06.1990 г. на работно дело № ІР-7746. В дело № 8093, открито на 06.09.1972 г. и приложено в архив под № ІІІ раз. 32465, се намира сведение от агент "Николай" относно обект на ДОП "Скакалеца", прието на 07.12.1972 г. от ст. лейт. Иван Василев в СГУ-МВР, отдел 02, отделение 03.

? :) :)

И най-странното е че този гей се явява на изборите за президент на РБ,и наглоста му стига до там да се легитимира като:
"Обявява се за „единствения автентичен седесар“ сред кандидатите".

Това е лицето на ПФК левски!
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 ное 2009 10:21

Кашчей написа:Първо-Къде и в кой мой пост видя да защитавам с нещо "Левски"?Това, че не съм съгласен с идеята ЦСКА, съвсем не означава, че съм съгласен и с идеята "Левски".Това ти го пиша за 4-и или 5-и път, в прав текст, та дано най-сетне зацепиш.
Второ-Защо трябва да вярвам на твоите източници, а не на източниците, посочени от honda?С какво той е по-лош в обосновките си от теб, по спора помежду ви?
Трето-Защо упорито отказваш да ми дадеш отговор по зададен от мен въпрос, относно това прословуто съдебно решение?Отказваш го по точно същият начин, в който обвиняваш nonda.
Четвърто-По въпроса за Манолката :mrgreen: Вие ще се утепате от натискане да се представите за наследници на АС-23.Този отбор е създаден от обединението на други два, на които вие по право също ставате наследници.Понеже Манолката е основал "Атлетик", то автоматично ставате и наследници на Манолката :mrgreen: Та те питах, дали не е имал някой апетитен терен в центъра на София, също като наследилият го АС-23, чийто пряк наследник, по права и съребрена линия е само и единствено ЦСКА и никой, ама никой друг
Пето-Питах, след като бяхте официално разформировани, като ЦСКА, с какво право се кичите отново с това име?

Виж сега, това , че не си нито от ЦСКА, нито от Левски не означава, че не може да симпатизираш повече на единия отбор, от колкото на другия в национален мащаб. Това, че си от Дунав - Русе (примерно) , не означава , че не мразиш единия отбор повече от другия. Самият факт, че не си оспорил нито едно мнение по-адрес на Левски, навежда до точно такъв извод. Незнам на какви източници вярваш и на какви не, но ми е интересно , как може да вярваш на източници които липсват. Т.Е. honda, не е представил нито един до сега. Всички негови мнения се базират на някакви изказвания или цитирани от него статистики, без да е посочил някакъв източник.

Също така не мога да разбера, след като не си заинтересована страна, и не ти дреме нито за Левски , нито за ЦСКА, какво толкова ти е припарило на з....., че толкова се противопоставяш на факта за наследството на АС-23. Така или иначе, това са спорове и дела, които се водят от 10-тина години, и както ти писах и преди, рано или късно всичко ще се разбере. По тоя случай, как би коментирал факта за това, че Левски ползва стадион "Георги Аспарухов" без да плаща каквито и да било наеми? Кой съд го реши това и с какво право? От кого са наследили терен, и как ползват името Левски след като и те са "разформировани".
След, като си толкова принципен и необвързан към двата отбора, не може да атакуваш само единия, а да подминаваш тихомълком другия за абсалютно идентични ситуации.
И накрая да те попитам (понеже твърдиш, че се тепаме за наследството), ако ти живееш в дома на твоя пра-пра дядо, който нито го е продавал , нито го е подарявал, а в същото време те карат да си плащаш наем за него, ти не би ли си потърсил правото на собственост ( ако имаше тази възможност)?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 ное 2009 10:31

Old_death написа:
Вече съм ти обяснявал ,че в статистиката влизат и се отчитат само официалните мачове и какво се счита за официален мач. С риск да се повторя- за официални се считат само мачовете организирани от ФИФА или оторизирани от нея национални и регионални федерации. За български клубни отбори такива са -мачовете за първенство и националната купа(Царската купа). Такава е трактовката на ФИФА,ако не ти е известно тя държи всички права свързани с играта футбол. според тази трактовка просто цитираните от теб мачове не се отчитат,както не се отчитат и головете вкарани в тях. По твоята логика трябва да се отчитат и головете вкарани в предсезонната подготовка и турнири като 'Долинат на розите", "Петричка пролет", "Плейстейшън" и т.н.

Виж сега каква анкета се вихри в Гонг:

Ще успее ли Бербатов да подобри рекорда на Христо Бонев срещу Малта?

Тия май са забравили да те питат дали се признават в статистиката на един футболист головете,вкарани в приятелски мач :) Я им скръцни със зъби на тия "дебили"!Това да не им е 'Долината на розите", "Петричка пролет", "Плейстейшън" и т.н. :!:

Бербатов вече е подобрил рекорда на Бонев,защото 5 от головете му са за олимпийски квалификации и игри,които,явно не са под егидата на ФИФА.Е,и?Това прави ли го легенда на националния отбор?Един смешник,който не е играл на световно първенство и,както е тръгнало,няма и да играе.Но,тъй като си от ЦСКА,можеш да си сложиш снимката му над леглото си и в портфейла си и да разправяш колко "велик" играч е!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 ное 2009 10:34

Old_death написа:
Олд дет,само искам да акцентирам,че ти от една страна казваш,че не е задължително да се приема за истина казаното от сините,а защо,по тази логика,трябва да взимаме за меродавна твоята истина?За теб един е велик,за мен друг,за трети-съвсем различен.И бате Петьо,както наричаш Жеков,е станал това,което е в Берое,а не в отбора на МНО.Аз пък съм чел изказване на Величка Аспарухова,която казва,че Гунди е бил извикан на бенефиса на Яшин,а не Жеков.Що се отнася до футболните качества на Аспарухов,за тях са се изказали такива световни футболни светила,че твоето мнение на умопомрачен червен фен с военни пагони,въобще не вълнува когото и да било.Факт е,че той е вкарал най-важните голове за националния отбор по това време,както и в ЕКТ с клубния си отбор.Позволих си да се намеся в темата,защото пишеш глупости по адрес на загинал човек,което не ти прави чест.И колкото си искаш ме изкарвай син еди какъв си,не ми пука.

Извади ми цитат,в който съм говорил глупости или съм плюл против Гунди,и моментално ще се извиня!Но ако не намериш такова мое мнение за него,мисля че ти ми дължиш извинение!

"Тогава защо толкова възвеличахте един футболист,чието най-голямо спортно постижение,като изключим службата му в ДС,е един гол в приятелски мач на Уембли..."
Ти на това какво му викаш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 ное 2009 11:39

Олд дет,не си плюл директно Гунди,но се изказваш подигравателно за него.Иначе чест ти прави,че си отказал да станеш член на БКП,за това мога само да те поздравя!Струва ми се,че това е доста по-важно от футбола.Що се отнася до това кой има най-много голове за националния отбор,истина е,че според ФИФА,това е Бербатов.А днес ще подобри постижението на Бонев и според БФС.Само че едва ли може да се сравнява важността на попаденията на двамата.Бонев е вкарал много по-решаващи голове на силни съперници за националния отбор.Той е един от тримата български футболисти с голове на две световни първенства.Другите са Георги Аспарухов и Наско Сираков.И да ти кажа,ще бъда много щастлив,ако Митко вкара по-важни голове от тях на Евро 2012 :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “ЦСКА”