КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnboris0v

Re: КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот bnboris0v » 13 май 2014 12:37

fen-fen написа:
IvailoRz написа:Само 4 пъти ли е по - голям :?

Образно казано....Много по вече е. По статистика на НСИ населението е 341 041 души докато в Разград са 32 568. Някъде около 10,5 пъти по вече. Така, че феновете на Ботев е излишно да правят сметки за броя на феновете.

верно е, но пък имаме и 4 отбора. И не се заблуждавай, Марица и Спартак имат доста фенове.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 май 2014 12:56

bnboris0v написа:
fen-fen написа:
IvailoRz написа:Само 4 пъти ли е по - голям :?

Образно казано....Много по вече е. По статистика на НСИ населението е 341 041 души докато в Разград са 32 568. Някъде около 10,5 пъти по вече. Така, че феновете на Ботев е излишно да правят сметки за броя на феновете.

верно е, но пък имаме и 4 отбора. И не се заблуждавай, Марица и Спартак имат доста фенове.

Разделяш на четири и .

Всъщност кой ви оспорва публиката, дори аз мисля че е най вярната в България.
Преди време гостувахте в Търново и да се чуди човек кой е домакина, кой госта !!
За мача мисля че ще сте 12 срещу 4 хиляди.
Нека бъде празник, красив мач, и по-добрият отбор в мача да победи.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 май 2014 13:21

Пловдивчани нещо пак се еуфорираха -това е характерно за тях..когато бият са най-добрите, когато падат са некадърници и баберици, колко тяхни легенди оплюха ???.
Публиката е нещо чудесно като цвят и звук, всеки финал има нужда от тях, но не играе на терена !
Вярвам в нашите футболисти - добре са подготвени физически и тактически, остава да си изиграят мача с ум и с класа !

Тръгваме с наш си транспорт, незнам кой говори за безплатни неща ?
Местата са 10 000 за Ботев на 2000 за нас плюс централна където са смесени, неутрална - която според мен ще е за Ботев и буферна зона .
Мисля си че ние ще сме по-малко от предния път (2012), точно защото тогава имаше много туристи от фирмите на Домусчиев, сега ще сме по-малко,но по -качествени, защото знаем за какво отиваме !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 май 2014 13:43

snakebite написа:Пловдивчани нещо пак се еуфорираха -това е характерно за тях..когато бият са най-добрите, когато падат са некадърници и баберици, колко тяхни легенди оплюха ???.
Публиката е нещо чудесно като цвят и звук, всеки финал има нужда от тях, но не играе на терена !
Вярвам в нашите футболисти - добре са подготвени физически и тактически, остава да си изиграят мача с ум и с класа !

Местата са 10 000 за Ботев на 2000 за нас плюс централна където са смесени, неутрална - която според мен ще е за Ботев и буферна зона .
Мисля си че ние ще сме по-малко от предния път (2012), точно защото тогава имаше много туристи от фирмите на Домусчиев, сега ще сме по-малко,но по -качествени, защото знаем за какво отиваме !

http://ludogorec.net/novina/2638-organiziran_e_platen_transport_za_finala_na_kupata_na_bulgariq
15+12 лева за някои хора може и да не са пари ;)
Аз лично ще ходя с личен транспорт, ще бъдем 2 семейства като ще ни излезе по 50 лева + отсъствие от работа + бележки за децата !!
П.П.Ама пък след мача ще се напием яката, кой от радост, кой от мъка :) ,здраве да е.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 май 2014 13:48

JACKO написа:
snakebite написа:Пловдивчани нещо пак се еуфорираха -това е характерно за тях..когато бият са най-добрите, когато падат са некадърници и баберици, колко тяхни легенди оплюха ???.

http://ludogorec.net/novina/2638-organiziran_e_platen_transport_za_finala_na_kupata_na_bulgariq
15+12 лева за някои хора може и да не са пари ;)
Аз лично ще ходя с личен транспорт, ще бъдем 2 семейства като ще ни излезе по 50 лева + отсъствие от работа + бележки за децата !!
П.П.Ама пък след мача ще се напием яката, кой от радост, кой от мъка :) ,здраве да е.

Браво на теб, мисля че бе от Търново..
Финала е голяма емоция, нещо което остава за цял живот !
Респект за всички които ще отделят от времето си и парите си да бъдат на финала - и канари и лудогорци !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 13 май 2014 13:54

Ето, че има и нормални фенове на Лудогорец, а не като ония ботове от последните дни. Успех занапред, разбира се без финала за купата!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 май 2014 14:11

Едва ли парите са спирка за този който обича отбора си ! Не им прави чест на някои от нашите привърженици , че се опитват да омаловажават или присмеят на феновете от Разград! В крайна сметка , малко или много всички ще са там за да подкрепят отбора си , кой и как , какво значение има ??! Дано стане хубав и зрелищен мач , за да задоволи всички и от към футболни достойнства сблъсък ! Мача е без явен фаворит , въпреки че разградчани вече са шампиони . Все пак тази година на 4 пъти отборите не се победиха и мисля че единствено късмета ще е фактора , който ще определи печелившия! Лично мен еуфорията вече ме е обзела и вече не ме сдържа на едно място , остават 2 дена , а все едно са 200 :lol:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 13 май 2014 14:13

za nas e toj religiq написа:Едва ли парите са спирка за този който обича отбора си ! Не им прави чест на някои от нашите привърженици , че се опитват да омаловажават или присмеят на феновете от Разград! В крайна сметка , малко или много всички ще са там за да подкрепят отбора си , кой и как , какво значение има ??! Дано стане хубав и зрелищен мач , за да задоволи всички и от към футболни достойнства сблъсък ! Мача е без явен фаворит , въпреки че разградчани вече са шампиони . Все пак тази година на 4 пъти отборите не се победиха и мисля че единствено късмета ще е фактора , който ще определи печелившия! Лично мен еуфорията вече ме е обзела и вече не ме сдържа на едно място , остават 2 дена а все едно са 200 :lol:

Тази сутрин станах с мисълта, че е сряда и откакто разбрах, че не е ми е крив целия ден... :lol:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 май 2014 14:16

ZinedineZidane написа:
za nas e toj religiq написа:Едва ли парите са спирка за този който обича отбора си ! Не им прави чест на някои от нашите привърженици , че се опитват да омаловажават или присмеят на феновете от Разград! В крайна сметка , малко или много всички ще са там за да подкрепят отбора си , кой и как , какво значение има ??! Дано стане хубав и зрелищен мач , за да задоволи всички и от към футболни достойнства сблъсък ! Мача е без явен фаворит , въпреки че разградчани вече са шампиони . Все пак тази година на 4 пъти отборите не се победиха и мисля че единствено късмета ще е фактора , който ще определи печелившия! Лично мен еуфорията вече ме е обзела и вече не ме сдържа на едно място , остават 2 дена а все едно са 200 :lol:

Тази сутрин станах с мисълта, че е сряда и откакто разбрах, че не е ми е крив целия ден... :lol:

Хаххх , направо ти съчувствам :lol:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 13 май 2014 14:23

za nas e toj religiq написа:Едва ли парите са спирка за този който обича отбора си ! Не им прави чест на някои от нашите привърженици , че се опитват да омаловажават или присмеят на феновете от Разград! В крайна сметка , малко или много всички ще са там за да подкрепят отбора си , кой и как , какво значение има ??! Дано стане хубав и зрелищен мач , за да задоволи всички и от към футболни достойнства сблъсък ! Мача е без явен фаворит , въпреки че разградчани вече са шампиони . Все пак тази година на 4 пъти отборите не се победиха и мисля че единствено късмета ще е фактора , който ще определи печелившия! Лично мен еуфорията вече ме е обзела и вече не ме сдържа на едно място , остават 2 дена , а все едно са 200 :lol:

Така е, и едните, и другите сме хора на първо място, а след това фенове, боготворящи отборите си, така че трябва да запазваме добрия тон до последно :) Иначе Лудогорец за пръв път тази година "ще ни гостуват" пред повече от 5000 ботевисти, а не се съмнявам, че също както през лятото стадиона ще кънти от нашите песни 90/120 минути. Надявам се ние да се окажем този решаващ фактор, който да наклони везните в наша полза. 8-)
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”