08/05/2004 Локомотив Пловдив е Шампион на България!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 08/05/2004 Локомотив Пловдив е Шампион на България!
Plovdivram, никакви снимки не съм качвал и това с Галата си беше простотия. Все едно аз теб да те държа отговорен за думите на онова олигорфренче пловдив26, за дебилните ви скандирания всеки мач ,за 24-май ,за Шумен, Добруджа, Сандаски и другите ви срамни петна ...
- plovdivram
- Контакти:
kanari написа:Plovdivram, никакви снимки не съм качвал и това с Галата си беше простотия. Все едно аз теб да те държа отговорен за думите на онова олигорфренче пловдив26, за дебилните ви скандирания всеки мач ,за 24-май ,за Шумен, Добруджа, Сандаски и другите ви срамни петна ...
Че аз не съм искал да те свързвам по някакъв начин с поведението на онези хора, които тогава ОТКРОВЕНО и ОТКРИТО бяха дошли да подкрепят Олимпик!!! Такова нещо не съм твърдял... Просто се опитвахме да "открием" как, откъде и защо се ОТПРИЩИ тази ОМРАЗА, която в момента, особено в МОМЕНТА е аболютно НЕОБЯСНИМА у ваши някой представители, които тук стоят по 24 часа в денонощието и са изписали стотици, ако не вече - хиляди постове по нашите теми!!!

plovdivram написа:kanari написа:Plovdivram, никакви снимки не съм качвал и това с Галата си беше простотия. Все едно аз теб да те държа отговорен за думите на онова олигорфренче пловдив26, за дебилните ви скандирания всеки мач ,за 24-май ,за Шумен, Добруджа, Сандаски и другите ви срамни петна ...
Че аз не съм искал да те свързвам по някакъв начин с поведението на онези хора, които тогава ОТКРОВЕНО и ОТКРИТО бяха дошли да подкрепят Олимпик!!! Такова нещо не съм твърдял... Просто се опитвахме да "открием" как, откъде и защо се ОТПРИЩИ тази ОМРАЗА, която в момента, особено в МОМЕНТА е аболютно НЕОБЯСНИМА у ваши някой представители, които тук стоят по 24 часа в денонощието и са изписали стотици, ако не вече - хиляди постове по нашите теми!!!
Много лесни въпроси задаваш... Не разбра ли, че "Д-р Радева ИМ Е ЗАБРАНИЛА да пият вода!" Имало микроби в нея..

До преди 15 години играехме контроли редовно. 2 на Колежа 1:0 ; 2:1. Бенефисът на Узунов 3:2 за вас и една много интересна контрола 0:0 на стадион Пловдив с общо 2 ДВАМА полицая на стадиона. Някъде там покрай Шумен, Добруджа и "Сбогом курви" нещата станаха по различни. Аз лично до към 2003-та ходех редовно на Лаута да гледам мачове от падналия сектор (там традиционно се събираха много ботевисти) . Един път стана проблем, заради някакви бомби и лек търкал(на мач с Левски) , но причината да спра да ходя на мачове на Локомотив са скандиранията против жилтите. Сега омразата си е взаимна и е глупаво да се търси първоизточникът. За нас сте вие, а за вас ние.
kanari написа:До преди 15 години играехме контроли редовно. 2 на Колежа 1:0 ; 2:1. Бенефисът на Узунов 3:2 за вас и една много интересна контрола 0:0 на стадион Пловдив с общо 2 ДВАМА полицая на стадиона. Някъде там покрай Шумен, Добруджа и "Сбогом курви" нещата станаха по различни. Аз лично до към 2003-та ходех редовно на Лаута да гледам мачове от падналия сектор (там традиционно се събираха много ботевисти) . Един път стана проблем, заради някакви бомби и лек търкал(на мач с Левски) , но причината да спра да ходя на мачове на Локомотив са скандиранията против жилтите. Сега омразата си е взаимна и е глупаво да се търси първоизточникът. За нас сте вие, а за вас ние.
Интересно защо не споменаваш, че преди "сбогом курви", Шумен и Добруджа имаше Олимпик Галата и то на Лаута...
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!
plovdivram написа:kanari написа:Plovdivram, никакви снимки не съм качвал и това с Галата си беше простотия. Все едно аз теб да те държа отговорен за думите на онова олигорфренче пловдив26, за дебилните ви скандирания всеки мач ,за 24-май ,за Шумен, Добруджа, Сандаски и другите ви срамни петна ...
Не виждам смисъл да им отговаряш на профилите на 1 човек. Почвай разговор с един и отговаряй само на него - каквото и да поства от другите си коментари, ти пиши само с първия! Убии глупака с презрение!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Ако някой чужденец види снимките от автобуса ще реши, че са от празненствата на първенеца на някоя долна английска дивизия...
Добър отбор имахте тогава, пловдивското Локо!
Помня, че тръшкахте всички яко на Лаута (нас на два пъти, понеже играхме и за купата
). После и ние ви сложихме тройка на Герена де...
Сигурно е имало и шашми, и схеми... Но въпреки всичко хубавите победи срещу директните съперници могат да ви дадат самочувствието и спокойствието, че все пак сте били най-добрият отбор за тази шампионатна година. Честита годишнина, смърфове!

Добър отбор имахте тогава, пловдивското Локо!

Сигурно е имало и шашми, и схеми... Но въпреки всичко хубавите победи срещу директните съперници могат да ви дадат самочувствието и спокойствието, че все пак сте били най-добрият отбор за тази шампионатна година. Честита годишнина, смърфове!

kanari написа:Хамър написа:ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ МАЙНИ !!! Което си е наше - наше си е, никой не може да ни го отнеме.Спомените топлят.
Хахахах, истински се наслаждавам на жалките жълти напъни... то бива комплекс, ама т`ва вашето на нищо не прилича вече.Няма по-голям кеф от това ние да сме шампиони, а жълтите в Беееее.....
Сега малко да се върна и на така широко отразеното клипче с въпросния картон на В.Камбуров.Папагалчета, вие хубаво виждате, че Камбуров играе с ръка, ама защо сте кьорави та не виждате, че зад вратаря има ЦЕЛИ ТРИМА ЗАЩИТНИЦИ на Локомотив, един от които е на самата гол линия. При това положение картона може да бъде само и единствено с жълт цвят.Точно по тази тема и за показаната от Синоте ситуация с НЕОТСЪДЕНАТА дузпа при 1 на 0 лично съм спорил, в частен разговор, с един от вашите футболисти, който тогава игра цял мач за вас.Той, по същия начин ми приказваше, че няма дузпа, че трябвало червен картон да се даде на Камбура, но за щастие под ръка ми беше компютъра, та му пуснах запис от мача...Защо не пуснете клипа и с това, как Лилчо целува топката след поредната греда... Е, ще си останете завинаги морални победители.
Освен това, няма такъв филм, да дойдеш на Лаута, да са ти жизнено важни трите точки и да вдигнеш еднометрови букви с надпис "сбогом курви" и после да искаш да няма Шумен, Шумен, Шумен... при положение, че точно вие предишното първенство, напълнихте гостуващия сектор и викахте за Олимпик Галата (с които бяхте побратимени) с едничката надежда те да победят, а ние да изпаднем.... НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ...Каквото почукало, такова се обадило.
Както виждате и евентуално знаете, че винаги вие започвате да се ебавате с нас (неуместно), а естествено ние успяваме да си го върнем, когато му дойде времето.
Хамър не се изказвай неподготвен. На мача ви срещу Олимпик не сме пълнили никакъв сектор, а нашите си влязоха като пичове през централния ви вход откъм таблото. А за засадата на Боби Димитров нещо да кажеш ?
Абе вие на тъпи ли се правите или наистина сте такива - тогава всички хора влизаха от този вход , защото просто други входове освен на таблото нямаше, изключвам само цент. трибуна.
Браво радвах се за вас,само че не ми хареса последния мач със Славия 

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Защо не ги триете тия неградските? По какъв начин тва което пишат е свързано с темата?