XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи) 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи)
По-голямата част от състава ще са резерви, предвид финала, така че очаквам едно боево реми в скучен мач.
est. 1912
Нас и хикс ни устройва, Ботев също освен ако не излезнат с тотални резерви.При този вариант може и да ги треснем.
Червени Воини написа:Надявам се вече да играем по-освободено и да покажем добра игра. 0:2 или 1:2 абе като цяло, очаквам много голове, к'вот стане!
А бе вие много си вярвате,да не плачете после
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
ivan40 написа:Червени Воини написа:Надявам се вече да играем по-освободено и да покажем добра игра. 0:2 или 1:2 абе като цяло, очаквам много голове, к'вот стане!
А бе вие много си вярвате,да не плачете после![]()
Вярваме си! Все пак гранда на България идва в Пловдив, така че се стягайте за битка!
- Udoji90
- Контакти:
Последните 2 пъти не играхме зле като гост на "Ботев", но изпуснахме добри ситуации и в крайна сметка взехме общо точка в двата мача. Надявам се и този път да покажем добра игра. "Ботев" поне откъм единици са по-силни от предишните пъти, но няколко дни по-късно имат финал за Купата, така че очаквам Мъри да запази някои титуляри. Прогнозата ми за този мач е Х, а след това пожелавам на "канарчетата" да спечелят Купата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:а след това пожелавам на "канарчетата" да спечелят Купата.
Глупости, ако Л-ц спечелят купата, ЦСКА отива във 2-и предварителен кръг на ЛЕ, трябва да сме за ония.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- El Commandante
Udoji90 написа:Последните 2 пъти не играхме зле като гост на "Ботев", но изпуснахме добри ситуации и в крайна сметка взехме общо точка в двата мача. Надявам се и този път да покажем добра игра. "Ботев" поне откъм единици са по-силни от предишните пъти, но няколко дни по-късно имат финал за Купата, така че очаквам Мъри да запази някои титуляри. Прогнозата ми за този мач е Х, а след това пожелавам на "канарчетата" да спечелят Купата.
Udoji90 за пореден път даде сериозна заявка за титлата Най-умерен,разсъдлив и спокоен юзър тъдява...
Подписвам се под гореказаното,то обобщава най-точно ситуацията...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- Udoji90
- Контакти:
1982 написа:Udoji90 написа:а след това пожелавам на "канарчетата" да спечелят Купата.
Глупости, ако Л-ц спечелят купата, ЦСКА отива във 2-и предварителен кръг на ЛЕ, трябва да сме за ония.
[offtopic]Може, признавам, че не съм много наясно кой в кой кръг започва. Абе, да бие, който играе по-добре във въпросния мач - тъй или иначе крайният победител няма да се реши от нашата подкрепа.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
samatoranaga
- Контакти:
Аз пък се сещам за контузията на Неделев и си мисля, че Мъри напук ще пусне титулярите
и ще бием 3-1.