Кашчей написа:Като прахосмукачки сте, мамамустара и после искате равностойно първенство!
Правилно,с тази разлика че аз не съм цесекар,не съм и опазил бе Бог фен на "сините".
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:Като прахосмукачки сте, мамамустара и после искате равностойно първенство!
Снайперист написа:honda написа:Old_death написа:За по-комунистически е ясно
Подуенския клуб нали?
http://www.youtube.com/watch?v=79w4HQrei2Q
Преди 1989г. няма изразен фаворит,най-малкото защото семейството на бай Тошо е било левскарско.
За да има някаква справедливост трябва да споменем, такива дивашки оливания в полза на комунистите са правени само от сините.
Ако говорим за политика по начина по кйто ти си позволяваш то трябва да се каже,падна коалицията БСП-ДПС,падна политическата подкрепа от догановите хора,и левски направи 8 загуби от 8 мача
Лошо нещо е да паднат покровителите,нали honda?
honda написа:Не знам на колко си години,но ако беше ходил на мачове на ЦСКА през 70-те и началото на 80-те често щеще да видиш там Л.Живкова.
справка - укипедия
honda написа:Веднъж вече ти писах,че във футбола се отчитат само официалните мачове и головете вкарани в тях
Снайперист написа:honda написа:Не знам на колко си години,но ако беше ходил на мачове на ЦСКА през 70-те и началото на 80-те често щеще да видиш там Л.Живкова.
За Людмила единствено може да се каже че не е успяла да предаде синята си закваска на дъщеря си.
Най-тъпо е когато започваш да си служиш със лъжи,но явно това влиза в синия "арсенал"
Истината е друга Людмила Живкова е почетен член на дружество Лефски-Спартак от 1979гсправка - укипедия
Ама ти сериозно ли?
honda написа:Тя е почетен председател понеже мъжът(Ив.Славков) по това време е шеф на "Левски" .
honda написа:
Продължение
honda написа:Веднъж вече ти писах,че във футбола се отчитат само официалните мачове и головете вкарани в тях
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта