terata написа:Кировец написа:На Стойчо Младенов можем да му направим истинска оценка, тогава, когато разполага с милионен бюджет за селекция и пазарува свободно, със замах, както го правят треньорите в големите отбори. Всичко останало са алабалистики.
Ей, така, между другото, той един сезон вече го завърши без загуба след една много добра селекция за стабилни пари, но ще е интересно в днешно време с 2-3 милиона лева за селекция как ще подходи и какво ще постигне.
Видяхме вече един скараджия, който хвърли няколко милиона лева без резултат и смело можем да направим заключение, че е по-слаб от Младенов - за Станимир Стоилов говоря.
Така смело като си тръгнал, припомни ми Мърльо с кви пари за селекция стигна до 1/4-финал в УЕФА и влезе в групите на ШЛ? После ми припомни и европейските успехи на Младенов и после пак смело заключи колко велик треньор е той и кой е по-слаб. Също така припомни и "скараджията" кога пръсна милионите за селекция - преди или след края на полусезона? И дали милионите не са напът да му спечелят една купа? Не че и аз имам кой знае колко по-различно мнение от твоето за Мърли, ама постиженията му говорят сами по себе си.
Скараджията първо беше на 16 точки, а сега е пак зад ЦСКА на 7 точки с похарчени милиони. Общо 23 точки зад антифутбола и неевропейските успехи на Младенов. А когато Младенов е вдигал купата на Персийския залив с Ал Ахли Мъри е близал рани.