ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:10

HoUs4oOL написа:Само Кроос ли има позволения на бие отдалече?

Мне ... прави го на своя глава . Сигурно е отнесъл едно конско в съблекалнята :lol:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:12

bilyaletdinov написа:Байерн катастрофира много тежко тази вечер. Колкото и да не ми се иска виновникът е един и се казва Хосеп Гуардиола. Предстои да разберем решението на шефовете на Байерн.

Няма да си признят че са сгрешили , ако това имаш предвид ... Но ако той е мъж , трябва да си подаде оставката
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:14

HoUs4oOL написа:Шамар!
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Не знам дали Пеп е ял такъв бой в треньорската си кариера,жалко,много жалко.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.

Аз пък имам усещането , че финала в Берлин няма да е много по-различен от снощния мач
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:15

MCMXIII написа:
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.

Никога Пеп не е падал с толкова.

Аз пък трябва да проверя , кога за последно Байерн е губил домакински мач в Европа с такъв резултат ... ако въобще се е случвало
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:19

Serafim написа:
CTAHKO написа:Още в началото на сезона казвах на феновете на Байерн, че Гуардиола не го бива и не става за този отбор, но много не ми вярваха. Жалко че трябваше да го разберат по най-гадния начин 8-)

Ти пък си мислиш, че феновете на Байерн са някакви 15 годишни, които са живели само с Меси, Иниеста и Шави ли, че идваш и го казваш така, все едно си открил топлата вода..

Да не сме глори хънтъри, та да не знаем. Повече от феновете на Байерн не искаха Гуардиола.

Иначе интервюто на Гуардиола ще е - контролирахме мача, не можахме да си вкараме положенията, отбора на Реал се защитаваше много умно. Ще работим здраво.

Все еднно слушаш БГ тренер.

Или както казваше един популярен по нашите ширини тренер - " добро сме играли , али сме немали шансу" :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид - 0:4

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:23

HoUs4oOL написа:
#Guardiola's summary: "The reason we lost is that we didn't play with the ball enough amongst ourselves.

Нямам претенции,че английския ми е на високо ниво,но тоя не казва ли,че сме загубили,защото не сме си подавали достатъчно топката? :roll:

По-скоро , че не сме държали топката достатъчно в наше владение :roll:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид - 0:4

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:34

Robbery написа:Много жалко. Този сезон толкова. Другият сезон ще нападаме отново. Сезонът не е провал, така че няма индикации Гуардиола да напуска. Другата година просто трябва да немери баланса между неговия стил и този на Хайнкес.

Поздравления за Реал. Отстраниха ни заслужено.

Спокойно мога да се обзаложа с теб , че видяхме най-силния сезон на Байерн под ръководството на Гуардиола . Получи в наследство възможността да спечели 2 трофея ( единия с много късмет ) . Остана финала в Берлин , който според мен ще бъде загубен . Догодина най-вероятно пак ще спечели Бундеслигата , предвид поредното обезкървяване на Борусия . Но в ШЛ ще гледаме същата картинка . Дали ще е Реал и някой друг ... Гуардиола отдавна е изчерпан откъм идеи . Затова и си би камшика от Барса , преди да го разкрият тотално .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 апр 2014 09:01

Der Führer написа:
MCMXIII написа:

Аз пък трябва да проверя , кога за последно Байерн е губил домакински мач в Европа с такъв резултат ... ако въобще се е случвало

Когато БАЙЕРН става трикратен носител на КЕШ, през есента на 1976 - та губи от Шалке 0:4 с 0:7. Този резултат е рекордче. Снощният на1/2 финал в ШЛ също :oops:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 апр 2014 09:10

Der Führer написа:
MCMXIII написа:
daniel875 написа:
MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:Ехааа толкова хора във форума на Байерн не е имало и след финала срещу Борусия.
Чудни хора сме ние българите.

След финалът в Мюнхен може би са били повече.
Такъв е животът.

Защо го взехте този Гуардиола за треньор? Направо изумихте света с подобно решение. Толкова хубав стил имахте преди по - малко от година.

Кой трябваше да се вземе?
Аз съм за Клопо, но...

Клопо го изпуснахме отдавна ... Вместо него взехме Клинсман . Между другото - Ван Гаал напуска Холандия след световното . Можем да пуснем Гуардиола да си тиктака в град Манчестър 8-)

Пеп в Манчестър, бащата на Господ в Байерн :) Интересно!
Сам знаеш, че докато Ули Хьонес има нещо общо с Еф Це Бе, това е невъзможно. Същото важи за Моу.
Мотото на Ули е: Никой не е по- голям от Байерн! Поне с това трябва да си съгласен.

*************************************************************************************************************

Дано догодина са толкова бесни, колкото миналата!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 09:13

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
MCMXIII написа:

Когато БАЙЕРН става трикратен носител на КЕШ, през есента на 1976 - та губи от Шалке 0:4 с 0:7. Този резултат е рекордче. Снощният на1/2 финал в ШЛ също :oops:

Имах предвид най-голяма домакинска загуба в евротурнирите . Доколкото се сещам - 1:4 от Динамо Загреб през 60 и някоя година беше . Трябва да се поразровя .
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”