HoUs4oOL написа:Само Кроос ли има позволения на бие отдалече?
Мне ... прави го на своя глава . Сигурно е отнесъл едно конско в съблекалнята
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
HoUs4oOL написа:Само Кроос ли има позволения на бие отдалече?
bilyaletdinov написа:Байерн катастрофира много тежко тази вечер. Колкото и да не ми се иска виновникът е един и се казва Хосеп Гуардиола. Предстои да разберем решението на шефовете на Байерн.
HoUs4oOL написа:Шамар!
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Не знам дали Пеп е ял такъв бой в треньорската си кариера,жалко,много жалко.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.
MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:Шамар!
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.
Никога Пеп не е падал с толкова.
Serafim написа:CTAHKO написа:Още в началото на сезона казвах на феновете на Байерн, че Гуардиола не го бива и не става за този отбор, но много не ми вярваха. Жалко че трябваше да го разберат по най-гадния начин
Ти пък си мислиш, че феновете на Байерн са някакви 15 годишни, които са живели само с Меси, Иниеста и Шави ли, че идваш и го казваш така, все едно си открил топлата вода..
Да не сме глори хънтъри, та да не знаем. Повече от феновете на Байерн не искаха Гуардиола.
Иначе интервюто на Гуардиола ще е - контролирахме мача, не можахме да си вкараме положенията, отбора на Реал се защитаваше много умно. Ще работим здраво.
Все еднно слушаш БГ тренер.
HoUs4oOL написа:#Guardiola's summary: "The reason we lost is that we didn't play with the ball enough amongst ourselves.
Нямам претенции,че английския ми е на високо ниво,но тоя не казва ли,че сме загубили,защото не сме си подавали достатъчно топката?
Robbery написа:Много жалко. Този сезон толкова. Другият сезон ще нападаме отново. Сезонът не е провал, така че няма индикации Гуардиола да напуска. Другата година просто трябва да немери баланса между неговия стил и този на Хайнкес.
Поздравления за Реал. Отстраниха ни заслужено.
Der Führer написа:MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:Шамар!
Аз пък трябва да проверя , кога за последно Байерн е губил домакински мач в Европа с такъв резултат ... ако въобще се е случвало
Der Führer написа:MCMXIII написа:daniel875 написа:MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:Ехааа толкова хора във форума на Байерн не е имало и след финала срещу Борусия.
Чудни хора сме ние българите.
След финалът в Мюнхен може би са били повече.
Такъв е животът.
Защо го взехте този Гуардиола за треньор? Направо изумихте света с подобно решение. Толкова хубав стил имахте преди по - малко от година.
Кой трябваше да се вземе?
Аз съм за Клопо, но...
Клопо го изпуснахме отдавна ... Вместо него взехме Клинсман . Между другото - Ван Гаал напуска Холандия след световното . Можем да пуснем Гуардиола да си тиктака в град Манчестър
MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:Шамар!
Аз пък трябва да проверя , кога за последно Байерн е губил домакински мач в Европа с такъв резултат ... ако въобще се е случвало
Когато БАЙЕРН става трикратен носител на КЕШ, през есента на 1976 - та губи от Шалке 0:4 с 0:7. Този резултат е рекордче. Снощният на1/2 финал в ШЛ също
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта