Да опровергаем митовете.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: Да опровергаем митовете.

Мнениеот honda » 15 ное 2009 18:48

За мсм:
В интервюта за "Канал 3" и "Ринг ТВ" мин. Св.Нейков неколкократно заяви ,че ПФК ЦСКА АД дължи наем на ДАМС от1.1.2006. насам. Аз лично вярвам на министъра, а не на писаниците на разни журналисти.
А за вашите собсвеници- вместо да се припираме като хаджи Генчо и дядо Либен ти предлагам нещо по-прагматично: обзалагаме се ,примерно на една бутилка "Хенеси" или "XQ", че до 3 години с тези собственици ще бъдете по-зле отколкото при Ил.Павлов или Лупи. Ако междувременно си смените собствениците облого отпада. Съгласен ли си?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 15 ное 2009 23:29

honda написа:За мсм:
В интервюта за "Канал 3" и "Ринг ТВ" мин. Св.Нейков неколкократно заяви ,че ПФК ЦСКА АД дължи наем на ДАМС от1.1.2006. насам. Аз лично вярвам на министъра, а не на писаниците на разни журналисти.
А за вашите собсвеници- вместо да се припираме като хаджи Генчо и дядо Либен ти предлагам нещо по-прагматично: обзалагаме се ,примерно на една бутилка "Хенеси" или "XQ", че до 3 години с тези собственици ще бъдете по-зле отколкото при Ил.Павлов или Лупи. Ако междувременно си смените собствениците облого отпада. Съгласен ли си?

Ами, аз съм ти цитирал интервю на Св.Нейков пред Дарик радио, а не писаници. Мисля, че не по-зле от мен знаеш,че базите които ЦСКА ползва , не включва само стадион Българска армия. Възможно е, да имат задължения към ДАНС, защото не всичко, което ползва ЦСКА е било собственост на АС-23. А пък за въпросните задължения, ако си беше направил труда да прочетеш, става въпрос за задължения по договорни отношения за периода 25.04.2006 - 13.03.2008г.От което се разбира, че първо задълженията са за период, преди да е излязло решението за наследството на АС-23, и второ, става въпрос за договорени вече отношения, т.е. има договор и трябва да се изпълни, а пък след това ако се заведе дело в съда, ще се реши кой на кого и какво трябва да дава или да връща.
Да си видял някъде да съм спорил, какви са ни собствениците и какво очаквам от тях? Много ясно написах, че както футболисти, треньори, ръководители, а сега и привърженици на Левски не спирате да се занимавате със това , което изобщо не ви засяга. Още повече пък, нямате никакво право да ни казвате, какво да си мечтаем. А за облога ще ти кажа само, че аз тото не играя, не се обзалагам и не играя хазарт. Също така, не пия алкохол и не знам какво представлява "Хенеси" или "XQ". Така, че не съм съгласен. Просто няма как да пристъпя принципите си.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2009 07:27

msm, понеже пак отвори дума за съдебно решение, което никой не е виждал между другото, да питам пак:
Кой съд е взел това решение?По какво дело е това решение и на коя инстанция, та няма право на обжалване?Как така, от момента на завеждането му, до момента на вземане на "решението", нищо не се изнесе по медиите за такова дело?Не ти ли звучи твърде несъстоятелно това?А и информациите в нета бяха, като от калъп извадени-абсолютно всички електронни медии пишеха едно и също, със запетайките, без да посочват източник, освен нещо мъгляво, че инфото е според ЦСКА.

Изглежда някой, вместо да руши митове, създава нови :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 16 ное 2009 12:58

Кашчей написа:msm, понеже пак отвори дума за съдебно решение, което никой не е виждал между другото, да питам пак:
Кой съд е взел това решение?По какво дело е това решение и на коя инстанция, та няма право на обжалване?Как така, от момента на завеждането му, до момента на вземане на "решението", нищо не се изнесе по медиите за такова дело?Не ти ли звучи твърде несъстоятелно това?А и информациите в нета бяха, като от калъп извадени-абсолютно всички електронни медии пишеха едно и също, със запетайките, без да посочват източник, освен нещо мъгляво, че инфото е според ЦСКА.

Изглежда някой, вместо да руши митове, създава нови :mrgreen:

Не аз, а honda отвори дума за това, че ако има такова решение, то защо ДАНС ще ни съдят за наеми. Аз не твърдя, че наистина го има, след като не съм го видял и не е излязло официално. Отговорът ми към него беше принципен, поради факта, че въпросните задължения са, за стар период от време, който е обвързан с договор, и че ако има такова решение, то не може автоматично да анулира предишни договори, ако това не е упоменато в самото решение. А относно самото решение, то има два варианта. Или изобщо няма такова, и медиите си го измислиха, или информацията е стопирана от заинтересованите страни, за по-нататъшно действие. Но пък според мен, това не означава, че ЦСКА не може да се яви като наследник на АС-23. До колкото знам, делата се водят от няколко години, и рано или късно трябва да има и решение (ако вече не е излязло). Тогава всичко ще си дойде на мястото.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 ное 2009 16:14

До msm,
Не разбра ли че си губиш времето,подавайки се на провокации с въвличането ти в безмислени спорове!Аз им давах материали,подплатени с източниците им за да могат лесно да проверят достоверностт им,ти им прати снимков материал,с идеята само да прочетат и да коментират,но колкото аз получих отговор на въпросите си,толкова и ти ще получиш желания от теб коментар.И това е модел на поведение,отработван през повече от петдесет годишен срок.Това е модела на непрекъснато повтаряне до припадък едни и същи лъжи и манипулации,докато в ушите им станат чиста и ненакърнима истина.А истината,имайки предвид поведението на управите и феновете през тия години са,че Левски е бил и е най-подкрепяният от всички власти клуб в България,благодарението на политиката на лизане на задници от всичките му ръководители през тия години!
http://www.prosport.bg/news/9139-Sydyt-otsydi-CSKA-e-naslednik-na-AS23.html

Все още очаквам отговори и коректни данни от страна на сините адвокати,но те май нямат такива ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2009 18:26

До Old_death!
Поне два пъти ти казах лично на теб, че ми е през бариерата и за двата ви неостри клуба, но ти продължаваш да ме слагаш в числото на левскарите.Няколко пъти питах, също като теб, да ми кажете на кой съд е това прословуто решение и от коя дата е.На каква инстанция е, че няма право на обжалване.Как пък поне един от шефовете в ЦСКА не извади факсимиле на този документ, както вадиха на служебната бележка на Борисов?!?Ти продължаваш обаче да копираш извадки от вестници и изказвания, за да докажеш, че "Левски" са били повече от вас любимци на Партията-хайде де, че кой отбор не беше дете на Партията тогава?Как го виждаш това, да остане спортът встрани от разните безумни чествания и инициативи, които да покажат безграничната любов между народ и Партия?Или е мит това, че вие бяхте галените деца, но ЦСКА, като по-малко дете, заченато в любов към социалистическият спорт, май беше и по-глезено.А най-главната причина за това беше и продължава да е, че и двата отбора сте от София, а това е градът, в който трябва да е всичко най в България.Когато Божков се беше заканил да премести ЦСКА в Бургас, май имаше някакви протести от ваша страна, ама само в София, щото ..."Ние си обичаме и искаме ЦСКА, но в София!".Че, като вече не е вярна абревиатурата, и нямате нищо общо с армията.. какво значение има къде ще е отборът :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 16 ное 2009 20:11

deepblue1963 написа:
Снайперист написа:
zlostar написа:Един от тях предлага да го нарекат с ПСЕВДОНИМА на най-свидното чедо на Майка България и българския народ.
Да не забравяме че годината е 1911 и цяла България е обхваната от небивал патриотизъм в трескава подготовка за Балканската война и реванш срещу вековния поробител. Накратко, отборът е наречен "Левски"

Направо изумява синята идиотщина, в този кратък откъс има безброй лъжи.

Когато пуберите се събират и решават да си имат отборче,се чудят как да го кръстят.
Трябва да се знае че първото име на левски е "шести клуб". Откровенната провокация със името което си присвояват идва по-късно.

Да не забравяме че годината е 1911

Каква 1911 г. ,не знаете кога клубът е регистриран,а това става в 1919 г. ,и в акта на регистрацията му пише че е основан в 1914 г.
Имаше през комунизма опити да се изшмекерува нова история на комунистическото протеже левски,през 1986 г. съвсем лъжовно и тенденциозно комунистите празнуваха 75 г. от "основаването" на клуб левски.
В момента опити да се прокара тази гнусна лъжа се правят от председателя на УС на левски ,от познатия ни комунистически копой агент Николай.

Много са опитите на сините да се изкарат нещо свястно,но няма да успеят.Комунизма свършва.

Айде по-полека с партийните квалификации,щото знаем какви "АНТИКОМУНИСТИ" бяха Ил.Павлов,Калпакчиев,Ал.Томов.

Ако не си разбрал,аз не съм цесекар,просто МРАЗЯ най-комунистически клуб леwcки!

honda написа:Веднъж вече ти писах,че във футбола се отчитат само официалните мачове и головете вкарани в тях

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ :) :) веднага трябва да се забрани на феновете на Подуенския клуб да пишат своите митове,като най-гнусния в случая е че Г.Аспарухов бил вкарал първия гол на Уембли,вярно вкарва гол,но в контрола.
Оказва се обаче че по твои думи дори и това не е направил,а това трябва да се помни
. :mrgreen:
Последна промяна от Снайперист на 16 ное 2009 20:42, променено общо 4 пъти.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 ное 2009 20:23

Old_death написа:До Хонда!
За съжаление имам впечатление,че тъпчем на едно място!Явно си решил,че можеш да компенсираш липсата си на аргументи само с повтарящи се голословни твърдения и заяждане.Тактиката,че атаката е най-добрата защита е добра,но вече нямам намерение да се подвеждам по желанията ти да затъвам в безплодни спорове.
http://pro-anti.net/arhive/arhive-2006/1146-articles-16-047/1558-04.html
http://www.parliament.bg/kns/Pkontrol/Min%20MVR/ASolakov.htm

Толкова ли бе трудно да напишеш Ангел Солаков и да получиш цялата интересуваща те информация!Може да прочетеш и протокола на въпросното заседание,в което е критикуван Солаков.Голям майстор си на задаването на въпроси,но досега не си отговорил на нито един.Смятам повече да не се занимавам с тебе,докато не отговориш на въпросите ми:
1.След като бях толкова коректен по тая тема и загубих доста време в ровене,кога ще ми отговориш със същото,давайки тук и източниците си,без да ме обременяваш със слуховете,които лансираш?
2.Кажи ми някой световен аналог за отбор,толкова поддържан от властите(за справка прочети предишните ми постове) и в името на който са извършрни толкова нарушения,а в някои случаи и престъпления.
3.В България имаше няколко отбора под ведомството на МНО(Славия,Сливен,и Ботев).Защо на вас само ЦСКА ви пречеше за да се чувствате комфортно?
4.След като през цялата ви история ръководствата на Левски са се стремяли да бъдат близо да властимащите(пак прочети предишните ми постове),какъв отбор е Левски?Фащистки,комунистически или мафиотски?
5.Покажи ми един български отбор,който да е дал повече ръководители на нашия футбол от Левски.Дай ми световен аналог за такова срастване на управата на футболна федерация с някой клуб!

ОК отговарям ти:
1. Това,което ти си посочил,не са никакви сериозни източници-едва ли има човек,който ще приеме в-к "Про и анти" за сериозен источник, след като вече цитира и в-к"Уикенд",не знам какво да очаквам,може би да цитираш "Шок" или "Строго секретно". В следващия ми пост ще ти посоча ,някои от источниците ми. Безброй пъти вече ти писах,че архива на БКП се води изгубен при форсмажорни обстоятелства. Веднъж те бях питал дали си виждал стенограма през живота си?- Явно не си,ако беше виждал щеще да знаеш защо те питам.
2. ЦСКА( София). :) Все пак съотношението членове на най-висшето ръководство на БКП подкрепящи ЦСКА спрямо такива подкрепящи "Левски" е 13:3. Доколкото съм запознат с математиката това е доста сериозно предимство. Ако имаш информация за пръстъпления обърни се към компетентните власти,в противен случай ставаш съучастник ;) . Между другото как се предствял ЦСКА,когато на власт е било антикомунистическо правителство?- Май няма нито една титла,много странно,а ;) .През 1991/92 до 6 кръг има 6 точки преднина пред "Левски"(тогава за победа се даваха по 2т) и управляваха комунистите,след изборите дойдена власт СДС и преднината на ЦСКА започна да се топи като мартенски сняг и вкрая ЦСКА стана шампион с 2т.преднина пред "Левски" и скандално съдийство на..Д.Момиров.Последваха 5 години без титла на ЦСКА . Същата е ситуацията през шампионат 1996/97 - ЦСКА става шампион ,но след като натрупва преднината си през есения полусезон,когато управлява престъпническо-комунистическо управление на Ж.Виденов,после идва отново СДС и нова титла на ЦСКА този път след 6 години.
3. Ами защото той беше Централния Спортен Клуб на Армията,а другите отбори му бяха така да се каже подчинени. А както всички ние знаем" Рибата се вмирисва откъм главата" :)
4.Да си близко до властимащите не е престъпление. Съмнявам се,че има бизнесмен,който не търси близост с управляващите. Само не ми казвай,че сегашните ви собственици не са близко до властта-Просто бизнеса им е такъв,че не може да съществуват без политическа подкрепа.Такава е реалността в България. Трудно може да се каже ,кой от двата отбора е по мафиотски- работата е горе долу на кантар. За по-комунистически е ясно ,че това е ЦСКА- посочил съм ти какво е съотношението в най-висшето ръководство на БКП на хора близки до ЦСКА.
5.Това,че "Левски" е отбора дал най-много ръководители на БФС нищо не значи. Защото никога българския футбол не се управлявал от председателя му,а от хората разполагащи с политическата и икономическата власт в страната. Според какви шансовете е имал Н.Донски пред Милко Балев или Д.Джуров например? Или например Ив.Славков в сравнение с Ил.Павлов, Маджо или Чорни, илив момента какво може да каже Б.Михайлов например на най-богатия човек в станата Марин Митев? Според мен във всеки един от изброените от мен случаи говорим за несравними величини.
Мисля,че отговорих на всеки един от твоите въпроси. А ти все още не си ми отговорил на въпроса за М.Манолов.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 16 ное 2009 20:37

honda написа:
Old_death написа:За по-комунистически е ясно

Подуенския клуб разбира се?
http://www.youtube.com/watch?v=79w4HQrei2Q

Преди 1989г. няма изразен фаворит,най-малкото защото семейството на бай Тошо е било левскарско.
За да има някаква справедливост трябва да споменем, такива дивашки оливания в полза на комунистите са правени само от сините.
Ако говорим за политика по начина по който ти си позволяваш то трябва да се каже и следното падна коалицията БСП-ДПС,падна политическата подкрепа от догановите хора,и затова левски направи 8 загуби от 8 мача :)
Лошо нещо е да паднат покровителите,нали honda?
Последна промяна от Снайперист на 16 ное 2009 20:49, променено общо 1 път.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2009 20:49

Снайперист написа:
honda написа:
Old_death написа:За по-комунистически е ясно

Подуенския клуб нали?

http://www.youtube.com/watch?v=79w4HQrei2Q

Преди 1989г. няма изразен фаворит,най-малкото защото семейството на бай Тошо е било левскарско.
За да има някаква справедливост трябва да споменем, такива дивашки оливания в полза на комунистите са правени само от сините.
Ако говорим за политика по начина по кйто ти си позволяваш то трябва да се каже,падна коалицията БСП-ДПС,падна политическата подкрепа от догановите хора,и левски направи 8 загуби от 8 мача :)
Лошо нещо е да паднат покровителите,нали honda?

Снайперист, имаш ли обратен мерник?

Ти да не си бил в една ложа с Т. Живков, та знаеш кой къде и кога?Ако си бил-моите уважения за мнението ти, но не и за факта, че си бил с него-това е толкова подло и мизерно.. според днешните разбирания на много хора. ;)

А и за двата клуба ще е добре, ако малко се озаптят и престанат да обезкървяват всички останали отбори-справка:темата за Бандаловски от днес... както и за двамата от Локо Пд, от вчера или оня ден.Като прахосмукачки сте, мамамустара и после искате равностойно първенство!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”