IvailoRz написа:5-6000 си има в Разград . Може да видиш на мача който идва . Мисля ,че 6000 за 30 000 град си е доста добра бройка . А къде е публиката в 2 млн София ?
Не лъжи.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
IvailoRz написа:5-6000 си има в Разград . Може да видиш на мача който идва . Мисля ,че 6000 за 30 000 град си е доста добра бройка . А къде е публиката в 2 млн София ?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1Neutralen написа:1982 написа:1Neutralen написа:
Разград да не е 2 000 000. Виж, трябва да се пита къде са феновете на великото мега галактическо синъо-червено дерби?![]()
![]()
![]()
Вижда се ясно кой отбори е най-обичан. В София ние пълним стадион, а другите не могат и 5000 да съберат...
Левски и ЦСКА са в зверска криза, докато вие трета поредна титла ще вземете, постигнахте и успех в Европа, леко ти е абсурдно сравнението.
В София стадиона го напълниха Валенсия и Лацио, а в Разград е празен повечето мачове. Защото ги няма Валенсия и Лацио. Само като дойдат ЦСКА и Левски се понапълва.
Това за стадионите важи за цялата А група. Това за кризата е смешно, защото нали една от общоприетите тези е че ако един отбор е голям то тогава винаги има подкрепа от феновете си.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Черният козел написа:Черният козел написа:Кашчей написа:Черният козел написа:Кашчей написа:Потърси статистика за Лудогорец и преди да влязат в А група, след като си тръгнал вече!
И аз не знам отбор в света, за който да е свирена дузпа за игра с глава на съперник, но ти може и да ми помогнеш, нали?!
Философе,никъде не съм тръгнал седя си !
Това не го ли прочете, или не ти отърва да отговориш? Много си избирателен
http://www.7sport.net/archive7ds/2009/0 ... 5277_3.htm
Доволен ?
Черният козел написа:Става въпрос за съдийските аванти,което е факт,а не за футболисти свали зелените очелца !
nikita 333 написа:Черният козел написа:Става въпрос за съдийските аванти,което е факт,а не за футболисти свали зелените очелца !
Ти кога ги видя тия аванти!!!???
Черният козел написа:nikita 333 написа:Черният козел написа:Става въпрос за съдийските аванти,което е факт,а не за футболисти свали зелените очелца !
На зеления терен !!!
nikita 333 написа:Черният козел написа:nikita 333 написа:Черният козел написа:Става въпрос за съдийските аванти,което е факт,а не за футболисти свали зелените очелца !
На зеления терен !!!
На сън ли?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост