Съдийски аванти за Лудогорец и при юношите!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Съдийски аванти за Лудогорец и при юношите!

Мнениеот IvailoRz » 25 апр 2014 20:39

Bourgas написа:
IvailoRz написа:
Bourgas написа:Лудогорец и Ботев в момента са отборите, които правят всичко възможно да вземат най-добрите деца в цяла България. Няма какво да обяснявам тук, стигат ми разговорите с Ники Кръстев, за да разбера подмолните методи на тези отбори. Литекс са също в кюпа, но те поне в момента не са чак толкова актуални. Като гледам какво правят при мъжете, не могат подобни теми да ме учудят въобще. Има едно момче, което е запознато много, ако влезе тук и се разпише, ще ахнете. Наско, дека си? :)

Айде де .. разкажи методите де ? Никой неможе да накара някой нещо насила ! Предлагат най-добрите условия , а всеки иска най-доброто .

Защо да ти ги разказвам, аз да разлика от теб, ходя и се интересувам от децата на моя любим отбор. Ти на колко мача на деца си отишъл, малкия?

Ми на доста . За тоя сезон се сещам за Славия , ЦСКА , Едни сини ( нз Видима ли ще са били, не помня :lol: ),ЧМ и .. така :)
Щом не казваш , си е чиста клевета . Малкия друг път .. на 25 съм :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 апр 2014 20:40

1Neutralen написа:
1982 написа:Националният беше пълен заради Лацио и Валенсия, вижте си мачовете от А група, къде са тея хора ??

Да бе сигурно само заради тях са били пълни...хаха. Всички тия хора после са пътували да гледат мачовете на Лацио и Валенсия в тяхните първенства... :lol: Даам, много си умен.

А къде са на вашите мачове, щом са фенове на мутренския ви изкуственяк-еднодневка ??

Нещо не можеш да ми отговориш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 25 апр 2014 20:41

1Neutralen написа:
1982 написа:Ти си свали твоите, цялата А група изпищя от вас, явно има нещо.

Нищо няма. Пищят само селски комплексари. Виж масата хора какво мислят, справка пълния Национален стадион в мачовете с Лацио и Валенсия...Мен не ме интересуват разни мижитурки какво мислят. ;)

по спокойно бе зеленясал.ти на всеки коментар имаш отговор и все твоя е актуален.каго станахте калайджии кога ти почерня гъза.със сигрност преди 3 години не си имал регистрация тук но сега скачаш като селски бег.само ти ли не виждаш как свирят на лудите ,питай що избяга орела.ми срам го е .

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 25 апр 2014 20:44

1982 написа:
1Neutralen написа:
1982 написа:Националният беше пълен заради Лацио и Валенсия, вижте си мачовете от А група, къде са тея хора ??

Да бе сигурно само заради тях са били пълни...хаха. Всички тия хора после са пътували да гледат мачовете на Лацио и Валенсия в тяхните първенства... :lol: Даам, много си умен.

А къде са на вашите мачове, щом са фенове на мутренския ви изкуственяк-еднодневка ??

Нещо не можеш да ми отговориш.

Разград да не е 2 000 000. Виж, трябва да се пита къде са феновете на великото мега галактическо синъо-червено дерби? :lol: :lol: :lol:
Вижда се ясно кой отбори е най-обичан. В София ние пълним стадион, а другите не могат и 5000 да съберат...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2014 20:45

IvailoRz написа:
Bourgas написа:
IvailoRz написа:
Bourgas написа:Лудогорец и Ботев в момента са отборите, които правят всичко възможно да вземат най-добрите деца в цяла България. Няма какво да обяснявам тук, стигат ми разговорите с Ники Кръстев, за да разбера подмолните методи на тези отбори. Литекс са също в кюпа, но те поне в момента не са чак толкова актуални. Като гледам какво правят при мъжете, не могат подобни теми да ме учудят въобще. Има едно момче, което е запознато много, ако влезе тук и се разпише, ще ахнете. Наско, дека си? :)

Айде де .. разкажи методите де ? Никой неможе да накара някой нещо насила ! Предлагат най-добрите условия , а всеки иска най-доброто .

Защо да ти ги разказвам, аз да разлика от теб, ходя и се интересувам от децата на моя любим отбор. Ти на колко мача на деца си отишъл, малкия?

Ми на доста . За тоя сезон се сещам за Славия , ЦСКА , Едни сини ( нз Видима ли ще са били, не помня :lol: ),ЧМ и .. така :)
Щом не казваш , си е чиста клевета . Малкия друг път .. на 25 съм :)

За мен си малкия. Не клеветя някого, без да имам за какво. Продължавам да твърдя първото ми мнение в тази тема.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 25 апр 2014 20:45

Какви комплексари бе селски!!!
На мача с Берое за купата цяла България видя гадното подпиране на Лудогорец. Нали голям го вадите,а все с насрани гащи ходите.
Всички виждат за какво става дума, докато се самозалъгвате,скоро ще изчезнете от футболната карта.
Времянки!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 25 апр 2014 20:45

mavri написа:
1Neutralen написа:
1982 написа:Ти си свали твоите, цялата А група изпищя от вас, явно има нещо.

Нищо няма. Пищят само селски комплексари. Виж масата хора какво мислят, справка пълния Национален стадион в мачовете с Лацио и Валенсия...Мен не ме интересуват разни мижитурки какво мислят. ;)

по спокойно бе зеленясал.ти на всеки коментар имаш отговор и все твоя е актуален.каго станахте калайджии кога ти почерня гъза.със сигрност преди 3 години не си имал регистрация тук но сега скачаш като селски бег.само ти ли не виждаш как свирят на лудите ,питай що избяга орела.ми срам го е .

Като гледам ти с каква топка риташ, май ще трябва да се научиш да играеш футбол като бял човек... :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 апр 2014 20:46

1Neutralen написа:
Разград да не е 2 000 000. Виж, трябва да се пита къде са феновете на великото мега галактическо синъо-червено дерби? :lol: :lol: :lol:
Вижда се ясно кой отбори е най-обичан. В София ние пълним стадион, а другите не могат и 5000 да съберат...

Левски и ЦСКА са в зверска криза, докато вие трета поредна титла ще вземете, постигнахте и успех в Европа, леко ти е абсурдно сравнението.

В София стадиона го напълниха Валенсия и Лацио, а в Разград е празен повечето мачове. Защото ги няма Валенсия и Лацио. Само като дойдат ЦСКА и Левски се понапълва.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 25 апр 2014 20:48

greenlandia написа:Какви комплексари бе селски!!!
На мача с Берое за купата цяла България видя гадното подпиране на лайногорец. Нали голям го вадите,а все с ******и гащи ходите.
Всички виждат за какво става дума, докато се самозалъгвате,скоро ще изчезнете от футболната карта.
Времянки!!

Ти си точен пример за комплексар. Ти нали си мъж? Приеме загубата като такъв.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 апр 2014 20:49

1Neutralen написа:Вижда се ясно кой отбори е най-обичан. В София ние пълним стадион, а другите не могат и 5000 да съберат...

:shock: :shock:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”