Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: А бе Дончо, а бе Донев

Мнениеот captain_drifuss » 25 апр 2014 16:53

stefani написа:
W84me написа:
stefani написа:
W84me написа:За първи път ще стискам палци Ботев да спечели, за да може Левски да играе в ЛЕ :D

Как ще стане това ? Хабер имаш ли си, че Левски ще играе в ЛЕ само ако ЦСКА е без лиценз :lol:

Да бе, просто го изкарах малко по-сложно отколкото е всъщност :mrgreen:

На 31 май ще стане ясно за ЦСКА и от там за нас :)

толкова да сте жалки :lol: :lol: :lol:
за юбилея пканете не лацио, а направете международен турнир със Сараево, Славия и Иртиш. Само стискайте палци последният мач да не се падне да е със Славия, че може да стане скунфузно...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 апр 2014 17:01

captain_drifuss написа:
толкова да сте жалки :lol: :lol: :lol:
за юбилея пканете не лацио, а направете международен турнир със Сараево, Славия и Иртиш. Само стискайте палци последният мач да не се падне да е със Славия, че може да стане скунфузно...

Нали на вашия юбилей ви вкарахме по 1 гол за всеки 10 години, какво се оплакваш? Какво празнувахте вие тогава имаш ли спомен? Поне бегло празнуване с торта и свещички имаше ли? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 25 апр 2014 17:03

W84me написа:
Vincenzo написа:Защо пък да им взимат лиценца на чорбата ? Или това е просто пожелание ? :)

За самотлъчката им миналата година, УЕФА ги обича тия работи.

Как защо, така и така българските деца стават все по-неграмотни, включително и по география, миналата година научихме това онова за далечния Изток, тая година без юбиляра, как ще се увеличават географските открития. Вземи лиценза на ЦСКА, помогни на българчетата по география!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 апр 2014 18:21

По темата: Хубаво е спортните журналисти да са безпристрастни, да хвалят добрите неща в играта и огранизацията на всички отбори и да вадят също така безпристрастно слабостите, недостатъците и "кирливите ризи" на всички. Уви, обаче, такива са малко, особено когато става въпрос за български футбол.

За червено-синия спор: Май е по-добре за българския футбол, реномето му и коефициента ни в ЕКТ ЦСКА да играе в Европата. "Левски" първо да си върне "левскарския" дух и сърцатата игра до последна капка кръв, и тогава.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Положителното ми предчувствие за Ботев в Европа

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 26 апр 2014 22:18

Има вариант да вземем и Купата, и медали от шампионата. И ако това се случи, момчетата ще придобият повече от достатъчно самочувствие и нужното настроение да запишат някой подвиг и в Европа 8-)
Изображение Изображение

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 27 апр 2014 23:03

джони написа:oще не сме се класирали на 100%,но още отсега съм със свито сърце мъри да не остане и да направи селекция с хичо,лъчо и ричи и да почне да ги налага

Помагаме на Лудите да станат шампион и купата е наша ;)

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 28 апр 2014 07:21

джони написа:oще не сме се класирали на 100%,но още отсега съм със свито сърце мъри да не остане и да направи селекция с хичо,лъчо и ричи и да почне да ги налага

Ако от спечелването на купата зависи дали Стоилов ще остане в Ботев, аз съм готов да приема загубен финал в името на доброто на клуба. Още 6 месеца със Стоилов може да се окажат фатални за нас.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Всекидневна

Мнениеот slash1912 » 28 апр 2014 09:20

Ботев ще предложи нов договор на Иван Цветков. Това съобщиха източници от управата на клуба за PlovdivskiNovini.com. Опитният нападател, през този полусезон е резерва в отбора, но дори и с кратките си появявания на терена показа, че може да бъде много полезен. Това пролича и в съботния домакински мач на Ботев срещу Лескки, когато той отбелезя втория гол за победата с 2:0 на "канарчетата". Иван Цветков вкара и победния гол за успеха на Ботев с 2:1 над Локомотив (Пд) в пловдивското дерби, което се игра в София. Тези негови изяви са убедили шефовете на клуба, че със своя опит и характеа си на обединител може да бъде полеен и през следващия сезон, когато Ботев ще има по-големи амбиции и ще се бори за шампионската титла. Очаква се предложение за нов договор да получи и капитанът Йордан Христов. Неговият контракт, както и този на Иван Цветков изтичат през лятотоИначе ръководството на Ботев вече обсъжда селекцията за новото в тима. Очаква се в отбора да бъде привлечен стабилен централен защитник и класен разиграващ халф. - See more at: http://plovdivskinovini.com/index.php/s ... vf82L.dpuf
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 28 апр 2014 09:29

bulgaro написа:

Ако от спечелването на купата зависи дали Стоилов ще остане в Ботев, аз съм готов да приема загубен финал в името на доброто на клуба. Още 6 месеца със Стоилов може да се окажат фатални за нас.

Изображение
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Трансферна цел №1 на Ботев

Мнениеот kikooo1912 » 29 апр 2014 11:48

Звездата на ЦСКА Ивайло Чочев е трансферна цел №1 на Станимир Стоилов. Това означава, че Мъри не само остава начело на „жълто-черните" и през новия сезон, но отново има пълен картбланш за селекция.
Стоилов се надява да отмъкне най-перспективния халф в „А" група по схемата, която остави ЦСКА без Анисе. Мадагаскарецът бе спазарен с „Титан", след като перничаните останаха без пари. Тогава Ботев плати за него 350 000 лева. Сега на „Колежа" изчакват развитието с продажбата на червените акции. Ако то зацикли и емисията на борсата бъде неуспешна, на ЦСКА ще му се наложи да продаде част от звездите си, за да закърпи положението. Под тепетата са готови да броят 400 000 евро за младежкия национал, като оставят и процент за ЦСКА при бъдещ трансфер зад граница.
Плюс за сделката може да се окаже факта, че 50 процента от правата на Чочев се държат от бившият депутат Емил Димитров. Неговата нова партия се вля в тази на Николай Бареков, за който пък не е тайна, че е близък до управата на Ботев.

http://plovdivderby.com/kategorija-bote ... ochev.html

Дано това не е само партенка. Има много потенциал в това момче. Ако някой европейски отбор не даде по-добра оферта, мисля че ЦСКА ще приемат. Парите не са малко и може да са решаващи за ЦСКА.

Върни се в “Ботев”