Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Добро утро! Вече съм ваканция и няма нужда да излизам в тва скапано време..

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Red_Girl написа:Добро утро! Вече съм ваканция и няма нужда да излизам в тва скапано време..
Да не забравиме - #ОСТАВКА

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

JackPackage написа:Разбра се вече защо има останали акции на Цска - Дучето е саботирал всичко! Иначе досега поне 2 900 000 щяха да са продадени

Време е за Х на Атлетико, мисля
  Време е за Х на Атлетико, мисля  

JackPackage написа:Разбра се вече защо има останали акции на Цска - Дучето е саботирал всичко! Иначе досега поне 2 900 000 щяха да са продадени

AnalBreaker написа:Тоа Пинто как може всеки мач да прави грешки поне за 2 гола на противника

Red_Girl написа:JackPackage написа:Разбра се вече защо има останали акции на Цска - Дучето е саботирал всичко! Иначе досега поне 2 900 000 щяха да са продадени
Я се научи да изписваш правилно името на отбора, да не се караме! И да, дучето е голямо лайно. Ноо естествено от гонг са смотани и са сложили само тва, а не цялото хубаво изявление. БТв една прителка работи по проекта в ЦСКА за стадиона и игрищата и съвсвм скоро ще го видя и аз.. Също така каза, че тоя на Ботев ее мноого хубав.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта