tomba написа:Проблема е в мисленето ти,тезата с русофилите те прави автоматично на колене само и само да си в тези два съюза.
Когато може да имаш полза от тези 2 съюза, защо да се бяга от нея ?
Нещо не си схванал написаното от мен, ми се струва.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tomba написа:Проблема е в мисленето ти,тезата с русофилите те прави автоматично на колене само и само да си в тези два съюза.
THE G.A.M.E написа:tomba написа:Проблема е в мисленето ти,тезата с русофилите те прави автоматично на колене само и само да си в тези два съюза.
Когато може да имаш полза от тези 2 съюза, защо да се бяга от нея ?
Нещо не си схванал написаното от мен, ми се струва.
tomba написа:Схванах какво си написал,ако Русия дава по-добра цена за реактор в Козлодуй,не ми е проблем да е от Русия.Ако чакаш американска,канадска или германска фирма да се цакат кой ще ти продаде по-изгодно реактор само защото си в ЕС и НАТО хич не си в час,и те така нататък.
THE G.A.M.E написа:tomba написа:Схванах какво си написал,ако Русия дава по-добра цена за реактор в Козлодуй,не ми е проблем да е от Русия.Ако чакаш американска,канадска или германска фирма да се цакат кой ще ти продаде по-изгодно реактор само защото си в ЕС и НАТО хич не си в час,и те така нататък.
Ми да дава Русия, ама не дава.
Газа ни го продават на една от най-скъпите цени в Европа.
На мнозина други от Западната част от Континента, го продават 3 до 5 пъти по-евтино.
И с другите "продукти" внос от там, процедират по-същият начин.
Ние с Русия към момента сме всичко друго, но не и равно-правни партньори.
Сега разбра ли вече, що трябва да стоим далеч от тези ?
FLANKER написа:HardWork написа:dzhambov написа:Неутрален написа:СТАНКО, да не би тези компании дето си ги изброил, да внасят 95 % от горивата в БГ ??? Онзи правешки ла.нар, даже не се изчерви когато на масата за преговори с Русия за цената на газа, седна от "източната" страна , до другаря Милер. Тази държава няма да се оправи никога от комунисти, защото те имаха възможности безкрай, все пък от 1944 до днес, с малки изключения са на власт. Това което прави Орбан, никак не е непостижимо, само трябва воля. Исландия е още по добър пример от Унгария, как може да се измъкнеш от блатото, само трябва ВОЛЯ и кадърни ПОЛИТИЦИ, а не продажни руски подлоги. И за да не ме обвинят че съм гербаджия, тиквата защо не направи конекторни връзки с Румъния, Гърция, Турция итн итн ? Иначе пътят е един, на запад ! Не случайно над 2 милиона Българи вече са там, НА ЗАПАД, а не при Путлер.
+1
+1 Евала неутрален! С това се изчерпва всичко! Ключ за темата, съд за политицити, и смърт за русофилите! Всички Гербери, Бесепари, Атакисти, депесари и реформатори под ножа, на тяхно място немски политици!
![]()
![]()
![]()
Изби рибата.Не пожелавай смърт никому.Дай чаша вода и на най-големия си враг.Шокиран съм от твоето изказване!!!!
HardWork написа:FLANKER написа:HardWork написа:dzhambov написа:Неутрален написа:СТАНКО, да не би тези компании дето си ги изброил, да внасят 95 % от горивата в БГ ??? Онзи правешки ла.нар, даже не се изчерви когато на масата за преговори с Русия за цената на газа, седна от "източната" страна , до другаря Милер. Тази държава няма да се оправи никога от комунисти, защото те имаха възможности безкрай, все пък от 1944 до днес, с малки изключения са на власт. Това което прави Орбан, никак не е непостижимо, само трябва воля. Исландия е още по добър пример от Унгария, как може да се измъкнеш от блатото, само трябва ВОЛЯ и кадърни ПОЛИТИЦИ, а не продажни руски подлоги. И за да не ме обвинят че съм гербаджия, тиквата защо не направи конекторни връзки с Румъния, Гърция, Турция итн итн ? Иначе пътят е един, на запад ! Не случайно над 2 милиона Българи вече са там, НА ЗАПАД, а не при Путлер.
+1
+1 Евала неутрален! С това се изчерпва всичко! Ключ за темата, съд за политицити, и смърт за русофилите! Всички Гербери, Бесепари, Атакисти, депесари и реформатори под ножа, на тяхно място немски политици!
![]()
![]()
![]()
Изби рибата.Не пожелавай смърт никому.Дай чаша вода и на най-големия си враг.Шокиран съм от твоето изказване!!!!
Аз не им желая смъртта наистина![]()
просто ме дразни про руската пропаганда, от хора които никога не са били в Русия, за разлика от мен!
tomba написа:Русия дава добра цена ама ние се чудим,за газа не е точно така както се обяснява по медиите има си цени и при 3-5 пъти по-евтин не могат да си покрият разходите по доставката(такса пренос,поддръжка) и е въпрос на договорки,ако сме равни защо не ни продадат изгодно 5-6 евробойци(Еврофайтър)
THE G.A.M.E написа:tomba написа:Схванах какво си написал,ако Русия дава по-добра цена за реактор в Козлодуй,не ми е проблем да е от Русия.Ако чакаш американска,канадска или германска фирма да се цакат кой ще ти продаде по-изгодно реактор само защото си в ЕС и НАТО хич не си в час,и те така нататък.
Ми да дава Русия, ама не дава.
Газа ни го продават на една от най-скъпите цени в Европа.
На мнозина други от Западната част от Континента, го продават 3 до 5 пъти по-евтино.
И с другите "продукти" внос от там, процедират по-същият начин.
Ние с Русия към момента сме всичко друго, но не и равно-правни партньори.
Сега разбра ли вече, що трябва да стоим далеч от тези ?
Балкански Орел написа:Foreigner написа:Балкански Орел написа:Само тука глупаците не разбират, че трябва да ни управлява патриотична партия, която да скъса всякакви връзки със САЩ и Европа, да върне златодобива и да махне всички монополи и чужи вериги от магазини. ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА.
Още един псевдо-патриот! Нацвъкал си на подписа една камара чужди емблеми - Мерцедес, Пирели, Мартини и т.н. и се тупа по ганьовски в гърдите - Болгар, Болгар. Хайде поне не се излагайте, че с тва "прост народ" не изглеждаш от най-умните.
И кво общо има профила ми и симпатиите към някой отбор от Ф1 с това дали съм патриот или не ? Малоумник.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта