Лудогорец - Левски София - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски София

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2014 09:48

tiamat написа:
TristaNNN написа:
tiamat написа:Златински ще играе ли?

Да. Във вестника пише, че е бил при известния чакръкчия Паско Райчев и вероятно ще е на линия. Той не ме притеснява, Димов ще му скъса шортите в центъра. Тревожат ме крилата на зелените.

Не че е за притеснение сам по себе си, но Дяков/Златински им е титулярната двойка в средата, и ако ги няма и двамата, малко или много ще им се отрази на играта. Ешпиньото им ме кефи, ама с Бургзорг май нищо не правят. А че Данито ша ги изде, спор няма :mrgreen:

Дяков е аут до края на сезона, мародерирте от Ловеч се погрижиха за това.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 08 апр 2014 13:48

За този мач има няколко фактора, които трябва да се вземат предвид и резултатът ще бъде в зависимост кой от тях ще натежи. Първо спортно-техническите, макар, че не съм сигурен, дали точно те ще играят главна роля: 1. Лудогорец са в период на "изчистване" и затова има спад в играта им. 2. Ако към Дяков се присъедини и Златински, губят и центъра, щото останалите там лудогорци най-вече Бургзорг не са за този клуб. 3. Над играчите тегне напрежението от още един мач с кофти резултат. 4. Отборът на Левски е в лек подем, но играта му въобще я няма, успехите са плод само и единствено на късмет. 5. Съществува голяма вероятност Топузаков да "обърка" състава и да излезе с недоразуменията. 6. Над Левски няма напрежение. И извън теренния Фактор: до голяма степен зависи какво са се разбрали двамата собственици, за доброто на общата си фирма за излъчване на първенството - да бъде първенството интересно до края и да съберат първите няколко отбора в 3-4 точки.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 08 апр 2014 14:14

По лесен мач за прогнозиране няма, защото който вкара първи гол ... "пичели" :idea:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 апр 2014 14:15

Бургзорг ако играе при победа на Левски Борат може и на него да даде премия. Просто човека има голямо желание да помогне ама досега не съм видял да разполага и с качествата за тази цел.

Другия, който определено в последно време не е на нивото на отбора е Шоко. Ако не греша в началото играеше добре ама напоследък по-рядко е на терена и хич не блести.

Та.. ако може Стоев да ги пусне тия двамата титуляри, Стоянов да няма ден... Минев да е нервен нещо .. за друго засега не се сещам, благодаря предварително :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 апр 2014 14:56

Betchualeng Arnaikem написа:Бургзорг ако играе при победа на Левски Борат може и на него да даде премия. Просто човека има голямо желание да помогне ама досега не съм видял да разполага и с качествата за тази цел.

Другия, който определено в последно време не е на нивото на отбора е Шоко. Ако не греша в началото играеше добре ама напоследък по-рядко е на терена и хич не блести.

Та.. ако може Стоев да ги пусне тия двамата титуляри, Стоянов да няма ден... Минев да е нервен нещо .. за друго засега не се сещам, благодаря предварително :D

Пиши пак, като се сетиш за още нещо. Орела дали ще е в настроение? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2014 15:20

W84me написа:... Орела дали ще е в настроение? :mrgreen:

[offtopic]turbogena сега тренира острелване на пилето с факла :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 08 апр 2014 18:00

Два равни мача на шампиона и са в криза.Три победи са вече възход.Лудогорци са фаворити,но който отписва юбиляра греши.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 08 апр 2014 18:03

Тича1913 написа:3-0; 4-1 ;)

Направо давай на точен 10-0 ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 апр 2014 19:57

В този кръг на първенството по-сигурен "Х" няма!0:0 или 1:1.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Левски”