Съперник на Кобрата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Съперник на Кобрата

Мнениеот wolf » 04 апр 2014 20:56

viali69 написа:
pomiqr146 написа:
viali69 написа:
pomiqr146 написа:Много кухо парче си виали. За да излезеш на професионален ринг с някой трябва да си го проучил и да му знаеш стила на игра.

Аааа, добре ! В аматьорския бокс да не би да не е така ?! :mrgreen:

Тогава какво се обесняваш като девица?

Сигурен съм, че Майк Тайсън е седял часове наред пред екрана и е изучавал съперниците си преди всеки мач. :lol: Даже си е записвал с лист и химикал в ръка слабите им места ... :lol:
Дали ? Който помни железния Майк знае, че той просто излизаше и мачкаше съперниците си.
Силно се съмнявам, че е имало кой знае какво предварително проучване при Динозавъра.
Само, че Тайсън беше велик боксьор. Най-добрият за мен за всички времена.

Тъп си, точно екипа на Тайсън го е побърквал от видеа на противниците и разузнаване

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 04 апр 2014 21:07

pomiqr146 написа:Какви са тия дъски на 1,03, 1,10, 1,28
Никой няма неговото телосложение и са някакви слаботелесни пенсии. Здравосложен като Холифийлд и Ленърд и е на пода.

Не знам за какви дъски говориш. Гледал съм много мачове на Тайсън. В повечето случаи той беше по-дребният боксьор от своите съперници, а ги правеше на мармалад.
От клипа също се вижда, че е така.

В това отношение Кобрата има прилика с Тайсън. Той също не е много висок и е с набито тяло. Нашият боксьор също е бърз като Тайсън.
Няма я обаче тая стихия, в която се превръщаше Майк. Той просто смилаше противниците си, докато Пулев играе с акъл. Кобрата провежда много тактически мачовете си. Тайсън просто експлоадираше и мачът свършваше.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 04 апр 2014 21:40

Заглавието на ****** статия, не трябваше да е "Невероятно! Четвърти съперник за Кобрата" а "СРАМОТА!!! ЗАУЕРЛАНД СТАНАХА ЗА СМЯХ" (отново) :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 апр 2014 21:46

При Тайсън най-много ми харесваше как се втурваше към съперника - като питбул! :mrgreen:

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 04 апр 2014 21:53

К'во стана ся, днеска не можем да плюем по Станка и Григор, дай да почнем "Кобрата" :lol:
К'во е виновен, че съперниците му се отказват.
Кличко също си избира съперниците, иначе досега да се е бил с Пулев вече.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 04 апр 2014 22:13

Виали защо се отклоняваш от това, за което си регнат тук, а именно политически агитации? Очевидно е, че познания в спорта нямаш, а от бокс пък да не говорим.

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 04 апр 2014 23:24

Каквото и да се пише и да се коментира, едно нещо със сигурност е факт - Кобрата не е имал сериозен мач от доста време и мисля, че няма да се справи дори и със слаб играч...
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 апр 2014 23:32

mtaraduda написа:Виали защо се отклоняваш от това, за което си регнат тук, а именно политически агитации? Очевидно е, че познания в спорта нямаш, а от бокс пък да не говорим.

E, сега, не знам за политическите теми, ама тука очевидно човекът си пише с кеф за нещо, което му е интересно и за което знае доста.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 апр 2014 00:43

Шубе ги е както Путин от САЩ :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 05 апр 2014 03:37

Тоя pomiqr ли е какъв е не знам, ама няма как да следиш бокса и да напишеш че Тайсън не е нищо особено. Такива като него се раждат веднъж на 100 години, Тайсън върна парите в бокса, които след Али си бяха отишли. Най-великия!! Би ги, беше в затвора, пак ги би, пак беше в затвора, отказа се, пак се върна, отказа се пак, откачен живот на един дъх, може би сред най-великите спортисти раждали се някога.

Върни се в “Други спортове”