ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Джоунс отново изнесе силен мач! Принуди Рибери да мине в зоната на Робен, даже май си пречеха по едно време. Според мен защитата трябва да е същата на реванша. Флетч и Кагава за Фелайни и Гигсо 
- MASTER_COOL
- Контакти:
Мога само да похваля отбора, че се вдигна по такъв начин за този мач. Признавам с ръка на сърце, че очаквах пълно фиаско и затова сега съм толкова щастлив. Неочаквана радост. Това със сигурност не е играта на Юнайтед, но с оглед на класата на съперника, формата ни през целият сезон, контузен Перси, наказани футболисти, настроението в отбора , направихме всичко по силите си, с достойнство и чест. Пълно себераздаване и висок дух. Имам чувството, че Фергюсън е бил в съблекалнята преди мача и на полувремето.
Ако отстраним Байерн и грабнем трофея, ще се извиня лично на Мойс
Важното е да излезеш с чест !
1.0,20-0,29
Срещу това упражнение на Робен и Рибери(те го правят като огледален образ) трябва да се вземат доста специални мерки!
0,23-иска топката в коридор
Защитата ни обаче е страхотно позиционирана,Карик го следи внимателно,но....в последния момент прави груба грешка(при смяната на воденето на Робен,ясен знак че ще търси удобна позиция за стрелба)-изчаква го/отстъпвайки крачка назад,същевременно и одръпвайки тялото си вляво(с което едно,че го улеснява,но и открива пространство за удар),вместо да направи опит да блокира фронтално опита за стрелба!
Ударът му не бе толкова силен,колкото коварен(добре насочен в далечния ъгъл),но Де Хея се бе позиционирал прекрасно за наше щастие.
2.0,52-
Забележете само паса на Гигси....,уникат,просто уникат
1,00-толкова много пътища,но за съжаление Уелбек избра грешното решение(всъщност,то не бе чак толкова грешно...колкото лошо изиграно предвид и алтернативите)!
За мен лично:От крачката на 1,00 сек....1-во повеждане 2-ро повеждане и...силен удар(с лек вътрешен фалц) в левия ъгъл на вратата(ала Чичарито,тези просто са му любимите).Третото повеждане и скъсяването на дистанцията от Нойер...тотално го объркаха(но все пак имаше възможност да пробва удар ниско по земята или да търси чашките(доста ги беше отворил),дори и да финтира Нойер надясно(дори така като се замисля,това май бе и най-доброто решение като цяло за ситуацията).Както и беше набрал скорост,само финтира вратаря и спокойно си я вкарва на празната врата...но и това решение не бе чак толкова грешно,просто самото изпълнение не бе изпълнено както трябва.При едно качествено копване и нещата просто заспиваха(Меси например е майстор точно на тези изпълнения,защо и Дани реши да се прави на него..да го пита човек
3.3,46 Стопирайте
Това с връщането от дузпата/наказателното-към дъгата,Баварците го направиха поне едно 3-4 пъти! Казах си,че ако нашите не си вземат поука и не следят стриктно за свободен човек в тази зона,просто най-лошото ще се случи и....така и стана за съжаление.
Недостатъчната концентрация и лежерност в играта на Фелайни през целия мач,просто бе голямата черна дупка в нашия отбор
Джоунс можеше,можеше малко по-рано да се усети,но основната вина е изцяло на Фелайни!
2,55 сек
Тук Йорки нямаше толкова голямо ускорение и поради тази причина не успя да премине адекватно Перуци...но като цяло,точно така трябваше и да действа Дани Уелбек(чието ускорение бе повече от перфектно за подобно решение),но...какво да се прави
Прекрасна игра на нашите , въпреки кадровите проблеми и контузените играчи ! От миналия сезон не бях виждал такава игра от любимия си клуб ! Начина по който играха момчетата , високия дух и колективноста която показаха , постоянно ме кара да си мисля , че Сър Алекс е бил в съблекалнята
You know how good you are, you know the jersey you're wearing, you know what it means to everyone here and don't ever let yourself down. The expectation is always there.
- Sir Alex Ferguson
- Sir Alex Ferguson
MASTER_COOL написа:Мога само да похваля отбора, че се вдигна по такъв начин за този мач. Признавам с ръка на сърце, че очаквах пълно фиаско и затова сега съм толкова щастлив. Неочаквана радост. Това със сигурност не е играта на Юнайтед, но с оглед на класата на съперника, формата ни през целият сезон, контузен Перси, наказани футболисти, настроението в отбора , направихме всичко по силите си, с достойнство и чест. Пълно себераздаване и висок дух. Имам чувството, че Фергюсън е бил в съблекалнята преди мача и на полувремето.
Недей, ти си никакъв фен според някои капацитети тук.
Съединението прави силата!
Офтопик:
На шега можем да кажем, че по-трудния мач мина - на Олд Трафорд се играе толкова трудно, че дори и Ман Юнайтед не може да спечели 
- MASTER_COOL
- Контакти:
badboy95
Недей, ти си никакъв фен според някои капацитети тук.
Пич, слабо ме интересува, какво мислят тези "капацитети".
Може би не съм им удобен, а може би ги дразни и факта, че подкрепям и един червен български отбор.
Важното е да излезеш с чест !
MuFc1878 написа:На шега можем да кажем, че по-трудния мач мина - на Олд Трафорд се играе толкова трудно, че дори и Ман Юнайтед не може да спечели
В Германия просто няма какво да губим,напрежението е изцяло в Байерн Мюнхен
MuFc1878 написа:На шега можем да кажем, че по-трудния мач мина - на Олд Трафорд се играе толкова трудно, че дори и Ман Юнайтед не може да спечели
Съединението прави силата!
Офтопик:
smoothc написа:В Германия просто няма какво да губим,напрежението е изцяло в Байерн Мюнхен
След вчерашния мач мога да кажа, че нашите направо си бяха като 300-те спартанци
Да, напрежението трябва да е у съперника!