rhaegar написа:Red_Girl написа:Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!![]()
![]()
Колкото вчера те зарадваха Байерн и Барса, толко и франсетата
Вчера ми беше каръшки ден и имах притеснения..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Red_Girl написа:Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!![]()
![]()
Колкото вчера те зарадваха Байерн и Барса, толко и франсетата
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!![]()
![]()
boabbb написа:Red_Girl написа:Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!![]()
![]()
О, червения грил![]()
Днеска самурая ще ги гази
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

JackPackage написа:ZinedineZidane написа:rhaegar написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Снощи Моу ефект , се едно той беше тренер на Атлети и Манчо :Д
Ц. Снощи Пеп ефект... Цък, цък, цък, цък......(пауза, в която 80 % от неутралните заспиват, докато Алекси не ги събуди с мощен, поетичен възглас) цък, цък...
Аз не си го причинихИмах чувството, че по-драматично ще е на Кампа, даже се надявах и на малко бой, ама карай
И по-добре... Аз гледах първото основно у Албионско, второто основно у Каталунско. Иначе бат Сокач имаше някакво избухване с Мата - космата...ама не го разбрах цялото, че по принцип избягвам да го слушам...
Ние в нас бяхме сложили 2 тв един до друг в хола (че живея с двама Мойсовци) и и тримата извикахме в рамките на 5-6 секунди за головете![]()
![]()
Първото звука беше на Атлети, второто на Манчо
boabbb написа:Red_Girl написа:Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!![]()
![]()
О, червения грил![]()
Днеска самурая ще ги гази
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Dani написа:JackPackage написа:ZinedineZidane написа:rhaegar написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Снощи Моу ефект , се едно той беше тренер на Атлети и Манчо :Д
Ц. Снощи Пеп ефект... Цък, цък, цък, цък......(пауза, в която 80 % от неутралните заспиват, докато Алекси не ги събуди с мощен, поетичен възглас) цък, цък...
Аз не си го причинихИмах чувството, че по-драматично ще е на Кампа, даже се надявах и на малко бой, ама карай
И по-добре... Аз гледах първото основно у Албионско, второто основно у Каталунско. Иначе бат Сокач имаше някакво избухване с Мата - космата...ама не го разбрах цялото, че по принцип избягвам да го слушам...
Ние в нас бяхме сложили 2 тв един до друг в хола (че живея с двама Мойсовци) и и тримата извикахме в рамките на 5-6 секунди за головете![]()
![]()
Първото звука беше на Атлети, второто на Манчо
Кво правите трима мъже в една къща и то без жени???![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Никой не е будала да живее с жени, има само временно пребиваващи матконосители

Red_Girl написа:Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Red_Girl написа:JackPackage написа:Никой не е будала да живее с жени, има само временно пребиваващи матконосители
Чистите ли? Или е кочина?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта