ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първият 1/4 финал?

Анкетата завърши на 01 апр 2014 18:26

Победа за Манчестър Юнайтед
18
24%
Равенство
3
4%
Победа за Байерн Мюнхен
54
72%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
Graciela
Контакти:

Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот Graciela » 01 апр 2014 14:01

CECO_1981 написа:Тука големи специалисти в нашият форум по футбол.Едните падаме с 0:4 други с 0:3 трети 0:5.Едно е шампионата друго е ШЛ.Определено,ще е трудно и на двата отбора,ще видим какво ще стане довечера.

Да така е само треньори и анализатори има май в нашия форум. Защо не замълчите и не изчакате още няколко часа преди да пишете смешните си и иронични коментари? Това го правите защото от 20 години не сте виждали Големия Юнайтед в такава позиция. Сега на всички ви е кеф че сме в някаква криза,но не забравяйте че тази криза ще свърши. Така че пак ще си бъдем където ни е мястото,а именно на върха. Относно мача с Мюнхен ще кажа едно мача започва от 0-0 а не от 0-2 така че шансовете са абсолютно равни 50-50.
За Д.Мойс също се изписаха много работи и за това искам да кажа,че където и да се намира отбора било то във Висшата Лига или в по долни девизий за мен Юнайтед ще си остане любимият ми отбор.
Отново пожелавам успех на Манчестър Юнайтед довечера напред момчета ние вярваме във вас.
:twisted: :twisted: :twisted: Манчестър Юнайтед :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 апр 2014 17:59

Ще е много яко ако излезнете със Смолинг, Евънс и Рафаел в защита. :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 апр 2014 18:16

Еййй, добрините ми край нямат :)
коментар от наказаният МАЙОРА'''''''''''''
ИзображениеИзображениеИзображениеБАТАЛЪОНА Манчестър Юнайтед се строява за последен път на олда,старият ДАВИД МАУС СЕ УВОЛЯВАAAA,ФЕНОВЕТЕ РЕВАТ ПОЛУДЯЛИ ОТ КЕФ,АХХХХХХХ от Кога чакахмe деняттт,мики маус да бъде уволненнННН и да се прибере у дома СИ.........................................................ДАВИД МАУС:няма вечееееееееее старшината САФИзображение,вечно да ми, крещи и строява.ИИИИИИИИИИИИИИИИИ ЕТО ИДВА шип-БАЙЕРН ИзображениеПРОГРАМАТАААААА И АЗ ПАДАМ НА КОЛЕНЕИзображение,И СЕ МОЛЯ ПРЕД БОГА САФИзображение УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕИзображениеИзображениеИзображение............... A на портала ме чaka черна кола,а на зaдната седелка ЗАХАТА със дъщеря мииииииииииииИзображение.................... римеик ИзображениеМАЙОРА на хита от 1996 (chuckle)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 01 апр 2014 19:04

Само да не ми пусне пак Клевърли, че ще откача

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 01 апр 2014 19:56

Graciela написа:
CECO_1981 написа:Тука големи специалисти в нашият форум по футбол.Едните падаме с 0:4 други с 0:3 трети 0:5.Едно е шампионата друго е ШЛ.Определено,ще е трудно и на двата отбора,ще видим какво ще стане довечера.

Да така е само треньори и анализатори има май в нашия форум. Защо не замълчите и не изчакате още няколко часа преди да пишете смешните си и иронични коментари? Това го правите защото от 20 години не сте виждали Големия Юнайтед в такава позиция. Сега на всички ви е кеф че сме в някаква криза,но не забравяйте че тази криза ще свърши. Така че пак ще си бъдем където ни е мястото,а именно на върха. Относно мача с Мюнхен ще кажа едно мача започва от 0-0 а не от 0-2 така че шансовете са абсолютно равни 50-50.
За Д.Мойс също се изписаха много работи и за това искам да кажа,че където и да се намира отбора било то във Висшата Лига или в по долни девизий за мен Юнайтед ще си остане любимият ми отбор.
Отново пожелавам успех на Манчестър Юнайтед довечера напред момчета ние вярваме във вас.

Не знаех, че отборът се казва Мойс Юнайтед или Фъргюсън Юнайтед.
Съединението прави силата!

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Graciela
Контакти:

Мнениеот Graciela » 01 апр 2014 20:24

badboy95 написа:
Graciela написа:

Не знаех, че отборът се казва Мойс Юнайтед или Фъргюсън Юнайтед.

Няма да споря с теб какво съм писал и какво съм имал в предвид.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 апр 2014 20:40

Manchester United XI
#mufc vs @FCBayernEN: De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner, Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs, Rooney, Welbeck.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 01 апр 2014 20:42

smoothc написа:
Manchester United XI
#mufc vs @FCBayernEN: De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner, Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs, Rooney, Welbeck.

Предвид състава скромно 1-3 и то само ако нападателите на баварците нямат ден. :oops: :oops:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Манчестър Ю”