Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Мнениеот Кировец » 28 мар 2014 18:03

amstel_beer написа:
Кировец написа:
W84me написа:
Кировец написа:Дай Боже всеки му резерви оценени за по стотици хиляди, та и милиони евро.

Еле пък Бургзорг и Абало какви милионни звезди са :mrgreen:

За всеки случай са по-скъпи от Генков, Макриев и Гаджев, Бру и Чмовш взети заедно. :lol:

Ха-ха-ха.. Гаджев е национал, тия за коя страна играеха!? :arrow:

И Фугата едно време беше национал. :lol:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 28 мар 2014 18:11

Кировец написа:И Фугата едно време беше национал. :lol:

Чак и в немско поигра :mrgreen:
Едва ли има много мачове, поне са по-малко от тези на Гаджев. ;)

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 28 мар 2014 19:15

Ще ме прощавате, знам че само заради аватара ми няма да ми приемете думите на сериозно, но Младенов според мен е едно просто момченце, с много малък интелектуален багаж. Показва го всеки път, когато си отвори устата. Освен това той в България друга работа във футбола, освен треньор в ЦСКА не може да си намери - за това всеки път се връща в ЦСКА и вие си мислите че е голям цесекар. Просто момчето друг отбор няма да го наеме и да му търпи приказките. Горкия няма друг избор.
Иначе това което направи тази година с отбора е безспорен успех, но си мисля, че главната заслуга не е негова. Част от играчите ви са на прилично ниво и на фона на "звездите" в другите отбори класирането ви е донякъде логично. Въпреки финансовите неразбории, които ако питате мен ще ви се задълбочат. Не ви го пожелавам, но е много вероятно.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 мар 2014 00:29

Unforgiven_M написа:Ще ме прощавате, знам че само заради аватара ми няма да ми приемете думите на сериозно, но Младенов според мен е едно просто момченце, с много малък интелектуален багаж. Показва го всеки път, когато си отвори устата. Освен това той в България друга работа във футбола, освен треньор в ЦСКА не може да си намери - за това всеки път се връща в ЦСКА и вие си мислите че е голям цесекар. Просто момчето друг отбор няма да го наеме и да му търпи приказките. Горкия няма друг избор.
Иначе това което направи тази година с отбора е безспорен успех, но си мисля, че главната заслуга не е негова. Част от играчите ви са на прилично ниво и на фона на "звездите" в другите отбори класирането ви е донякъде логично. Въпреки финансовите неразбории, които ако питате мен ще ви се задълбочат. Не ви го пожелавам, но е много вероятно.

Ще ме прощаваш, ама Стойчо Младенов е работил и в чужбина и като треньор на България. А твоето мнение е типично за хора с увредено интелектуално и ментално състояние и подобен аватар.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 мар 2014 01:39

Кировец написа:
Unforgiven_M написа:Ще ме прощавате, знам че само заради аватара ми няма да ми приемете думите на сериозно, но Младенов според мен е едно просто момченце, с много малък интелектуален багаж. Показва го всеки път, когато си отвори устата. Освен това той в България друга работа във футбола, освен треньор в ЦСКА не може да си намери - за това всеки път се връща в ЦСКА и вие си мислите че е голям цесекар. Просто момчето друг отбор няма да го наеме и да му търпи приказките. Горкия няма друг избор.

Ще ме прощаваш, ама Стойчо Младенов е работил и в чужбина и като треньор на България. А твоето мнение е типично за хора с увредено интелектуално и ментално състояние и подобен аватар.

Наистина за съжаление беше и национален треньор... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 мар 2014 11:34

dakata9 написа:С интерес очаквах изказването на старши треньора на ЦСКА и се убедих,че този човек се е превърнал в напълно развален грамофон,който с цената на всичко се опитва да оправдава треньорската си несъстоятелност вече години наред...... Това ,че е ставал шампион с ЦСКА,не го прави голям специалист,а и в България не е трудно да направиш даден отбор шампион...,важна е футболната философия и дали игрово един отбор се развива или не,една купа повече или по-малко,не Те прави най-добрия! Винаги,когато е начело на ЦСКА,играта на отбора придобива следния вид: тичане,борба в истинския и преносен смисъл,предимно опити за игра на контра и множество центрирания...,това е футболната философия на Стойчо Младенов,при него игрово надиграване срещу сериозен противник е невъзможно,НАДЛЪГВАНЕ/ИЗЛЪГВАНЕ - ДАААА,но нищо повече!!! Той заяви,че надиграли Лудогорец,моля Ви господа журналисти,а и футболни специалисти,казвайте истината,а не бъдете подлоги на определени интереси...,ФУТБОЛА НА Г-Н МЛАДЕНОВ Е ОТЖИВЕЛИЦА!!! Снощи отново ЦСКА нямаше създадено голово положение от игрова ситуация,за кой пореден път,това се отнася за 70-80% от мачовете под ръководството на Г-н Младенов,за всички периоди през годините!!! Лудогорец игра на не повече от 50 % от игровия си потенциал,видимо се разхождаха по терена,прибавяйки и факта,че им липсваха и титуляри,но въпреки това на няколко пъти,в които този отбор вдигаше скоростта,ЦСКА буквално изнемогваше...,трябва поне малко да разбираш от футбол,за да не направиш разликата между двата отбора,най-вече в ИГРОВИЯ СТИЛ,ЦЯЛОСТНОТО ДВИЖЕНИЕ ПО ТЕРЕНА,РАЗИГРАВАНЕТО И СКОРОСТТА ,С КОЯТО СЕ ПРЕЛИВА ОТ ФАЗА ЗАЩИТА В НАПАДЕНИЕ..,просто ЦСКА изостава на светлинни години от Лудогорец...,в ЦСКА има само тичане,борба,изсипвания напред и там ДАНО КЪСМЕТА Е С НАС,на това се надяват!!! Стойчо Младенов най-нагло заявява,че било лесно да си треньор на Лудогорец,хайде малко да уважава колегите си,а не да злобее,поради липса на футболен интелект...,защото стила на един отбор се прави от треньора,а не да говори за съдии и НАЙ-ВЕЧЕ пари.... Нека напомня на Г-н Младенов,че Лудогорец надгражда най-вече игрово,понеже явно разполага с кадърни треньори,а не надгражда само благодарение на закупуването на футболисти и ще се обоснова! Лудогорец играеше най-модерния и красив футбол,когато гръбнака на отбора бяха Мирослав Иванов-Деко,Емил Гъргоров,Иван Стоянов,Станислав Генчев,Светослав Дяков,Шоко,Йордан Минев .....да не продължавам ,предполагам за тези футболисти Домусчиев е изсипал милиони,за да може отбора да играе най-съвременния футбол в България...Нека си представим,ако с тези футболисти старши треньора Младенов трябваше да изгради стил на игра,бас хващам,че може би и в седмицата нямаше да е,а да не говорим,че щеше постоянно да мрънка,че не може да си позволи качествени чужденци....Г-н Младенов,не опира всичко само до футболисти,а до треньорски капацитет и съответно лимит!!! Някои казват,че Младенов е нужен за стабилизирането на ЦСКА,може би е така,но след това ,Той задължително трябва да се оттегли,защото неговото присъствие е пагубно за ФУТБОЛНОТО РАЗВИТИЕ НА ЦСКА!!! Владислав Стоянов след мача каза:" ЦСКА игра на еуфория,с подкрепа на публика,но не създаде чисто положение..." Ако броим за положение разминаването на Менди,нека говорим за футболно отиграно положение,просто ЦСКА няма абсолютно никакъв стил,играе винагио едно и също при Стойчо Младенов,тоест едно абсолютно нищо... и докато в България може да минава номера му,първия по-грамотен противник в Европа и краят ще е тъжен.... При Стойчо Младенов,игрово надиграване никога няма,разчита се на надлъгване/излъгване,това е философията му.......Ще се съглася с Дуци за едно! Той беше казал,че Младенов е точния човек,когато трябва да се гаси огън в ЦСКА,но за ГОЛЯМ ФУТБОЛ,Той няма място като старши треньор!!! За съжаление,това е горчивата истина!!!!! Г-н Николай Александров,не се навеждайте и Вие,един път поне бъдете обективен,престанете с тази почит към Стойчо Младенов,неговото време отмина!!! Този футбол може да е бил успешен преди години,но вече е отживелица!!!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 29 мар 2014 12:28

Стойчо е единствения човек, който в момента може да вдигне ЦСКА на крака. Вярно, че понякога е груб, безпардонен и търси вината все в другите, но няма избор. За без пари класира отбора на място, което доста по-обезпечени клубове могат само да си мечтаят. Разби на пух и прах пробнозите за пълен крах на ЦСКА този сезон. Дори нещо повече, успя от едно разнородна група играчи да изгради колектив за пример, а това хич не е лесна работа. И победи три пъти Левски, където само Генков, Бастош и Бру взимат, колкото целия ни отбор. Ето, заради това трябва да остане начело на ЦСКА и да води отбора и догодина, защото работи със сърце и вярва в момчетата. А, явно и те в него, защото не съм чул някой играч дори вече бивш да каже нещо лошо за наставника си. От 37 годишния Янчев до 19 годишния Маркович смятата, че Стойчо е човека без, който ЦСКА не може!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 мар 2014 13:43

W84me написа:
Кировец написа:За всеки случай са по-скъпи от Генков, Макриев и Гаджев, Бру и Чмовш взети заедно. :lol:

Състава на Пенев започва от Гаджев, най-постоянния играч в националния отбор, единствения, който е титуляр във всички мачове. Поне 2-3 класи над Дяков, който си вади червен картон през мач и проваля национала.

Гаджев е в националния отбор ,защото мениджъра му е... еди кой си ;) ,иначе по слаб и некадърен футболист няма в нашето първенство,става дума за неговия пост,разбира се!Иначе ви пожелавам още дълги години да ви води и да ви е най-силния играч :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 мар 2014 14:18

Относно темата искам да кажа,че такива като автора й само чакат,малко отбора да стъпи на криво, за да си подадат тъпанарките от клоаката и нищо ,че са с нов никнейм,миризмата им ги издава отдалече :x :idea: Не знам ,какво толкоз се величае отбора на Л-ц и постоянно се говори ,че всички трябва да се равняват по него,това за мене е поредната психоза обхванала футболната ни общественост :idea: :!: Напредъка на този отбор се дължи най-вече на многото пари отишли ,за препарати за„ правилно възстановяване“ и при правилните хора от различни инстанции ! :idea: Не мога да приема по друг начин,новоизлюпен отбор да минава за водещ в нашия футбол-има и факти говорещи красноречиво за моята теза,като допинг скандала с Минев стопиран още в началото,това,че срещу този отбор за три години в елита има само една отсъдена дузпа,а почти няма мач,в който отборите играли срещу тях,да не се жалват от съдийството! В същото време отбора на ЦСКА изпадна в немилост,фалирал,на ръба на пропастта без пари за каквото и да е,...но в същото време борещ за призово място в шампионата...с три поредни победи над отбора от подУЯне,радващ се на медиен,съдийски и политически комфорт и въпреки всичко превърнал се в умиращият уебед :o ,поради тези причини злобните и завистливи сини джуджета,не могат да простят на треньора на ЦСКА,ТОВА,ЧЕ НАПУК НА ВСИЧКО ГИ БИЕ КАТО ШКЕМБЕ У ДУВАР И ИМ КАЗВА ИСТИНИТЕ В ОЧИТЕ И НА ВСЕОСЛУШАНИЕ В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО!Няма как,комплексът за малоценност да прости подобно нещо,за това са и темите ,като тази! :idea:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 мар 2014 14:39

gugushito написа:Аз също съм на мнение,че със Стойчо това ни е тавана.... слаб футбол,никаква тактическа идея и постоянно налагане на едни и същи играчи.За мен Бадема е свършил с футбола и пречи на играта,вчера Стоянов едвам ходеше и не го смени изобщо... няма мач да не сбърка състава.Мачовете със сините трупове не се броят,ония могат да бият само момиченцата на мъри.Аз се обзалагам,че до края няма да вземем нито един важен мач с игра... със случайни голове от статични положения може и да бием някого... бесен съм само като се сетя за налагането на олигофрени като Присо,Сидибе и разни инфантилни португалци... Лошото е ,че за момента наистина няма кой друг да се хване сериозно за работа... голяма мъка ни чака...

Бадема свършил с футбола... :o , а бе ти добре ли си ... :o ,да кажеш това, за най- добрия играч в родния шампионат!Викаш и тактическа идея няма,а...пък и нема мач да не сбърка състава...направо отивай да му го редиш или му се обаждай от кръчмата по време на мача кой да пусне :lol:...наистина те налегнала голяма мъка,направо си за оплакване :!:

Върни се в “ЦСКА”