Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Love in blue
- Контакти:
Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!
Кефи ме като го видя да се радва след някоя измъчена победа но......най-ме КЕФИ да му гледам физиономията когато го бият слабаци

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Важно е че трепе рогата където и хване и постоянно му се хващат на фишеците, които им отправя през медиите.
То и САФ влияеше върху съдиите с реване, но изпревари Пул по титли нали?
То и САФ влияеше върху съдиите с реване, но изпревари Пул по титли нали?
Относно написаното от "dakata"!!!!Всичко е абсолютно вярно и коректно формулирано!От текста е ясно че автора е младеж,който почтително се обръща към Стойчо Младенов на ВИЕ!За сведение на него и други, които познават Младенов само като треньор и са съвременници на всичките му простотии и откровенни простащини искам да им кажа, че той и като футболист бе същото ренде!Този прякор "екзекутора.."е журналистическа изцепка във връзка с един негов абсолютно случаен, но много решаващ гол!Липсата на интелект още тогава бе очевидна! Мужду впрочем той съвсем не бе голямата звезда в ЦСКА по това време!
Георг написа:Относно написаното от "dakata"!!!!Всичко е абсолютно вярно и коректно формулирано!От текста е ясно че автора е младеж,който почтително се обръща към Стойчо Младенов на ВИЕ!За сведение на него и други, които познават Младенов само като треньор и са съвременници на всичките му простотии и откровенни простащини искам да им кажа, че той и като футболист бе същото ренде!Този прякор "екзекутора.."е журналистическа изцепка във връзка с един негов абсолютно случаен, но много решаващ гол!Липсата на интелект още тогава бе очевидна! Мужду впрочем той съвсем не бе голямата звезда в ЦСКА по това време!
Може ли да си толкова плиткоумен? Стойчо вкарал 1 случаен, важен гол... Да беше си мълчал.
- Олимпи Сараев
Love in blue написа:Кефи ме като го видя да се радва след някоя измъчена победа но......най-ме КЕФИ да му гледам физиономията когато го бият слабаци![]()
![]()
![]()
Значи какво излиза, че най-големия ти кеф се случва от дъжд на вятър! Тъпо тъпо
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
- amstel_beer
- Контакти:
vayk написа:Не съм чел предишните коментари и сигурно ще повторя мнението на някой, но в този момент Стойчо Младенов е единствения правилен вариант за ЦСКА! С всеки друг треньор ЦСКА щеше да е извън седмицата, ако не и да се бори за оцеляване в групата. С 0 лева за селекция Младенов сглоби боеспособен отбор, който може да победи всеки в А група. Снощният мач е доказателство за това, въпреки че ЦСКА загуби. Аз поне не помня кога за последно след загуба цялата публика на стадиона да изпрати отбора с мощни аплодисменти. По-голямо признание от това - здраве му кажи.
Вратар-национал на страна участваща на световно първенство, центр. защитник играл в Украйна и Стяуа и втори в Англия, халфове, единия от които е младежки национал, а другия с опит от първенствата на Турция и Дания, третия младежки нац. на Сърбия, по крилата футболисти играли в Русия и Румъния, и ставали шампиони с Лудогорец, и Гъргоров, и М. Петров за които няма какво да се каже, което да не се знае и ти казваш, че тези футболисти щяха да са във втората седмица ако треньора не се казвал Младенов!? Смешно е приятелю!
- Олимпи Сараев
Треньор №1 на българското първенство с ЦСКА през 2003 и 2008.
През лятото на 2002 г. Стойчо Младенов е назначен за старши-треньор на ЦСКА. Още в първия си сезон в ЦСКА, Младенов става шампион на България, като отборът му записва безпрецедентна серия - 13 поредни победи от 13 мача през есенния полусезон. През пролетния полусезон ЦСКА продължава стабилното си представяне и печели титлата с 6 точки пред вечния си съперник Левски. През 2008 г. Младенов прави "червените" шампиони на България с преднина от цели 16 точки пред втория Левски и без нито една загуба за целия сезон.
През Юли 2013, Стойчо Младенов е отново назначен за треньор на ЦСКА. Въпреки проблемите в начапото на престоя си свързани с липса на играчи и изграждане на отбор от свободни агенти след изиграването на първите тринадесет кръга отборът е на трета позиция с 2 точки зад лидера Литекс.
Ами как да се спре човекът, като не може! Бие му се и това е!

През лятото на 2002 г. Стойчо Младенов е назначен за старши-треньор на ЦСКА. Още в първия си сезон в ЦСКА, Младенов става шампион на България, като отборът му записва безпрецедентна серия - 13 поредни победи от 13 мача през есенния полусезон. През пролетния полусезон ЦСКА продължава стабилното си представяне и печели титлата с 6 точки пред вечния си съперник Левски. През 2008 г. Младенов прави "червените" шампиони на България с преднина от цели 16 точки пред втория Левски и без нито една загуба за целия сезон.
През Юли 2013, Стойчо Младенов е отново назначен за треньор на ЦСКА. Въпреки проблемите в начапото на престоя си свързани с липса на играчи и изграждане на отбор от свободни агенти след изиграването на първите тринадесет кръга отборът е на трета позиция с 2 точки зад лидера Литекс.
Ами как да се спре човекът, като не може! Бие му се и това е!
Последна промяна от Олимпи Сараев на 27 мар 2014 17:25, променено общо 2 пъти.
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Steelblade написа:Червени Воини написа:Steelblade написа:drvasko98 написа:По-добър е от Стойчо Стоев със сигурност
![]()
![]()
Добра шега
Стоев какво е постигнал?
Когато тоя направи от нищо,нещо тогава си давайте тъпите мнения!
Ти ще ми кажеш кога да си давам мнението! Наглец!
Стою ти Стоев преди да стане треньор на Лудогорец, изпрати два отбора да играят в Б група
Просто няма аналог да сравняваш Стою със 100йчо.
Даката, не знам дали Стойчо Младенов не е прав, че е лесно да си треньор на Лудогорец, ама на теб хич не ти е лесно да пресметнеш колко милиона хвърли Домусчиев за тази селекция, която се върши последователно вече 4-та година...
Много е лесно да пишеш критика за Стойчо Младенов, когато отбора воден от него среща затруднения, но когато си слаб и неадекватен, незапознат критикар, тогава се превръщаш в посмешище.
Слабо изпълнение, Дака, слабо.
Но никой не може да те спре, докато Стойчо Младенов умува над поредната безплатна селекция, ти да плюеш и да си поустваш темички във форума на Гонг или някъде другаде.
Много е лесно да пишеш критика за Стойчо Младенов, когато отбора воден от него среща затруднения, но когато си слаб и неадекватен, незапознат критикар, тогава се превръщаш в посмешище.
Но никой не може да те спре, докато Стойчо Младенов умува над поредната безплатна селекция, ти да плюеш и да си поустваш темички във форума на Гонг или някъде другаде.
Последна промяна от Кировец на 27 мар 2014 17:26, променено общо 1 път.
Кировец написа:Даката, не знам дали Стойчо Младенов не е прав, че е лесно да си треньор на Лудогорец, ама на теб хич не ти е лесно да пресметнеш колко милиона хвърли Домусчиев за тази селекция, която се върши последователно вече 4-та година...
Но никой не може да те спре, докато Стойчо Младенов умува над поредната безплатна селекция ти да плюеш и да си постваш темички във форума на Гонг или някъде другаде.
То ако Стоев е треньор на различен отбор от ранга на Лудогорец ще се лута във втората седмица... просто има уникалния късмет да играе в провинцията в отбор в който няма публичен натиск и чука парите на Домуса.