Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Мнениеот Love in blue » 27 мар 2014 17:08

Кефи ме като го видя да се радва след някоя измъчена победа но......най-ме КЕФИ да му гледам физиономията когато го бият слабаци :) :) :) :)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 мар 2014 17:09

Важно е че трепе рогата където и хване и постоянно му се хващат на фишеците, които им отправя през медиите.
То и САФ влияеше върху съдиите с реване, но изпревари Пул по титли нали?

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 27 мар 2014 17:13

Относно написаното от "dakata"!!!!Всичко е абсолютно вярно и коректно формулирано!От текста е ясно че автора е младеж,който почтително се обръща към Стойчо Младенов на ВИЕ!За сведение на него и други, които познават Младенов само като треньор и са съвременници на всичките му простотии и откровенни простащини искам да им кажа, че той и като футболист бе същото ренде!Този прякор "екзекутора.."е журналистическа изцепка във връзка с един негов абсолютно случаен, но много решаващ гол!Липсата на интелект още тогава бе очевидна! Мужду впрочем той съвсем не бе голямата звезда в ЦСКА по това време!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 17:14

Георг написа:Относно написаното от "dakata"!!!!Всичко е абсолютно вярно и коректно формулирано!От текста е ясно че автора е младеж,който почтително се обръща към Стойчо Младенов на ВИЕ!За сведение на него и други, които познават Младенов само като треньор и са съвременници на всичките му простотии и откровенни простащини искам да им кажа, че той и като футболист бе същото ренде!Този прякор "екзекутора.."е журналистическа изцепка във връзка с един негов абсолютно случаен, но много решаващ гол!Липсата на интелект още тогава бе очевидна! Мужду впрочем той съвсем не бе голямата звезда в ЦСКА по това време!

Може ли да си толкова плиткоумен? Стойчо вкарал 1 случаен, важен гол... Да беше си мълчал.

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 27 мар 2014 17:17

Love in blue написа:Кефи ме като го видя да се радва след някоя измъчена победа но......най-ме КЕФИ да му гледам физиономията когато го бият слабаци :) :) :) :)

Значи какво излиза, че най-големия ти кеф се случва от дъжд на вятър! Тъпо тъпо :mrgreen:
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 27 мар 2014 17:17

vayk написа:Не съм чел предишните коментари и сигурно ще повторя мнението на някой, но в този момент Стойчо Младенов е единствения правилен вариант за ЦСКА! С всеки друг треньор ЦСКА щеше да е извън седмицата, ако не и да се бори за оцеляване в групата. С 0 лева за селекция Младенов сглоби боеспособен отбор, който може да победи всеки в А група. Снощният мач е доказателство за това, въпреки че ЦСКА загуби. Аз поне не помня кога за последно след загуба цялата публика на стадиона да изпрати отбора с мощни аплодисменти. По-голямо признание от това - здраве му кажи.

Вратар-национал на страна участваща на световно първенство, центр. защитник играл в Украйна и Стяуа и втори в Англия, халфове, единия от които е младежки национал, а другия с опит от първенствата на Турция и Дания, третия младежки нац. на Сърбия, по крилата футболисти играли в Русия и Румъния, и ставали шампиони с Лудогорец, и Гъргоров, и М. Петров за които няма какво да се каже, което да не се знае и ти казваш, че тези футболисти щяха да са във втората седмица ако треньора не се казвал Младенов!? Смешно е приятелю! :lol:

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 27 мар 2014 17:22

Треньор №1 на българското първенство с ЦСКА през 2003 и 2008.
През лятото на 2002 г. Стойчо Младенов е назначен за старши-треньор на ЦСКА. Още в първия си сезон в ЦСКА, Младенов става шампион на България, като отборът му записва безпрецедентна серия - 13 поредни победи от 13 мача през есенния полусезон. През пролетния полусезон ЦСКА продължава стабилното си представяне и печели титлата с 6 точки пред вечния си съперник Левски. През 2008 г. Младенов прави "червените" шампиони на България с преднина от цели 16 точки пред втория Левски и без нито една загуба за целия сезон.
През Юли 2013, Стойчо Младенов е отново назначен за треньор на ЦСКА. Въпреки проблемите в начапото на престоя си свързани с липса на играчи и изграждане на отбор от свободни агенти след изиграването на първите тринадесет кръга отборът е на трета позиция с 2 точки зад лидера Литекс.

Ами как да се спре човекът, като не може! Бие му се и това е! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Олимпи Сараев на 27 мар 2014 17:25, променено общо 2 пъти.
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 мар 2014 17:23

Steelblade написа:
Червени Воини написа:
Steelblade написа:
drvasko98 написа:По-добър е от Стойчо Стоев със сигурност

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Добра шега

Стоев какво е постигнал?
Когато тоя направи от нищо,нещо тогава си давайте тъпите мнения! :twisted:

Ти ще ми кажеш кога да си давам мнението! Наглец!

Стою ти Стоев преди да стане треньор на Лудогорец, изпрати два отбора да играят в Б група :idea:

Просто няма аналог да сравняваш Стою със 100йчо.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 17:23

Даката, не знам дали Стойчо Младенов не е прав, че е лесно да си треньор на Лудогорец, ама на теб хич не ти е лесно да пресметнеш колко милиона хвърли Домусчиев за тази селекция, която се върши последователно вече 4-та година...
Много е лесно да пишеш критика за Стойчо Младенов, когато отбора воден от него среща затруднения, но когато си слаб и неадекватен, незапознат критикар, тогава се превръщаш в посмешище.
Слабо изпълнение, Дака, слабо.
Но никой не може да те спре, докато Стойчо Младенов умува над поредната безплатна селекция, ти да плюеш и да си поустваш темички във форума на Гонг или някъде другаде.
Последна промяна от Кировец на 27 мар 2014 17:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 мар 2014 17:25

Кировец написа:Даката, не знам дали Стойчо Младенов не е прав, че е лесно да си треньор на Лудогорец, ама на теб хич не ти е лесно да пресметнеш колко милиона хвърли Домусчиев за тази селекция, която се върши последователно вече 4-та година...
Много е лесно да пишеш критика за Стойчо Младенов, когато отбора воден от него среща затруднения, но когато си слаб и неадекватен, незапознат критикар, тогава се превръщаш в посмешище.
Слабо изпълнение, Дака, слабо.
Но никой не може да те спре, докато Стойчо Младенов умува над поредната безплатна селекция ти да плюеш и да си постваш темички във форума на Гонг или някъде другаде.

То ако Стоев е треньор на различен отбор от ранга на Лудогорец ще се лута във втората седмица... просто има уникалния късмет да играе в провинцията в отбор в който няма публичен натиск и чука парите на Домуса.

Върни се в “ЦСКА”