Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши дербито на Манчестър?

Анкетата завърши на 25 мар 2014 14:51

Победа за Манчестър Юнайтед
12
50%
Равенство
4
17%
Победа за Манчестър Сити
8
33%

Общо гласове: 24

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Мнениеот MAЙOPA » 26 мар 2014 01:13

Siegfried написа:
MAЙOPA написа:
Siegfried написа:[offtopic]Майоре, какво е това нещо на аватара ти ??? :lol: :lol: :lol: Прилича ми на АЛистър Кроули, ама не съм сигурен...[/offtopic]

:?: :roll:

Само питам :lol: Интересно ми е. На моя ясно се вижда кой е.

E kak ве дядото на Sir Alex Ferguson ИзображениеИзображениеИзображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 мар 2014 01:16

MAЙOPA написа:
Siegfried написа:
MAЙOPA написа:
Siegfried написа:[offtopic]Майоре, какво е това нещо на аватара ти ??? :lol: :lol: :lol: Прилича ми на АЛистър Кроули, ама не съм сигурен...[/offtopic]

:?: :roll:

Само питам :lol: Интересно ми е. На моя ясно се вижда кой е.

E kak ве дядото на Sir Alex Ferguson ИзображениеИзображениеИзображение

:mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 26 мар 2014 01:40

Мооооооооооойс :!: :!: :!:

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 мар 2014 01:51

Победата с 1:0 над Арсенал на 10 ноември е единственият успех на „червените дяволи” над отбор от сегашния топ 9 в Премиършип този сезон.

И на този некадърник феновете трябва да му дават още сезониИзображение Изображение Изображение
Че, от какъв зорИзображение.. :oops:

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 мар 2014 01:53

smoothc написа:Само ще дам за пример, че докато Сити пускат Негредо като резерва на Дзеко, а в същото време разполагат и с Агуеро.. Ние се опитваме да обърнем мача с Чичарито... Е няма как да стане!

Аааа, изразявай...
Само дето в желанието си да не паднеш по гръб и да не кажеш, че тоя човек е пълен провал, си готов да му намериш всевъзможни извинения и всичко друго да е виновно, само той да е чист като майска роза.
Обясни ми само за бездушието и пълната безидейност на отбора той има ли пръст или не? И приключвам темата.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 мар 2014 01:57

smoothc
Чичо Мойс си е направо магьосник - прави така, че футболисти като Руни, Мата, РВП и други, да изглеждат като пълни бездарници. ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 26 мар 2014 08:11

RedeviL написа:
NemanjaVidic написа:
RedeviL написа:
gikahadji написа:Според мен Мойс не е виновен, просто с такъв потенциал разполага. САФ много удачно прецени момента в който да се оттегли. В края на краищата не може да очакваш от един крайно застаряващ отбор да се бори с останалаите грандове в такъв сгъстен цикъл. Миналия сезон къде със съдии, къде с късмет, на мускули спечелихте титлата, но този вече няма как да не дойде отрезвяване. Големи футболисти като Видич, Фърдинанд, Евра, Карик, Флечър, Гигс просто вече не стават за отбор като Манчестър. А нищо не се прави за да се обиграват техни заместници. Просто Мойс се превръща в жертва на смяната на поколенията, и страда от липса на качествена средна линия и централна двойка защитници. Лично мое мнение.

+1

С някой неща не съм много съгласен като - късмет и съдии . Не случайно сме я спечелили с 20+ точки отгоре.

Е късметът винаги е с добрите! По скоро съм съгласен с основната част от мнението, че вината не е изцяло в Мойс, че САФ остави един изцеден и застаряващ отбор, чиито играчи имат нужда от спешна подмяна (с някои малки изключения)..

Само не разбрах какво ви е виновен САФ ?
По-добре ли щеше да е , ако беше купил още 5 човека и да не играят като Заха или да играят КРИЛА като Кагава и Мата ?
ОСТАВИ МУ ПАРИ , аз ли трябваше лятото да закупя играчи ? АЗ ЛИ цяло лято говорих глупости и 4 години не виждах какви са проблемните зони на МЮ ? АЗ ЛИ ИГРАЕХ 2 пъти във годината срещу този " слаб , остарял , посредствен " отбор ? АЗ ЛИ СЕ ПОМИСЛИХ ЗА САФ ?
САФ какво остави - не добър отбор , но със пари ! ако беше закупил 6 човека и от тях мойс да ползва само 1 или двама . Какво щеше да е , щяхме да имаме 4 заховци или кагави и пак да пръснем сумати пари .
САФ остави отбор , които за 2 трансферни прозореца , можеше да се изчисти и мойс да си направи НЕГОВ отбор , това което сега ще прави ГОДИНА ПО КЪСНО !
САФ какво трябваше да направи , да му остави супер отбор , да му нареди тактиката , да му води тренировките и да му остави 3 записа за полувремето - "пусни при победа ", "пусни при загуба " и "пусни при равенство ".
И МЮ няма толкова слаб отбор , че да не може да бие слабаците , да се мъчи със Олимпиакос , да го правят за смях и да прави по 80 центрирания на мач .
Но имат такъв треньор !

и със лаптопа за треньор , аз съм си от Манчестър Юнайтед.
Не се ядосвам толкова , хубаво е и да минат и такива времена , че да оценим какво сме имали и какво ще имаме след мойс .

Олд Трафорд е много трудно място за взимане на точки , особено за МЮ :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 мар 2014 08:29

Знаех си , че и на вас този сезон не може да се разчита срещу Сити !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 мар 2014 08:56

MAЙOPA написа:
smoothc написа:Само ще дам за пример, че докато Сити пускат Негредо като резерва на Дзеко, а в същото време разполагат и с Агуеро.. Ние се опитваме да обърнем мача с Чичарито... Е няма как да стане!

Аааа, изразявай...
Само дето в желанието си да не паднеш по гръб и да не кажеш, че тоя човек е пълен провал, си готов да му намериш всевъзможни извинения и всичко друго да е виновно, само той да е чист като майска роза.
Обясни ми само за бездушието и пълната безидейност на отбора той има ли пръст или не? И приключвам темата.

1.Когато цитираш чуждо мнение е хубаво да го правиш коректно! Този е коментар на колегата Redevil ;)
2.Дейвид Мойс също носи вина за ситуацията в Юнайтед,но не по-голяма от тази на повечето футболисти!
3.Когато беше в Евертън,отборът почти винаги играеше със страхотен характер и мотивация до последно(особено като домакин).
Сега обаче нещата седят по коренно различен начин,което и косвено означава,че някои футболисти просто не искат да се раздават докрай за него и още по-лошото...за Манчестър Юнайтед!
Аз пак ще повторя,когато не искаш да играеш за мениджъра си,тогава играй за отбора и за феновете...мениджъра може да е всякакъв,но той не може да ти отнеме хъса и желанието на терена,просто всичко зависи само и единствено от твоята мотивация и нагласа!
Да вземем за пример един Том Клевърли:Да,момчето има желание,роден биткаджия е,но...да виждаш някакви наченки на прогрес/спад при него?
Какъвто си беше при сър Алекс,такъв си е при Дейвид Мойс,което какво означава!? Че човекът просто няма нужните качества,за да играе ключова роля в халфовата линия на отбора,въпреки въпросните положителни качества(хъс,желание и мотивация).
Между другото,Дейвид Мойс му даде достатъчно шансове да се докаже(включително и снощи),но той така и не успя да оправдае доверието и очакванията!
На другият полюс пък е ситуацията с Уейн Рууни,Дани Уелбек,Фил Джоунс,Антонио Валенсия,Янузай-видно е,че въпросните футболисти във всеки мач играят с огромно желание и най-вече....те наистина прогресират при Дейвид Мойс,което всъщност е и по-важното.

пп:За ме лично най-хубавото от всичко е,че в тази кризисна ситуация окончателно видяхме кой колко струва от футболистите на Манчестър Юнайтед!
Боклуци като Патрис Евра,Ашли Йънг,Рио Фърдинанд...колкото по-бързо се разкарат,толкова по-добре за клуба.
Показаха наистина,що за стока са....особено "Вице-капитана" :oops:
Последна промяна от smoothc на 26 мар 2014 09:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 мар 2014 09:17

Двубоят с Олимпиакос бе нагледно показно(най-вече откъм концентрация и мотивация),затова как Юнайтед трябва да подхожда към всеки един двубой!
Има ли желание,има и начини ;) Да,гърците не са кой знае какво мерило,но пък да заличиш два гола пасив и то в Шампионската лига,още повече и във времена на нестабилност в отбора...си е наистина сериозна работа,заслужаваща само и единствено адмирации!

Върни се в “Манчестър Ю”