MAЙOPA написа:smoothc написа:Само ще дам за пример, че докато Сити пускат Негредо като резерва на Дзеко, а в същото време разполагат и с Агуеро.. Ние се опитваме да обърнем мача с Чичарито... Е няма как да стане!
Аааа, изразявай...
Само дето в желанието си да не паднеш по гръб и да не кажеш, че тоя човек е пълен провал, си готов да му намериш всевъзможни извинения и всичко друго да е виновно, само той да е чист като майска роза.
Обясни ми само за бездушието и пълната безидейност на отбора той има ли пръст или не? И приключвам темата.
1.Когато цитираш чуждо мнение е хубаво да го правиш коректно! Този е коментар на колегата Redevil
2.Дейвид Мойс също носи вина за ситуацията в Юнайтед,но не по-голяма от тази на повечето футболисти!
3.Когато беше в Евертън,отборът почти винаги играеше със страхотен характер и мотивация до последно(особено като домакин).
Сега обаче нещата седят по коренно различен начин,което и косвено означава,че някои футболисти просто не искат да се раздават докрай за него и още по-лошото...за Манчестър Юнайтед!
Аз пак ще повторя,когато не искаш да играеш за мениджъра си,тогава играй за отбора и за феновете...мениджъра може да е всякакъв,но той не може да ти отнеме хъса и желанието на терена,просто всичко зависи само и единствено от твоята мотивация и нагласа!
Да вземем за пример един Том Клевърли:Да,момчето има желание,роден биткаджия е,но...да виждаш някакви наченки на прогрес/спад при него?
Какъвто си беше при сър Алекс,такъв си е при Дейвид Мойс,което какво означава!? Че човекът просто няма нужните качества,за да играе ключова роля в халфовата линия на отбора,въпреки въпросните положителни качества(хъс,желание и мотивация).
Между другото,Дейвид Мойс му даде достатъчно шансове да се докаже(включително и снощи),но той така и не успя да оправдае доверието и очакванията!
На другият полюс пък е ситуацията с Уейн Рууни,Дани Уелбек,Фил Джоунс,Антонио Валенсия,Янузай-видно е,че въпросните футболисти във всеки мач играят с огромно желание и най-вече....те наистина прогресират при Дейвид Мойс,което всъщност е и по-важното.
пп:За ме лично най-хубавото от всичко е,че в тази кризисна ситуация окончателно видяхме кой колко струва от футболистите на Манчестър Юнайтед!
Боклуци като Патрис Евра,Ашли Йънг,Рио Фърдинанд...колкото по-бързо се разкарат,толкова по-добре за клуба.
Показаха наистина,що за стока са....особено "Вице-капитана"