Първият мач, който гледахте

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Първият мач, който гледахте

Мнениеот drughi » 14 мар 2014 20:17

Било е някой мач на Локомотив Пловдив на Лаута някъде през 1974, бил съм на една годинка, когато ме е завел баща ми (бог да го прости)
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2014 20:19

ЦСКА - Левски 1:0 в 36-тата секунда спомняте ли си го?
Бехме с баща ми и брат ми в едни приятели, беше нереална еуфория!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 мар 2014 20:24

Teo написа:ЦСКА - Левски 1:0 в 36-тата секунда спомняте ли си го?

С гол на Димитър Иванов,ако се не лъжа ,родом от Елхово.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 14 мар 2014 20:24

Пак малък бях, но тогава Левски ни мачкаше, всичките ми приятели бяха Левскари, и все ме базикаха ЦСКА като паднеше, та аз им го върнах яко след това. Разбира се, някои станахa "ЦСКА-ри" (с кавички ;] ) след този мач.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2014 20:29

whitebear написа:

Пак малък бях, но тогава Левски ни мачкаше, всичките ми приятели бяха Левскари, и все ме базикаха ЦСКА като паднеше, та аз им го върнах яко след това. Разбира се, някои станахa "ЦСКА-ри" (с кавички ;] ) след този мач.

Е и мене са ме базикали в 149-то, беха много левскари, само аз и един Здравко им бехме опозиция ;) еххх хубави времена бяха..
Тоя мач си спомням само гола, щото телевизора беше некъв супер малък и нищо не се виждаше..
Тогава от квартала ми тръгваха по 50 човека на мач... сега слабо, кой с жена, кой с деца, кой по чужбина... кой не му дреме вече...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 мар 2014 20:34

И от двата май няма много спомени . Първия по ТВ е от края на 80 те на ЦСКА . А на живо е в град Мадан , на местния отбор но не се изигра целия защото и трите топки паднаха в реката която минава до стадиона! :) :) :) :)
Последна промяна от child in time на 14 мар 2014 20:36, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 мар 2014 20:35

YANTRA_FOREVER написа:Идеята е ясна. Да споделим кои са ни първите мачове, както по ТВ, така и на живо. Какви спомени и емоции са ни оставили и т.н.

По телевизията първият мач който си спомням да съм гледал и да ме е вълнувал е Левски - ЦСКА 4:1 от 1977 г.
А на първия мач на живо на който съм бил е също Левски - ЦСКА финал за купата от 1982 и отново убедителна победа 4:0
Последните 5-6, всъщност 8 г. не съм ходил на мач в България по обективни причини, но утре ще скокна до стадиона ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 мар 2014 20:57

Sokrates написа:Аз пък за първи път ходих на мач като невръстно хлапе през далечната 1983- на Шумен-ЦСКА 0-0 ,

И аз бях на този мач, беше лудница и масова блъсканица,народ, народ бях много малко хлапе..Помня че Шумен играха много добре и Ивайло Киров игра и ги развинти...

Иначе по темата първия ми мач на живо е Лудогорец - Академик София в Б група , пролетта на 1980, бил съм 5-6 годишен...
В Академик София тогава са играели Мишо Вълчев,Пламен Цветков,Альоша Димитров,Сашо Борисов...

По ТВ ,което си спомням, вероятно е онова знаменито 2:0 на ЦСКА с Ливърпул през 1982, гледах го на телевизор "Рубин" в съседите....

Какъв Антибиотик...Антибиотик бе заводско отборче от началото на 90-те години, преди това имаше втори по сила отбор от Разград - Бели Лом играеше във В група, и бе заводския отбор на най-големия завод за плоско стъкло на Балканите - бившия Диамант ....

Дори легендата на ЦСКА Цецо Йончев игра един сезон при нас, Павлин Димитров от Славия...ама пак говорете че е нямало Лудогорец преди Домусчиев....смея се с глас :lol:
Последна промяна от snakebite на 14 мар 2014 21:08, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 14 мар 2014 20:57

Вероятно първият мач е някъде през 70 - те години, но тогава повече обичах да ритам топката и да карам колело, отколкото да гледам ТВ. А първият мач, от който имам най-ярък спомен е ЦСКА - Ливърпул през 1982. Екшънът беше голям, радостта беше велика и затова съм го запомнил.
Имам обаче нещо като спомен за мач, в който като че ли Джони Велинов изби топката със задна ножица от сглобката на вратата. Не съм сигурен в срещата с Ливърпул ли беше, Джони ли го направи, но беше много ефектно. До ден днешен ме тормози това. Ако някой си спомня, моля да каже.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 мар 2014 20:59

Баща ми ме заведе на мач за първи път 83 година, на стадион Народна Армия, бил съм на 7-8 години.
ЦСКА играеше срещу Омония за КЕШ, не помня кой кръг беше, бихме ги 3:0, помня че първите два гола ги вкараха Стойчо и Георги Славков бог да го прости, третия не помня.

Върни се в “Свободна зона”