Първият мач, който гледахте
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първият мач, който гледахте
Било е някой мач на Локомотив Пловдив на Лаута някъде през 1974, бил съм на една годинка, когато ме е завел баща ми (бог да го прости)

ЦСКА - Левски 1:0 в 36-тата секунда спомняте ли си го?
Бехме с баща ми и брат ми в едни приятели, беше нереална еуфория!
-
peliforewer
- Контакти:
Teo написа:ЦСКА - Левски 1:0 в 36-тата секунда спомняте ли си го?
С гол на Димитър Иванов,ако се не лъжа ,родом от Елхово.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Teo написа:ЦСКА - Левски 1:0 в 36-тата секунда спомняте ли си го?
Пак малък бях, но тогава Левски ни мачкаше, всичките ми приятели бяха Левскари, и все ме базикаха ЦСКА като паднеше, та аз им го върнах яко след това. Разбира се, някои станахa "ЦСКА-ри" (с кавички ;] ) след този мач.
whitebear написа:Teo написа:ЦСКА - Левски 1:0 в 36-тата секунда спомняте ли си го?
Пак малък бях, но тогава Левски ни мачкаше, всичките ми приятели бяха Левскари, и все ме базикаха ЦСКА като паднеше, та аз им го върнах яко след това. Разбира се, някои станахa "ЦСКА-ри" (с кавички ;] ) след този мач.
Е и мене са ме базикали в 149-то, беха много левскари, само аз и един Здравко им бехме опозиция
Тоя мач си спомням само гола, щото телевизора беше некъв супер малък и нищо не се виждаше..
Тогава от квартала ми тръгваха по 50 човека на мач... сега слабо, кой с жена, кой с деца, кой по чужбина... кой не му дреме вече...
- child in time
- Контакти:
И от двата май няма много спомени . Първия по ТВ е от края на 80 те на ЦСКА . А на живо е в град Мадан , на местния отбор но не се изигра целия защото и трите топки паднаха в реката която минава до стадиона!
Последна промяна от child in time на 14 мар 2014 20:36, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
YANTRA_FOREVER написа:Идеята е ясна. Да споделим кои са ни първите мачове, както по ТВ, така и на живо. Какви спомени и емоции са ни оставили и т.н.
По телевизията първият мач който си спомням да съм гледал и да ме е вълнувал е Левски - ЦСКА 4:1 от 1977 г.
А на първия мач на живо на който съм бил е също Левски - ЦСКА финал за купата от 1982 и отново убедителна победа 4:0
Последните 5-6, всъщност 8 г. не съм ходил на мач в България по обективни причини, но утре ще скокна до стадиона
Sokrates написа:Аз пък за първи път ходих на мач като невръстно хлапе през далечната 1983- на Шумен-ЦСКА 0-0 ,
И аз бях на този мач, беше лудница и масова блъсканица,народ, народ бях много малко хлапе..Помня че Шумен играха много добре и Ивайло Киров игра и ги развинти...
Иначе по темата първия ми мач на живо е Лудогорец - Академик София в Б група , пролетта на 1980, бил съм 5-6 годишен...
В Академик София тогава са играели Мишо Вълчев,Пламен Цветков,Альоша Димитров,Сашо Борисов...
По ТВ ,което си спомням, вероятно е онова знаменито 2:0 на ЦСКА с Ливърпул през 1982, гледах го на телевизор "Рубин" в съседите....
Какъв Антибиотик...Антибиотик бе заводско отборче от началото на 90-те години, преди това имаше втори по сила отбор от Разград - Бели Лом играеше във В група, и бе заводския отбор на най-големия завод за плоско стъкло на Балканите - бившия Диамант ....
Дори легендата на ЦСКА Цецо Йончев игра един сезон при нас, Павлин Димитров от Славия...ама пак говорете че е нямало Лудогорец преди Домусчиев....смея се с глас
Последна промяна от snakebite на 14 мар 2014 21:08, променено общо 1 път.
Вероятно първият мач е някъде през 70 - те години, но тогава повече обичах да ритам топката и да карам колело, отколкото да гледам ТВ. А първият мач, от който имам най-ярък спомен е ЦСКА - Ливърпул през 1982. Екшънът беше голям, радостта беше велика и затова съм го запомнил.
Имам обаче нещо като спомен за мач, в който като че ли Джони Велинов изби топката със задна ножица от сглобката на вратата. Не съм сигурен в срещата с Ливърпул ли беше, Джони ли го направи, но беше много ефектно. До ден днешен ме тормози това. Ако някой си спомня, моля да каже.
Имам обаче нещо като спомен за мач, в който като че ли Джони Велинов изби топката със задна ножица от сглобката на вратата. Не съм сигурен в срещата с Ливърпул ли беше, Джони ли го направи, но беше много ефектно. До ден днешен ме тормози това. Ако някой си спомня, моля да каже.
Баща ми ме заведе на мач за първи път 83 година, на стадион Народна Армия, бил съм на 7-8 години.
ЦСКА играеше срещу Омония за КЕШ, не помня кой кръг беше, бихме ги 3:0, помня че първите два гола ги вкараха Стойчо и Георги Славков бог да го прости, третия не помня.
ЦСКА играеше срещу Омония за КЕШ, не помня кой кръг беше, бихме ги 3:0, помня че първите два гола ги вкараха Стойчо и Георги Славков бог да го прости, третия не помня.