Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 мар 2014 12:16

Значи по случайно стечение на обстоятелствата бях на мястото където тази госпожа приемаше хора . Мисля ,че тя е от Русе. Та една жена ,която и уреждаше часове и хора , един вид "мениджър" ,след като си говорих малко с нея каза: "попитахме я за предстоящия мач , и ясновидката каза : 1-0 или равен , и Лудогорец се класира " , (явно незанеща регламента на ЛЕ) . Мамка му така каза ... :mrgreen: . Да видим дали ще познае отново .

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 мар 2014 12:19

Този сезон имам чувството, че фортуна е с вас и би трябвало поне да повторите постижението на Левски. Спокоен съм за мача и вярвам, че ще си ги ударите Валенсия, както останалите преди тях. Надявам се отново да съм на стадиона и най-вероятно ще ги ударите с 2:1. Във Испания обаче, ще трябва да сте спали в църква преди мача, за да продължите :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 мар 2014 12:42

Щеше да е доста по-добре, ако Лудогрец гостуваха в първия двубой. Мисля си, че като гост ще имате повече шансове за по-добър резултат. Високата преса, която практикува Валенсия ще затрудни много играта на Лудогорец! Подобно нещо се видя и в София срещу Лацио.. Особено през 1то полувреме, когато нямаха нито една опасна атака към вратата на Маркети и в началото на второто полувреме до гола на Безяк.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 мар 2014 12:57

0-0 ще е чудесен резултат и предпоставка за продължаване напред,успех на разградчани.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 мар 2014 13:34

Ивайло Лудогорец написа:Равен резултат с „Валенсия“ прогнозира ясновидката Румяна Ковачева

За мача с „Лацио“ позна на сто процента

71-годишната ясновидка Румяна Ковачева даде абсолютно вярна прогноза за мача между футболния клуб „Лудогорец“ и италианския тим „Лацио“.

Преди месец тя заяви, че при всички случаи разградските орли ще спечелят двубоя. Без да знае, че мачовете между тима са два, Ковачева каза, че резултатът ще е 1:0 или равен.

Българският шампион направи фурор след като отбеляза 1:0 срещу „Лацио“ в Рим. А срещата реванш в София завърши с равен резултат 3:3, така с един гол повече на чужд терен разградския тим се класира убедително на 1/8-финал в Лига Европа.

Следващият сериозен противник на „Лудогорец“ е испанският„Валенсия“. Дали българският отбор ще продължи серията от победни мачове в евротурнирите, отново попитахме ясновидката Румяна.

Тя заяви, че двубоят в София ще завърши с един гол повече за „Лудогорец“, реализиран в последния момент. А за мача във Валенсия прогнозира един гол повече за домакините.

Това означава, че общият резултат от двете срещи ще е равен, но разградчани могат да вземат и превес, ако вкарат повече голове на чужд терен.

„Ще бъде труден мача за нашите момчета, но те имат равен шанс за победа. И Разград ще стане център на сърцата на хората“, допълни Ковачева.

Антония ДИМИТРОВА

Уникална е. Потресен съм. Фамозно. Талант. OMG........

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 06 мар 2014 13:41

2:1 и вълна от напрежение и инфаркти на реванша във Валенсиана :!: 8-)
Изображение Изображение

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 06 мар 2014 13:42

Забелязвате ли,че 90% от негативните коментари са от левскари... Жалко е просто...
По темата 2:1 за Луноходец :)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 мар 2014 14:01

Очаквам феновете на Валенсия,които следят отбора от 10 годишни да напълнят темата :lol:
Прогноза са мача 1:0 :!:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 06 мар 2014 14:03

На първо място успех на Зелената магия. Спечелиха много симпатии из цяла България, кой каквото ще да си разправя. Футболът е преди всичко зрелище за публиката, а тук зрелището го има. За Валенсия ми е трудно да прогнозирам. На първо място ще се радвам да не допуснем гол в София. Голово реми според мен ще ни изхвърли сто процента. Дори победа с 2:1 според мен не е добър резултат на фона на гостуване в Испания. Наистина щеше да е добре първо да гостуват, и после домакинство, но жребий - нищо не може да се направи. Така че се надявам на чиста победа с 1:0 или на нулево реми. Голово реми не можем му избием сметката в Испания. И все пак, завладян от приятната еуфория, мисля че и Валенсия ще мине под ножа. Просто този отбор си вярва и не се страхува да се мери с другите. Срещу Лацио колебанието особено първото полувреме го отдавам на публиката и прекомерните очаквания. Не бяха се сблъсквали с такова напрежение до момента. Същото това напрежение, което почти винаги проваля българските "грандове" дори и в някои смешни мачове. Успех на зелените!!!

Върни се в “Лудогорец”