fitore написа:Едните тренират по училищните дворове, а милионната селекция на хипер гига модерната база на село и мача го решават съдиите.
Дай боже всекиму такива бази на село, нали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fitore написа:Едните тренират по училищните дворове, а милионната селекция на хипер гига модерната база на село и мача го решават съдиите.
Графът написа:отборите на мъри винаги се провалят срещу изпадащи. днес, ако бяха влезли двете положения в 49 и 50-та мин нямаше да има такава тема. засадата на доре е от коляното надолу. зеления му е опрян в гърба... камерата дава положението не на линията на засадата. аз от повторенията останах с впечатление, че зеленият на втора греда беше по-назад от този, който атакува доре.. запомних го по белите обувки. трактовките на мразещите са ясни, няма смисъл от коментар. ще видим каква е реалната класа на ботев в първата седмица. там ще са мачовете, а тези дето пискат, че сме за втората седмица да не се окаже, че ще са с по-малко точки от 8-я и 9-я накрая. най-малко точки сме спечелили от слабаците, а за коковците е точно обратното. гришата ли ви вкара 5 гола в последния мач на лаута или съдията? не знам какъв ви е критерия за добра игра, но аз не успях да преброя повече от 3 последователни паса на играчи в зелено. а пасящите да не се показват много, защото от два мача имат 1 точка и 1 гол от две засади. дървете се колкото искате, защото в следващите 10 дни имате 2 мача, след които може и да не ви се наложи сте сред най-сговорчивите.
Tribune East 1912 написа:Сега очаквам тема "Съдиите се гаврят с Пирин Гд" ...
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Sole написа:Вчера гавра с Ч.море,днес с Нефтохимик. Цецко и Гришата ще се надцакват за съдиите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта