Локомотив София - Левски София - 1:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив София - Левски София
Тотално объркан състав,тотално объркана схема от Сухия.Време е да се маха вече,не може в два мача в разстояние на 1 седмица да сменяваш цялата защита,това е супер малоумна работа.Не може да държиш Бру 75 минути на терена,след като отдавна е ясно,че в това момче няма нищо футболно.Той нито умее да отнеме топката нито умее да подаде,нито да центрира,нито има силен удар,кръгла 0.Божинов е пълно кюфте,та той е по-дебел от мен,а аз дори не съм футболист.Божинов умее само да спре топката от там нататък абсолютно нищо,движи се като лоена топка по терена.Не можах да разбера защо чак в 85 минута уникалния глупак наречен Сухия пусна Крумов,който беше най-добър в миналия мач и защо смени най-добрия ни играч Старокин още в 60 минута??
Жоржиньо написа:Тотално объркан състав,тотално объркана схема от Сухия.Време е да се маха вече,не може в два мача в разстояние на 1 седмица да сменяваш цялата защита,това е супер малоумна работа.Не може да държиш Бру 75 минути на терена,след като отдавна е ясно,че в това момче няма нищо футболно.Той нито умее да отнеме топката нито умее да подаде,нито да центрира,нито има силен удар,кръгла 0.Божинов е пълно кюфте,та той е по-дебел от мен,а аз дори не съм футболист.Божинов умее само да спре топката от там нататък абсолютно нищо,движи се като лоена топка по терена.Не можах да разбера защо чак в 85 минута уникалния глупак наречен Сухия пусна Крумов,който беше най-добър в миналия мач и защо смени най-добрия ни играч Старокин още в 60 минута??
Мислим еднакво що се отнася до нещата за защитната 4ка,Бру и Крумов .... Явно Сухия си е за помощник ..... Отделно да не говорим какви противници може да са ни Славия и Локо сф и с какви невероятни футболисти разполагат .,..
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

В този момент Сухия крещеше "центрирай по-бързо ве ", чу се по тв.

Колко прост трябва да си, за да продължаваш да даваш на това дърво бру да изпълнява статични положения ? Той няма адекватно центриране. Кръгла нула. Сигурен съм, че тук във форума ще се намерят хора с по-добро центриране от неговото.
Държавата трябва да направи закон, с който да се забранява да центрира, а и да е титуляр, след като Здравков не го вижда това.
Държавата трябва да направи закон, с който да се забранява да центрира, а и да е титуляр, след като Здравков не го вижда това.
МачО в 12 секунди

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l_iRtXDwu4U[/youtube]

- makedonski
- Контакти:
Всички, които ще скандираме срещу Батков, нека започнем да се събираме в горната част на сектор Б към В. Началото е в събота.
- milen.hristov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:FLANKER написа:Поздрави за нашите! Горе главите за сините,не се сърдете!
Не е въпроса до загубата, всеки отбпр губи, не може постоянно да бие. Въпроса е до това, че Левски се върти в един омагьосън кръг от 6 години. Въпроса е до това, че те не бяха надиграни, да Левски не беше надигран от Локомотив София, а загуби по грозен начин, загуби, защото в играта няма идея, няма го последния голов пас, няма я мисълта в играта. Колко верни подавания имаше вчера към Божинов или Макриев? Изсипана топка напред, защото видиш ли щр скочи и ще я овладее и после грешен пас към Божинов, тая тактика всички я разбрахме вчера, а какво остава за треньора ви.
То пък като на лозан николетов му подадеш вярно и той праща топкара като комета в космоса с такава неточност стреля към вратата.
Клуба е в това състояние откакто нкп го управлява, забележи от кога не сме взимали кьорава купа и ще видиш колко съм прав, в живота няма случайни неща
ralka_levskarka написа:FLANKER написа:Поздрави за нашите! Горе главите за сините,не се сърдете!
Не е въпроса до загубата, всеки отбпр губи, не може постоянно да бие. Въпроса е до това, че Левски се върти в един омагьосън кръг от 6 години. Въпроса е до това, че те не бяха надиграни, да Левски не беше надигран от Локомотив София, а загуби по грозен начин, загуби, защото в играта няма идея, няма го последния голов пас, няма я мисълта в играта. Колко верни подавания имаше вчера към Божинов или Макриев? Изсипана топка напред, защото видиш ли щр скочи и ще я овладее и после грешен пас към Божинов, тая тактика всички я разбрахме вчера, а какво остава за треньора ви.
Съгласен съм!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
PFC Litex написа:МачО в 12 секунди![]()
Е не умрях от смях !!! Много добро !
- Stahlgewitter
- Контакти:
makedonski написа:Всички, които ще скандираме срещу Батков, нека започнем да се събираме в горната част на сектор Б към В. Началото е в събота.
Точно на този мач не е много уместно.