Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2014 17:39

Репортер: Що пак се получи така
Сух: Щото ни отбелязаха гол с гърди
Изображение

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 28 фев 2014 17:40

Тоя Пл.Илиев докога ще го мъчат? Той може и да има рефлекс,но при центриранията и свободните удари никога няма да се справя.Не е за Левски.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2014 17:40

DarkPsy написа:boji86 вкара ли? :mrgreen:

Божката е реплика на Йовов, какво да вкара ;)
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 фев 2014 17:40

Нека оставят сухия още една седмица,да ви вкараме още една 3-ка(дай боже 5-ца),пък тогава да си ходи-по живо,по здраво! :mrgreen:
За мача-нещо не видях звездните качества на Бастош!Божинов,ако продължава така,ще успее да вкара 3 гола до края на първенството! ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 28 фев 2014 17:41

Ммм не ми се говори повече .. пълна трагедия.Няма смисъл и да се ядосвам вече.Почнах да свиквам. :evil:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 фев 2014 17:41

сега всички дето си спомнят за онази ми реплика срещу ГОВОРИТЕЛЯ на фен клуба е точно за това го направих.
Онези качулки направиха от Левски това посмешище.
Ние си заслужихме всички закачки и обиди на фенове на останалите отбори.
Но най-хубавото пак го казвам е че тези изроди в син цвят ВСИЧКИ ДО ЧИСТАЧКАТА няма да ни излагат в Европа.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 фев 2014 17:41

Трагедия в синьо!!!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Мнениеот cacho » 28 фев 2014 17:42

Да му мисли Николета.Божо има да вкарва,ако му даде де :roll:
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 28 фев 2014 17:42

Толкова слаб Левски не съм гледал. Миналата година бяха много слаби. По-миналата също. Преди три години отново бяхме слаби. През 2010 също бяхме зле. През 2009 бяхме отново слаби но взехме титлата. Титла която ще ни е последна ако дебелият тюлен е президент. Имаме огромни дългове, нямаме отбор, нямаме стадион, няма футболисти със сърце. За няколко години Батков успя да убие това което не се убива. Толкова съм разочарован, тъжен и ядосан, че съм готов на крайни действия само и само това да приключи. Това не може да продължава по този начин. Няма смисъл за никой. Нито за дебелата свиня, нито за футболистите, нито за треньорите и още по-малко за нас левскарите. Прасето каза преди малко че ще разформирова отбора. Не. Да се разформирова себе си. Наркоманите от люлин няма да го спасят защото е време да си ходи. На следващият мач, на дербито ще съм на стадиона и ще нося лист с надпис 'БАТКОВ ВЪН" и без значение от резултатът обявявам "война" на дебелата свиня която е завзела моят отбор. Сърцето ми е синьо и от много време е свито и ме боли. За ЛЕВСКИ ще се боря, с мутри и наркомани, защото Левски това е важна част от мен и моят живот.

ЗА ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 фев 2014 17:43

zlatan написа:сега всички дето си спомнят за онази ми реплика срещу ГОВОРИТЕЛЯ на фен клуба е точно за това го направих.
Онези качулки направиха от Левски това посмешище.
Ние си заслужихме всички закачки и обиди на фенове на останалите отбори.
Но най-хубавото пак го казвам е че тези изроди в син цвят ВСИЧКИ ДО ЧИСТАЧКАТА няма да ни излагат в Европа.

Тези качулки да си гледат накачулениЯ отбор сами, еб*л съм му майката на всичко и всички.Не ме е*е вече.

САМО НАСКО СИРАКОВ ! ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК ОТ ТОЗИ КЛУБ, ДРУГИТЕ СА ПРОСТО.....ХОРА.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Левски”