Репортер: Що пак се получи така
Сух: Щото ни отбелязаха гол с гърди
Локомотив София - Левски София - 1:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив София - Левски София
Тоя Пл.Илиев докога ще го мъчат? Той може и да има рефлекс,но при центриранията и свободните удари никога няма да се справя.Не е за Левски.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
DarkPsy написа:boji86 вкара ли?
Божката е реплика на Йовов, какво да вкара

Нека оставят сухия още една седмица,да ви вкараме още една 3-ка(дай боже 5-ца),пък тогава да си ходи-по живо,по здраво!
За мача-нещо не видях звездните качества на Бастош!Божинов,ако продължава така,ще успее да вкара 3 гола до края на първенството!

За мача-нещо не видях звездните качества на Бастош!Божинов,ако продължава така,ще успее да вкара 3 гола до края на първенството!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Ммм не ми се говори повече .. пълна трагедия.Няма смисъл и да се ядосвам вече.Почнах да свиквам. 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
сега всички дето си спомнят за онази ми реплика срещу ГОВОРИТЕЛЯ на фен клуба е точно за това го направих.
Онези качулки направиха от Левски това посмешище.
Ние си заслужихме всички закачки и обиди на фенове на останалите отбори.
Но най-хубавото пак го казвам е че тези изроди в син цвят ВСИЧКИ ДО ЧИСТАЧКАТА няма да ни излагат в Европа.
Но най-хубавото пак го казвам е че тези изроди в син цвят ВСИЧКИ ДО ЧИСТАЧКАТА няма да ни излагат в Европа.
LEVSKI_FOREVER
Трагедия в синьо!!!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Да му мисли Николета.Божо има да вкарва,ако му даде де 

Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
Толкова слаб Левски не съм гледал. Миналата година бяха много слаби. По-миналата също. Преди три години отново бяхме слаби. През 2010 също бяхме зле. През 2009 бяхме отново слаби но взехме титлата. Титла която ще ни е последна ако дебелият тюлен е президент. Имаме огромни дългове, нямаме отбор, нямаме стадион, няма футболисти със сърце. За няколко години Батков успя да убие това което не се убива. Толкова съм разочарован, тъжен и ядосан, че съм готов на крайни действия само и само това да приключи. Това не може да продължава по този начин. Няма смисъл за никой. Нито за дебелата свиня, нито за футболистите, нито за треньорите и още по-малко за нас левскарите. Прасето каза преди малко че ще разформирова отбора. Не. Да се разформирова себе си. Наркоманите от люлин няма да го спасят защото е време да си ходи. На следващият мач, на дербито ще съм на стадиона и ще нося лист с надпис 'БАТКОВ ВЪН" и без значение от резултатът обявявам "война" на дебелата свиня която е завзела моят отбор. Сърцето ми е синьо и от много време е свито и ме боли. За ЛЕВСКИ ще се боря, с мутри и наркомани, защото Левски това е важна част от мен и моят живот.
ЗА ЛЕВСКИ
ЗА ЛЕВСКИ
- Балкански Орел
- Контакти:
zlatan написа:сега всички дето си спомнят за онази ми реплика срещу ГОВОРИТЕЛЯ на фен клуба е точно за това го направих.
Тези качулки да си гледат накачулениЯ отбор сами, еб*л съм му майката на всичко и всички.Не ме е*е вече.
САМО НАСКО СИРАКОВ ! ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК ОТ ТОЗИ КЛУБ, ДРУГИТЕ СА ПРОСТО.....ХОРА.
[center]Levski & Lazio[/center]