Колеги, искам да кажа, че съм изумен от опитите да се прехвърли цялата вина върху играчие, а Мойзи да бъде обявяван за жертва. От него лъха на некадърнос и му липсват всякакви лидерски качества. След като получите 1-2 гола той сяда на пейката и започва да гледа в земята. Какво е това?! Когато пък "беснее" покрай тъча, изглежда комично и никой не го взема на сериозно. Няма харизма, няма елементарна тактическа грамотност и не знае що е модерен футбол. Е, аз не съм тактически гений, но все пак мога да видя, че стилът "тичай по тъча и дигай вътре" го практикувате само вие и изглежда грозно. Та нека си спретна аз едно експериментално съставче, за да видим, верно ли има 20 човека за гонене и 200 млн за харчене.
------------------Де Хея--------
Да Силва----Джоунс------Евънс------Някой нов, че сегашните не стават
----------Фелайни----------Карик------------
Янузай --------Мата------------Рууни
----------------РВП---------------------
Слагам Рууни крило, защото Мата е най ефективен зад нападателя. Рууни може да си бяга и по крилото, вместо безсмислено да покрива целия център. Освен това стига се е глезил, ми да покаже, че заслужава колосалните пари, които взима.
Та с този състав и един нов ляв бек, всеки стабилен мениджър ще кърти. Жозе, Карлето,Конте, Клоп, Капело, Хидинк, Ивайло Петев и особено Стойчо Стоев.

Няма какво да се жалвате, имате супер играчи. Ние (Челси) цял сезон играем без нападател и сме на първо място (поне за сега). Това го отдавам изцяло на Жозе. Последните 3-4г бяхме просто кандидати за четворката. Вие имате солиден състав, но този некадърник Мойс руши всичко. Руши и репуацията на клуба, а рзбива и самочувствието на играчите. Ние мачът с Евертън го взехме заради самочувствието и хъса внушени от Моуриньо. Не, че играхме кой знае какво. Вие сте се пуснали по течението и това е, а Мойс само клати с глава и гледа тъжно.