ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой отбор ще продължи в следващата фаза на турнира?

Анкетата завърши на 25 фев 2014 21:23

Олимпиакос
16
41%
Манчестър Юнайтед
23
59%

Общо гласове: 39

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 26 фев 2014 17:57

И една крайно негативна тендеция за Манчестър Юнайтед(в турнира Шампионска лига):След загуба в първия мач,Юнайтед никога не е продължавал напред!
1996-1997-Борусия Дортмунд(0-1,0-1)
2000-2001-Байерн Мюнхен(0-1,1-2)
2002-2003-Реал Мадрид(1-3,4-3)
2003-2004-Порто(1-2,1-1)
2004-2005-Милан(0-1,0-1)
2009-2010-Байерн Мюнхен(1-2,3-2)

пп:Този сезон Юнайтед "счупи" 5-6 исторически рекорда от положителна---> отрицателна страна,дано сега(буквално в най-важният момент) Дейвид Мойс успее да промени една отрицателна тенденция----> в положителна :)

пп:В коментарите преди снощия двубой,Дейвид Мойс коментира че триумфа на Ливърпул дава надежда на Юнайтед,както и успеха на Челси през 2012...Е,в контекста на нашата ситуация има две вдъхновяващи новини:1.Онзи успех на Мърсисайдци започна именно от решаващия мач срещу Олимпиакос 2.Мнозина отписваха Челси след двата гола пасив срещу Наполи,но..Джон Тери и ко.сътвориха истински обрат на събитията и в крайна сметка постигнаха своята заветна цел!
Сега е моментът,Манчестър Юнайтед да покаже характер и манталитет на победител :)

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 26 фев 2014 18:54

Колеги, искам да кажа, че съм изумен от опитите да се прехвърли цялата вина върху играчие, а Мойзи да бъде обявяван за жертва. От него лъха на некадърнос и му липсват всякакви лидерски качества. След като получите 1-2 гола той сяда на пейката и започва да гледа в земята. Какво е това?! Когато пък "беснее" покрай тъча, изглежда комично и никой не го взема на сериозно. Няма харизма, няма елементарна тактическа грамотност и не знае що е модерен футбол. Е, аз не съм тактически гений, но все пак мога да видя, че стилът "тичай по тъча и дигай вътре" го практикувате само вие и изглежда грозно. Та нека си спретна аз едно експериментално съставче, за да видим, верно ли има 20 човека за гонене и 200 млн за харчене.

------------------Де Хея--------

Да Силва----Джоунс------Евънс------Някой нов, че сегашните не стават

----------Фелайни----------Карик------------

Янузай --------Мата------------Рууни

----------------РВП---------------------

Слагам Рууни крило, защото Мата е най ефективен зад нападателя. Рууни може да си бяга и по крилото, вместо безсмислено да покрива целия център. Освен това стига се е глезил, ми да покаже, че заслужава колосалните пари, които взима.
Та с този състав и един нов ляв бек, всеки стабилен мениджър ще кърти. Жозе, Карлето,Конте, Клоп, Капело, Хидинк, Ивайло Петев и особено Стойчо Стоев. :mrgreen: Няма какво да се жалвате, имате супер играчи. Ние (Челси) цял сезон играем без нападател и сме на първо място (поне за сега). Това го отдавам изцяло на Жозе. Последните 3-4г бяхме просто кандидати за четворката. Вие имате солиден състав, но този некадърник Мойс руши всичко. Руши и репуацията на клуба, а рзбива и самочувствието на играчите. Ние мачът с Евертън го взехме заради самочувствието и хъса внушени от Моуриньо. Не, че играхме кой знае какво. Вие сте се пуснали по течението и това е, а Мойс само клати с глава и гледа тъжно.

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 26 фев 2014 19:30

smoothc написа:И една крайно негативна тендеция за Манчестър Юнайтед(в турнира Шампионска лига):След загуба в първия мач,Юнайтед никога не е продължавал напред!
2003-2004-Порто(1-2,1-1)
2004-2005-Милан(0-1,0-1)

пп:Този сезон Юнайтед "счупи" 5-6 исторически рекорда от положителна---> отрицателна страна,дано сега(буквално в най-важният момент) Дейвид Мойс успее да промени една отрицателна тенденция----> в положителна :)

пп:В коментарите преди снощия двубой,Дейвид Мойс коментира че триумфа на Ливърпул дава надежда на Юнайтед,както и успеха на Челси през 2012...Е,в контекста на нашата ситуация има две вдъхновяващи новини:1.Онзи успех на Мърсисайдци започна именно от решаващия мач срещу Олимпиакос 2.Мнозина отписваха Челси след двата гола пасив срещу Наполи,но..Джон Тери и ко.сътвориха истински обрат на събитията и в крайна сметка постигнаха своята заветна цел!
Сега е моментът,Манчестър Юнайтед да покаже характер и манталитет на победител :)

Момчета имате право да мечтаете, но има разлика между това което направихме ние и Ливърпул и това което искате да направи Юнайтед, това е че тези отбора имаха изявени лидери които не се страхуваха да поемат отговорност и да поведът отборите си в тежката битка, а сега Юнайтед просто няма такъв лидер , никой не иска да поеме отговорност и да изведе отбора.Не се заяждам просто това е факта който ви съсипа сезона.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 26 фев 2014 19:50

Отбора няма лидер,няма и треньор така,че незнам какво да очаквам на реванша освен негативен резултат.
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 26 фев 2014 19:57

drogba_best написа:
smoothc написа:И една крайно негативна тендеция за Манчестър Юнайтед(в турнира Шампионска лига):След загуба в първия мач,Юнайтед никога не е продължавал напред!
2003-2004-Порто(1-2,1-1)
2004-2005-Милан(0-1,0-1)

Момчета имате право да мечтаете, но има разлика между това което направихме ние и Ливърпул и това което искате да направи Юнайтед, това е че тези отбора имаха изявени лидери които не се страхуваха да поемат отговорност и да поведът отборите си в тежката битка, а сега Юнайтед просто няма такъв лидер , никой не иска да поеме отговорност и да изведе отбора.Не се заяждам просто това е факта който ви съсипа сезона.

И аз съм на същото мнение,Челси имаха играчи свикнали да играят в тежки мачове и Дрогба можеше едно положение да имаше ама го вкарваше,докато аз в Юнайтед тези лидери не ги виждам.Все пак смятам,че имате не лоши шансове за 1/4 финал.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 фев 2014 20:57

Rofles написа:
vasilnv написа:Мойс ли е виновен, че РвП не може да вкара??
Мойс ли е виновен, че Смоулинг не може да центрира?
Мойс ли е виновен, че за последните 10 минути създадохме толкова положения, че да обърнем мача, а ние не вкарахме и едно?

Ако наистина има бунт от играчите към треньора, то всеки един от тях трябва да бъде изгонен като улично куче, пък ние ще си доиграем сезона с юношите. Бесен съм, но не Мойс ни е виновен за всичките проблеми!
Юнайтед трябва да излязат със същите играчи от последните 10 минути в реванша. Само Рафаел трябва да замени Смоулинг.

Втория гол го пишете не Карик. Не е нормално един дефанзивен полузащитник да допусне да бъде преминат така... ама за това сигурно Мойс е виновен. ;)

Да ти кажа ли защо е виновен Мойс ? Щом не е бил подготвен за славата на Юнайтед защо е дошъл ? Защото е лаком. Щом Смолинг не може да центрира, щом се вижда отдалече, че е куц кон на бека тотално пълен минус защо не игра Рафаел, че и Бютнер дори ? Карик, Клевърли, Йънг, Валенсия, Смолинг не съм ги пуснал аз да се разхождат по терена нали ? Имаш Янузай, Кагава, Фелайни защо не ги пусна тях ? Сега нямаме мач във ВЛ нямаше да им стане лошо от още 90мин. Не е нормално, че 8 месеца нищо не играем и всеки отбор ни разкрива. Не е нормално нали ? Кой е виновен за начина на игра ?

Рафаел е контузен, Бютнер играе отляво.
Аз ще те попитам сега. Какво ти харесва в играта на Янузай последните мачове? За мен той е пълен минус! Как искаш, Мойс да пусне Кагава зад РвП, а Рууни да е резерва ли? Единствено за Фелайни съм съгласен, но така е преценил Мойс, така е играл.
И последен въпрос. По времето на сър Алекс КАК ИГРАЕХМЕ?? Тики-така ли? Не мисля.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 фев 2014 21:08

vasilnv написа:
Rofles написа:
Мойс ли е виновен, че за последните 10 минути създадохме толкова положения, че да обърнем мача, а ние не вкарахме и едно?

Ако наистина има бунт от играчите към треньора, то всеки един от тях трябва да бъде изгонен като улично куче, пък ние ще си доиграем сезона с юношите. Бесен съм, но не Мойс ни е виновен за всичките проблеми!
Юнайтед трябва да излязат със същите играчи от последните 10 минути в реванша. Само Рафаел трябва да замени Смоулинг.

Втория гол го пишете не Карик. Не е нормално един дефанзивен полузащитник да допусне да бъде преминат така... ама за това сигурно Мойс е виновен. ;)

Да ти кажа ли защо е виновен Мойс ? Щом не е бил подготвен за славата на Юнайтед защо е дошъл ? Защото е лаком. Щом Смолинг не може да центрира, щом се вижда отдалече, че е куц кон на бека тотално пълен минус защо не игра Рафаел, че и Бютнер дори ? Карик, Клевърли, Йънг, Валенсия, Смолинг не съм ги пуснал аз да се разхождат по терена нали ? Имаш Янузай, Кагава, Фелайни защо не ги пусна тях ? Сега нямаме мач във ВЛ нямаше да им стане лошо от още 90мин. Не е нормално, че 8 месеца нищо не играем и всеки отбор ни разкрива. Не е нормално нали ? Кой е виновен за начина на игра ?

Аз ще те попитам сега. Какво ти харесва в играта на Янузай последните мачове? За мен той е пълен минус! Как искаш, Мойс да пусне Кагава зад РвП, а Рууни да е резерва ли? Единствено за Фелайни съм съгласен, но така е преценил Мойс, така е играл.
И последен въпрос. По времето на сър Алекс КАК ИГРАЕХМЕ?? Тики-така ли? Не мисля.

При всички положения Янузай е по-добре от Валенсия и Йънг нали ? Защото Валенсия и Йънг са пълни +сове нали ? Те са минуси от началото на сезона нали ? Рууни може да играе крило, ама Мойс няма куража да го пусне там. По времето на Сър Алекс ще ти кажа, че играехме ефективен футбол не тики-така, не глупости. При Мойс не играем никакъв футбол сещаш ли се ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 фев 2014 21:10

Eminem написа:
vasilnv написа:По едно време бяхме 4-ма наши играчи срещу 3-ма на гърците пред наказателното им поле. И наш Евра си я поведе като амьтор, след това му я отнеха.
Другото положение беше на Смоулинг. Двама наши играчи чакаха топката на удобна позиция, а нашия я центрира някъде към публиката...
Имахме още едно положение на Ван Перси. Да, беше трудно за реализиране, но не и невъзможно!

Уникални положения, чак се чудя как не е станало 2:3 :lol: :lol: :lol:

Особено за първото положение... Убеден съм, че или не си гледал мача, или просто не знаеш че такива ситуации играчи, които получават по 100,000 + заплати, са длъжни да реализират!
От тия положения трябваше минимум 1 гол да вкараме, ама...
И все пак да кажа. Мойс също има вина за слабите резултати, но не е нормално играчите да се отнасят така! Та те се гаврят с клуба бе...

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 фев 2014 21:17

Rofles написа:
vasilnv написа:
Rofles написа:

При всички положения Янузай е по-добре от Валенсия и Йънг нали ? Защото Валенсия и Йънг са пълни +сове нали ? Те са минуси от началото на сезона нали ? Рууни може да играе крило, ама Мойс няма куража да го пусне там. По времето на Сър Алекс ще ти кажа, че играехме ефективен футбол не тики-така, не глупости. При Мойс не играем никакъв футбол сещаш ли се ?

Нивото на Янузай последните мачове е доста слабо и това се вижда лесно! Йънг не беше играл от много време и сега беше добър момент да играе. Най-малкото е една идея по-опитен от Янузай. Мойс няма начин да пусне Рууни крило, това дори сър Алекс рядко го правеше!
Аз пък ще ти кажа какво правехме по времето на сър Алекс. Играехме в пъти по-концентрирано в защита и с 1 положение си печелехме мачовете. ЕТО ТОВА Е РАЗЛИКАТА! И да, съгласен съм, че Мойс има вина за това! Но не съм съгласен, че класен играч като РвП може да си позволи да пропусне положение като онова и за цялата работа да бъде обвиняван Мойс. А забелязвате ли колко слабо играе Де Хея? Сигурно и за това Мойс е виновен :)

[offtopic]Не знам дали си забелязал, но преди време точно аз исках да извадим някой от РвП или Рууни от титулярния състав за един мач. И тогава ме нападнахте :)[/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2014 21:25

Васко, ти с това положение на Перси ще го коментираш цял живот :lol: Вижда се по езика на тялото, че всички са адски изнервени. И когато спрат да говорят, тогава нещата ще се оправят. Какво е това...следващият мач ще бием :shock:

Върни се в “Манчестър Ю”