Разочаровани ли сте от първите мачове за сезона в ШЛ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Разочаровани ли сте от първите мачове за сезона в ШЛ ?

Мнениеот fcb_bg » 20 фев 2014 10:56

boabbb написа:Няма да споря с тебе, както казах си умопомрачен. Спестени дузпи ... :mrgreen: :lol: Все ви е спестено нещо на вас, бе. Дядо Юп миналата година ви спести, трябваше с още да ви бият :lol: По отношение на отсъжданията - нарушението на Счезни не е за чрвен картон, а дузпата на Гнома не е дузпа, щото е вън, пък той ако иска и от центъра да се метне в полето ;)

Ибахти експерта, направо ме закопа с факти за подкрепа на всяка своя дума !
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 11:02

Фактите са, че съдията може да си свири както му е кеф на оная работа и това е ;) Аз не искам да ми се прецаква зрелището и два поредни дни да гледам гол-вратар ( едно време го играехме това като нямаше деца за мач ) :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2014 11:02

boabbb написа:
fcb_bg написа:
boabbb написа:Колега, с тебе няма смисъл да се спори, ти си крайно заблуден ;) Ще те питам само 1 нещо за твоя голям отбор - Случайно ли е, че когато се закучи мач на Барса, има или дузпа, или червен картон или пък и двете за другия отбор :? Байерн си е Байерн и според мен нямаше нужда от подобна помощ, а като ви ги изтеглят за четвъртфинала, ще гледате 2-ра серия на известния филм "Седморката на Блейк " :mrgreen: :lol:

Споко бе, трол, недей да спориш. Байерн си е Байерн, ама рефера сгрешил и предрешил мача. Е как да те разбирам сега? Ква помощ, фаулират Робен, който си спря топката. Как изобщо може да се говори за реферска грешка в случая?
На Барса рефера им помогна, като не им свири дузпа. Щото Сити ги мачкаха, нищо, че всичко по-интересно което направиха отпред първото полувреме дойде с любезното съдействие на обичайния заподозрян Валдес.
Абе извинявай, ти не си трол. Чист хейтак си!
Да добавя - Пелегрини ревна срещу рефера, а защо? Защото имал да си връща на Барса заради спестените 2 дузпи срещу Милан. Е уж само подпирали Барса мама му стара....

Няма да споря с тебе, както казах си умопомрачен. Спестени дузпи ... :mrgreen: :lol: Все ви е спестено нещо на вас, бе. Дядо Юп миналата година ви спести, трябваше с още да ви бият :lol: По отношение на отсъжданията - нарушението на Счезни не е за чрвен картон, а дузпата на Гнома не е дузпа, щото е вън, пък той ако иска и от центъра да се метне в полето ;)

Как трябва да го фаулира Счезни за да е за картон :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 фев 2014 11:03

Арсенал какви претенции към съдията имат? Могат да имат претенции към Йозил или към защитата, която изпусна Робен. Чиста дузпа и червен картон, ако не беше Шчесни, Робен вкарваше. Манчестър Сити показаха ли, че са нещо повече от Барселона, която е на светлинни години от онзи отбор на Пеп? Не :!: Аз не съм специалист и не знам правилниците на УЕФА и инструкциите към съдиите, но червен картон имаше. Въпросът е, че фаворитите вземат своето, а хейтърите винаги ще намерят за какво да се хванат. Английските отбори вече не са този доминант и ще бъда доста изненадан, ако някой прокопса до 1/2-финал.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 20 фев 2014 11:04

Мнооого съм доволен :)
И в двата дни ми излязаха мачовете ;)

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 20 фев 2014 11:04

По-скоро да. И в тазгодишното издание на турнира няма да липсват резултати като 0:4, 0:5 и т. н. Още по-лошото е, че това се наблюдава и във фазата на елиминациите, където силите би трябвало да са уж изравнени. Просто големите риби стават все по-големи, а тръпката отива на кино... Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 фев 2014 11:11

Не няма дузпа...

Изображение

В опорния крак му влиза и няма дузпа. Добре че Робен подскочи иначе крака му заминаваше.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 11:12

Четете, бе :!: Много ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 фев 2014 11:14

Само пълен аматьор може да каже, че е имало дузпа за Барселона и че е нямало такава за Байерн, че и на два пъти.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 фев 2014 11:16

boabbb написа:Четете, бе :!: Много ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон :!:

Чети бе: последният в защита извършва нарушение, наказанието е изваждане от игра.
Ама не, тука боба, моба и още куп квалифицирани анализатори викат, че не е така.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Футбол - Свят”