ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН

Мнениеот MCMXIII » 20 фев 2014 00:28

Кроос е направил 147 успешни паса от 152 опита.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 20 фев 2014 00:53

Отбора има 94,6% точни пасa. Рекорд!

Erfolgreiche passquote (pässe):

Lahm 99% (123)
Kroos 97% (152)
Rafinha 96% (54)
Alaba 95% (83)
Martinez 95% (73)
Thiago 94% (103)
Neuer 94% (16)
Dante 93% (68)
Götze 93% (59)
Boateng 90% (41)
Последна промяна от Robbery на 20 фев 2014 00:56, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 20 фев 2014 00:54

CSKA69 написа:
Der Führer написа:
CSKA69 написа:
Sardukar написа:Дано Пеп се направи на голямата работа и пусне Лам в средата :)
Като треньор на Барселона имаше проблеми при гостуванията и почти винаги записваше скромни резултати. Така, че очаквам да подходи по-консервативно и да е доволен на голово равенство/минимална загуба с вкаран гол. За Байерн Мюнхен ще е по-добре да излезе с нагласата за победа при домакинството си, за да не стане гаф.

:lol: Явно бъркаш Гуардиола с Моуриньо, но това като че ли при феновете на Челси започва да става синдром - толкова ви е обсебил сетубалеца... Точно когато второто Лам заигра в средата на терена, а Рафиня на бека, Байерн заигра футбола, който очакваме и не даде никакъв шанс на Арсенал - толкова жалки не съм ги гледал от много време насам...
А на тези дето, плачат за директния стил - първото полувреме Пеп беше излязъл точно със схемата на игра от миналата година и не се получи... Вероятно защото промените, които въведе испанеца вече безвъзвратно са изменили играта нa отбора - едва когато след почивката им даде указания да играят това, което ги учи, нещата започнаха да си идват на място.. Ще е хубав урок за Пеп повече такива експерименти в такива важни мачове да не прави :idea:

Май си гледал друг мач ... преломния момент в мача беше червения картон , не ротациите на Гуардиола . Между другото до гола на Кроос , отбора пак си играеше директен футбол .
Лам си е десен бек ... Това че играта на Байерн не вървеше първото полувреме , беше плод не на постройката . А на тотално слабото представяне на Алкантара , Гьотце и Манджукич в предни позиции . И на тримата тъмнокожи в отбрана . Като цяло - мач на средно ниво .
Колкото до Рафиня - за цяло полувреме не успя да направи и едно точно центриране . Атаките на Баейрн отдясно бяха много по- опасни с Лам като бек . Просто Гуардиола трябва да си признае пред себе си , че е сбъркал с привличането на Алкантара и да го остави на пейката.

Фюрер, а ти пък трябва да си признаеш ,че просто не харесваш този играч и затова винаги когато имаш възможност виждаш слабостите на отбора все в негово лице... Наистина това не беше най-добрият му мач, но според мен има място в отбора, просто ще му трябва повече време.. А Лам е универсален играч - нещо любопитно четох наскоро - че като млад играч в желанието си да бъде пускан е излъгал Феликс Магат в Щутгарт, че може да играе като ляв бек (дотогава играл само като десен) и така му тръгнала кариерата :lol:

Там е въпроса , че не само аз виждам тази слабости . ;) Но пък сигурно си прав че имам субективно мнение за Алкантара. Държа да подчертая обаче , че то е изградено от представянето му . Трябва да се призняе , че и Гуардиола го поставя на място където той не е много полезен . Доколкото съм го гледал - в Барса играеше по-изтеглен напред . Сега е дефанзивен халф . Но му липсват физика и борбеност за този пост . Но винаги съм отбелязвал когато е правил добри мачове . Просто при здрави Крооос , Мартинес и Швайнщайгер , някак не го виждам като основен играч . НО пък Гуардиола си го харесва . Затова и по-горе писах , че е много вероярно Боатенг да седне на пейката за сметка на Мартинес . Така в центъра че играят Швайни , Кроос и Алкантара ... Лам ще е десн бек , а Мартинес центраелн защитник.
Колкото до историята с Магат ... не го е лъгал . Просто тогава десен бек в Байерн беше Саньол ,а Лам тъкмо се беше върнал от наем в Щутгарт . Казал е на Магат , че може да се справи и като ляв бек ( поради неубедителното представяне на Лизаразу ) ... защото другата алтернатива е била пак да бъде даен под наем .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 20 фев 2014 00:56

MCMXIII написа:Кроос е направил 147 успешни паса от 152 опита.

Ако съм броил правилно и от ударите му само 1 беше извън очертанията на вратата ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 фев 2014 01:08

Der Führer написа:
MCMXIII написа:Кроос е направил 147 успешни паса от 152 опита.

Ако съм броил правилно и от ударите му само 1 беше извън очертанията на вратата ;)

Май да...

Нойер е най- доброто либеро на XXI век!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 фев 2014 01:23

Тук съм. :) Загубилия трябва да има смелост и да поздрави победителите, както винаги съм го правил!

Честита победа на Байерн! Доста тъжно се разви мача за нас, надиграхте ни, разпиляхте ни направо, но нямаше как да е иначе с десет човека колкото можахме се защитавахме, но все пак има и реванш. На силните и фортуна помага. Решението да бъде изгонен Шчезни беше правилно. След това вече се усещаше, че мача ще свърши, когато падне и първият гол, вторият пък беше въпрос на време. Не бива да се губи вяра въпреки това. Ето, че всички мачове станаха двойки, както си и очаквах. :P Много силен мач направихте, впечатлен съм доста, но ще видим как ще протече реванша. Сигурно по същия начин ще е, но надеждата умира в два мача... Все още смятам, че можем да обърнем нещата, колкото и странно да звучи след видяното, ако мерим сили 11 на 11. Венгер беше шашардисан през цялото време, единственото, в което бих го упрекнал е, че не опита да промени малко нещата като включи Росицки и Жиру в игра. Вярно, че щеше да изхарчи смените, но поне щеше да е опитал всичко, а сега ще изглежда в очите на хората като страхливец, кадърът със сълзите в очите му беше много показателен за цялостното развитие на мача. Други опции нямаше, сам си е виновен, че не купи никого през зимата, пари има. Стоте милиона ще ги харчим през лятото. :P
Все пак без Рамзи и Тио играта ни е на приливи и отливи от много време. С тях щяхме да изглеждаме малко по-добре. Вижда се вече и доста умора у играчите, които изнасят сезона, но това е реалността. Ние трябва да играем във важни мачове всяка седмица, а Байерн ги играе през година. Много ясно, че ще сте по-свежи! :P Преди почивката стояхме прилично, но за жалост в много от мачовете си, особено в последните два месеца, играем само по едно полувреме добре.
Мач с мач не си прилича и ще видим втория мач какво ще стане. Не бързайте да злорадствате все още! :) Както казах доста сме непредвидими и всичко може да се очаква от отбора на Арсенал. В тотото пък съвсем нищо не може да ме изненада, злобните човечета и фалшиви императорчета също не ме впечатляват от години. :)
За жалост такива са повечето фенове на големите отбори, но и техният ред ще дойде... Топка е и се върти ту в една посока, ту в друга.. :)
Само за ваше сведение, когато играеха Емо Костадинов, Юрген Клинсман и Мемет Шол симпатизирах малко на Байерн, но по-късно ми дойде акъла и си избрах Байер Леверкузен. :P
Тоя Гуардиола с неговото тити-кака разсипа стила на още един отбор! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 20 фев 2014 09:22

MCMXIII написа:Първо бих искал, да поздравя Зидан и Удоджи за играта на Арсенал прз първата част. Чест и почитания господа! Ако този отбор играе така и занапред, все някога ще се получи.
Второ бих казал нещо на Пеп. "Пич, това не е контрола, за да завъртиш играчите и те да бият. Не става. Тъкмо свикнаха, че Лаам е в центъра на БАЙЕРН, отборът пресира и ти пускаш Лаам в дясно, онзи в центъра, а другият пази третия." Знам, че Пеп не чете форума, но съм длъжен, да се изокам Изображение
Трето бих казал, че БАЙЕРН игра на 90 % от възможностите си. В реваншът отбора трябва да играе на 120 % и ще се получи!

Честито на харесващите БАЙЕРН!
П.П. Нойер президент на БАВАРИЯ! Кроос и Мюлер вицепрезиденти, ако изборите бяха днес Изображение

Благодаря! Честита победа! Напълно заслужена. Само ме е яд, че съдийството отново не беше на ниво, но няма повече да го коментирам. Така или иначе, Байерн беше по-добрият отбор и заслужено ще продължи напред.
Кроос ви е най-добрият играч в настоящия момент. Уникално израстване. Единственото слабо място, което виждам в тази машина, е в центъра на защитата. Но с подобна халфова линия и вратар, просто това не се забелязва.
По отношение на играта на Арсенал. Наистина добри първи 30 минути, но отново липсата на класа (заради ината на Венгер) си оказа влияние и нямаше кой да вкара. Яя-то имаше няколко позиции, в които една класна 9-ка щеше да е скъсала мрежата, а той даже не можа и да стреля... Но не е виновно момчето де. Не му е и работа да решава подобни мачове на 19-20 години.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 фев 2014 10:26

ZinedineZidane написа:
MCMXIII написа:Първо бих искал, да поздравя Зидан и Удоджи за играта на Арсенал прз първата част. Чест и почитания господа! Ако този отбор играе така и занапред, все някога ще се получи.
Второ бих казал нещо на Пеп. "Пич, това не е контрола, за да завъртиш играчите и те да бият. Не става. Тъкмо свикнаха, че Лаам е в центъра на БАЙЕРН, отборът пресира и ти пускаш Лаам в дясно, онзи в центъра, а другият пази третия." Знам, че Пеп не чете форума, но съм длъжен, да се изокам Изображение
Трето бих казал, че БАЙЕРН игра на 90 % от възможностите си. В реваншът отбора трябва да играе на 120 % и ще се получи!

Честито на харесващите БАЙЕРН!
П.П. Нойер президент на БАВАРИЯ! Кроос и Мюлер вицепрезиденти, ако изборите бяха днес Изображение

Благодаря! Честита победа! Напълно заслужена. Само ме е яд, че съдийството отново не беше на ниво, но няма повече да го коментирам. Така или иначе, Байерн беше по-добрият отбор и заслужено ще продължи напред.
Кроос ви е най-добрият играч в настоящия момент. Уникално израстване. Единственото слабо място, което виждам в тази машина, е в центъра на защитата. Но с подобна халфова линия и вратар, просто това не се забелязва.
По отношение на играта на Арсенал. Наистина добри първи 30 минути, но отново липсата на класа (заради ината на Венгер) си оказа влияние и нямаше кой да вкара. Яя-то имаше няколко позиции, в които една класна 9-ка щеше да е скъсала мрежата, а той даже не можа и да стреля... Но не е виновно момчето де. Не му е и работа да решава подобни мачове на 19-20 години.

Съдията свири почти перфектно. Казвам почти, защото не свири очевадна дуспа срещу Мюлер, иначе и двете дуспи и червеният картон, както и няколко картона за реплики срещу него си бяха точно навреме и място 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 фев 2014 13:53

Честита победа.
Нищо изненадващо не се случи. Честно казано очаквах дори да сме по-зле, но с 11 на 11 души стояхме добре на терена. Може да изглежда странно, но вчера отборът ми хареса повече, отколкото срещу Ливърпул, макар че тогава бихме, а вчера паднахме. Просто срещу "мърсисайдци" допуснахме много положения (и не създадохме почти никакви), а Фабиански ни спаси. Вчера определено успяхме да окажем натиск в началото, което в неделя за Купата не ни се получи. И добри ситуации създадохме, а в интерес на истината според мен допуснахме по-малко, отколкото срещу Ливърпул. При всяко положение доверието ми към отбора се възвърна малко вчера - не заради резултата, а заради отношението, старанието и отпора. В крайна сметка резултатът се получи подобен на миналогодишния, но мисля, че този път се противопоставихме по-добре.
Не съжалявам за пропуска на Йозил - даже съм по-скоро доволен, защото той беше в засада при паса и още там трябваше да бъде спряна играта, а не да се свири дузпа. Дузпата за Байерн обаче си беше 100% за мен, както и червеният картон. Преди това се справяхме много добре, но в онзи момент беше ясно, че сме пътници, въпреки че Алаба също изпусна. Интересно щеше да бъде да остане 0-1 и да видим дали теорията на Доктора нямаше да се сбъдне, макар че според мен Байерн нямаше да повторят подценяването от миналия път и сигурно щяха да спечелят и втория мач.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 фев 2014 14:31

Ей никой не вярва, че можем да ги отстраним, още по-добре. :)
Всички давате оценка за видяното в два-три изиграни мача, аз пък съм сигурен, че ще плачат след втория мач. :cry: :cry:
Горките, какъв удар ще е по самочувствието им, ако ги ударим като миналата година. :P Не са изобщо кой знае колко страшни, когато отборите са с равни играчи на терена. :) Зависи обаче какъв състав ще пуснем, защото Венгер може да отпише ШЛ, за да не изпуснем първенството. Ще видим какво ще му хрумне, а и някой от контузените може да се оправи съвсем изненадващо. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Байерн”