ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН
wolf написа:бой по манерките на Арсенал, ние ги почваме след малко, вие ги довършете
Напрао ги почнахте
0-1..няма да е лесен мач
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Имам предчувствие че Арсенал ще отстрани Байерн. 

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
Интересен ми е съставът, който ще избере Гуардиола. Нека футболистите играят концентрирано и в двата двубоя.
[center]
[/center]
[/center]- Neron
- Контакти:
Мачовете с Арсенал няма да са лесни и това е ясно. Въпреки това дори без липсата на Рибери никой в Байерн няма да има оправдание ако отпадне отбора толкова рано от ШЛ. Моята прогноза е 0:2.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Captain Stottlemeyer написа:wolf написа:бой по манерките на Арсенал, ние ги почваме след малко, вие ги довършете
С уругвайския умирающ лебед начело направо им претрихте ... дулата на артилеристите...![]()
![]()
Когато трябваше ги бихме,тоя мач нямаше такова значение,а и гледа ли мача?
Ливърпул надигра Арсенал,но вратаря им ги спаси,да не коментираме и съдията.
Относно мача надявам се,че Байерн ще спечели.
Гьотце и Мартинез титуляри,нека влезе и Тиаго при благоприятен резултат,но след 65 минута.
Манджукич е в страхотна форма и ще вкара поне 1 гол!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Мисля че ще бием. Но най-коварният възможен резултат, който можем да направим и при него на 65% отпадаме това е 0-1. В пъти по-лош е от 1-0. Поради простата причина, че действа максимално демобилизиращо за реванша, ние сме домакини на него, което не е плюс и просто наливаме гипса ако който и да е отбор отбележи гол на Алианца при посочения резултат. Докато при 1-0 ние бихме се ядосали на реванша и тежко и горко на противника, както и да се казва (справка: нашите приятели от Базел). С цел да не урочасам нещата ще пусна един фиш с точен резултат 0-1, защото общо взето никога не печеля, но истинската ми прогноза е 1-2.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Мисля че ще бием. Но най-коварният възможен резултат, който можем да направим и при него на 65% отпадаме това е 0-1. В пъти по-лош е от 1-0. Поради простата причина, че действа максимално демобилизиращо за реванша, ние сме домакини на него, което не е плюс и просто наливаме гипса ако който и да е отбор отбележи гол на Алианца при посочения резултат. Докато при 1-0 ние бихме се ядосали на реванша и тежко и горко на противника, както и да се казва (справка: нашите приятели от Базел). С цел да не урочасам нещата ще пусна един фиш с точен резултат 0-1, защото общо взето никога не печеля, но истинската ми прогноза е 1-2.
Кога пък сме се гипсирали,интер 2011 просто извадиха късмет от многобройните ни пропуски.Обръщали сме резултата в наша полза срещу фиорентина и юнайтед,и то от 3-0 като гости.Феновете на арсенал са със самочувствие до тавана,а ти си се притеснил.Голяма глупост е да кажеш,че победата е по-лоша от загубата,сещам за подобен коментар на Божинов