Журналисти сащисани от условията в Сочи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E
Мнения: 49931
Регистриран на: 02 авг 2008 22:59
Skype: За к'во ми е ?
Местоположение: Сливен

Re: Журналисти сащисани от условията в Сочи

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2014 21:02

CTAHKO написа:Дали тези 50 милиарда няма да се избият само за няколко годинки. Путин освен добър държавник, ще се окаже и страхотен бизнесмен 8-)

Подчертаното никога няма да стане. ;)

Просто Русия не е от най-популярните туристически дестинации.
Не казвам, че не я посещават милиони туристи, но в сравнение с потенциалът и, това е нищожно.
А в Русия има какво да се види.
Рекламната им кампания, също е много добра.
Обаче, изостават от конкуренцията.

Причината е, че повечето туристи се страхуват да посетят Русия.
Руснаците сами са си виновни за кофти имиджа. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !


Image Image

Потребителски аватар
ros
Мнения: 10993
Регистриран на: 28 мар 2008 16:14
Контакти:

Re: Журналисти сащисани от условията в Сочи

Мнениеот ros » 07 фев 2014 08:24

Забелязвам как много хора тук почнаха да се изявяват като главни счетоводители на Папапа - никой не ги пита, ама те да си кажат.
Тези 51 милиарда долара са общата сума за обсолютно всичко, но САМО 6 МИЛИАРДА СА ДЪРЖАВНО ФИНАНСИРАТЕ. Останалите 45 са от частни инвеститори, разбирайте олигарси примерно, които сами решават на кого и по колко ще дават. Освен това инвестицията и рекламата за курорта ще си струват предполагам. Някой знае ли какво се случва с Албервил примерно. А с Лилехамер... Айде при норвежците поне се ползват шанцата и ски пистите все още. А някой състезава ли се на култовото трасе Нузава Оусен, където Катето стана олимпийска шампионка? Задавам Ви въпроси, защото аз знам отговоите и е хубаво и вие да ги знаете, ама сами да стигнете до тях.
Вчера гледах по няколко световни новинарски канала репортажи от пратениците им в Сочи и те честосърдечно си признават, че повечето неуредици са силно преувеличени и за тях е говори просто защото няма състезанията. Иначе условията както за спортистите, така и за гостите са доста добри, ОСОБЕНО ОБЕКТИТЕ И ТРАСЕТА, КОЕТО ЗА СЪСТЕЗАНИЯ Е НАЙ-ВАЖНОТО!!!
Който иска почивка и лукс може да ходи в Дубай.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tirion
Мнения: 451
Регистриран на: 20 авг 2009 12:50
Контакти:

Re: Журналисти сащисани от условията в Сочи

Мнениеот tirion » 08 фев 2014 18:55

Май ще се окаже че повечето снимки от Сочи със издънките, не са от Сочи:

Мне кажется, что ситуация с ложью и слухами вокруг Сочи достигла своего предела. Многие вещи, которые публикуют про Олимпиаду в интернете являются ложью и я хочу их разоблачить. Поэтому я сделал сайт СлухиСочи.РФ, на котором в оперативном порядке опровергается вся ложь про Сочи. Логотипом сайта являются штанишки в огне из известной английской пословицы "На врунишке горят штанишки".
http://v1.livejournal.com/130197.html
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
ehh
Мнения: 7838
Регистриран на: 20 окт 2008 12:06
Контакти:

Re: Журналисти сащисани от условията в Сочи

Мнениеот ehh » 09 фев 2014 01:29

ros написа:... Останалите 45 са от частни инвеститори, разбирайте олигарси примерно, които сами решават на кого и по колко ще дават...

Частни инвеститори, а.к.а Олигарси, като парите са ги дали съвсем "доброволно" в стила на Путин, когато за първи път встъпи като президент. "Парите остават за вас, но вие няма да се месите в политиката". Сега това изречение просто е претърпяло малка промяна. 8-)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Мнения: 7838
Регистриран на: 20 окт 2008 12:06
Контакти:

Re: Журналисти сащисани от условията в Сочи

Мнениеот ehh » 09 фев 2014 01:35

CTAHKO написа:От това което гледам в момента, съм очарован 8-) Явно достоверните ви източници( Туитър и Фейсбук) нещо куцат :lol: Факт е, че до сега Сочи беше летен курорт. Е, след олимпиадата вече ще е целогодишен 8-) Само ми посочете колко са курортите в цял свят, в които лятото можеш да отидеш на море, а зимата да караш ски 8-) Май Сочи ще е първият такъв 8-) Дали тези 50 милиарда няма да се избият само за няколко годинки. Путин освен добър държавник, ще се окаже и страхотен бизнесмен 8-)

Я да видим как ще се избият за няколко "годинки" 8-) Направо хората са си счупили краката от бързане да ходят лятото на почивка в Сочи, сега пък направо ще летят натам за да карат ски 8-)
Направо се чудя, къде сте тръгнали да търсите бизнес планове в соц държави 8-)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Eminem
Мнения: 12755
Регистриран на: 11 апр 2011 17:25
Контакти:

Re: Журналисти сащисани от условията в Сочи

Мнениеот Eminem » 15 фев 2014 18:06

Бах: Олимпиадата в Сочи е отлично организирана

Президентът на МОК Томас Бах похвали организацията на Олимпиадата в Сочи. Това каза Бах след среща с президента на Русия Владимир Путин. "Вие навярно чувате суперлативи от всички хора, с които се срещате. Игрите действително са отлично организирани", каза Томас Бах. Той подчерта, че спортистите също са доволни от организацията на събитието и от качеството на спортните обекти. "Игрите са на толкова високо ниво, че не е необходимо да свикваме ежедневни съвещания по координацията. Няма никакви проблеми", каза президентът на МОК. Бах обърна внимание и на факта, че Игрите са подобрили рекорда по гледаемост сред телевизионните зрители. "Аудиторията е рекордна", каза Бах и добави, че Игрите се следят на пет континента в повече от 200 страни по света.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=472789


Върни се в “Сочи 2014”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта