Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 23 яну 2014 13:44

Dr. Phibesr написа:Един Мата в Германия ще раздвижи доста интересни трансферни пластове през лятото- ще има игри на всякакъв тип хищници. И ще бъде доста неприятен вкус за розовата част от Манчестър, където и по Света да се намира тя. Чудесен бонус.

Журналиста Оливър Кай, каза, че Роджърс има интерес към Шакири, но Салах му е приоритет....при евентуално отиване на Мата в Байерн, Шакири вече тотално ще стане излишен, така че при такъв развой на събитията дори Салах да отиде в Челси няма да я голяма загуба, ако се вземе Шакири....но това вече си е чиста спекулация, предвид че Мата най-вероятно ще си отиде при Юнайтед, макар че има слухове че снощи са го арестували за неправилен обратен завой на магистралата, след като е разбрал резултата от мача със Съндърланд :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

iznenada

Мнениеот iznenada » 23 яну 2014 13:54

http://metro.co.uk/2014/01/23/liverpool ... a-4274307/?
Точно така .Явно Роджърс ме е послушал. :) Тоя път не трябва да отстъпва до последно ,пред португалския циганин .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 23 яну 2014 13:56

boabbb написа:
KOPScousers написа:
boabbb написа:Логично е Салах да избере вас, ама знаеш ли го - циганска му работа :mrgreen: Това за Мата - дано не стане, тоя брадлясал боклук иска да напълни Байерн с мангали :evil:

Мангали? Хуан Мата е един от най-добрите плеймейкъри във Висшата лига, че и в света. Стига глупости, макар, че Байерн е пълен със страхотни играчи в халфовата си линия. 8-)

Испанците по презумция са си мангали за мен ;) А и Тиаго е црън и за двамата :mrgreen: :lol:

Е Тиаго по принцип си е бразилец бе Боянчо. Но си прав ,общо взето са си циганска нация .Но ,ако ги питаш тях и те ще ти кажат същото за нас .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 14:06

iznenada написа:
boabbb написа:
KOPScousers написа:
boabbb написа:Логично е Салах да избере вас, ама знаеш ли го - циганска му работа :mrgreen: Това за Мата - дано не стане, тоя брадлясал боклук иска да напълни Байерн с мангали :evil:

Мангали? Хуан Мата е един от най-добрите плеймейкъри във Висшата лига, че и в света. Стига глупости, макар, че Байерн е пълен със страхотни играчи в халфовата си линия. 8-)

Испанците по презумция са си мангали за мен ;) А и Тиаго е црън и за двамата :mrgreen: :lol:

Е Тиаго по принцип си е бразилец бе Боянчо. Но си прав ,общо взето са си циганска нация .Но ,ако ги питаш тях и те ще ти кажат същото за нас .

Знам, бе, син е на Мазиньо ;) Моуриньо обаче за пореден път се доказва като гаден ******** - Венгер даже го е нахранил вече :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 яну 2014 14:09

iznenada написа:http://metro.co.uk/2014/01/23/liverpool-up-their-bid-for-mohamed-salah-to-fend-off-interest-from-chelsea-4274307/?
Точно така .Явно Роджърс ме е послушал. :) Тоя път не трябва да отстъпва до последно ,пред португалския циганин .

Е нали онея офертирали 15млн?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 14:10

wolf написа:
iznenada написа:http://metro.co.uk/2014/01/23/liverpool-up-their-bid-for-mohamed-salah-to-fend-off-interest-from-chelsea-4274307/?

10+2 бонус, доколкото четох :? , а вие сега 12+2 - баровци, бе, ей :lol:

iznenada

Мнениеот iznenada » 23 яну 2014 14:13

boabbb написа:
iznenada написа:
boabbb написа:
KOPScousers написа:

Знам, бе, син е на Мазиньо ;) Моуриньо обаче за пореден път се доказва като гаден ******** - Венгер даже го е нахранил вече :mrgreen: :lol:

Много е мръсен тоя циганин и страхлив. Винаги ,отива в отбори ,където има пари и звезди . Така е лесничко ,по принцип.И пак не му се получават резултатите понякога .
И винаги ,гледа да отслаби или бъзикне по някакъв начин ,конкурентите .Най вече го прави с психо атаки.
Освен това ,много мрънка и против съдиите ,особено като беше в Испания .Но тук в Англия ,както виждаме ..Абрамович ,му е осигурил добър комфорт в това отношение.

iznenada

Мнениеот iznenada » 23 яну 2014 14:15

wolf написа:

Не не .След офертата на Челси от 10 или 11 млн плюс 2 млн бонуси ,веднага излезе информация ,че клубът Базел ,ще поиска цена от 15 млн за играча. Аз поне ,така го разбрах слухчето.
Последна промяна от iznenada на 23 яну 2014 14:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 14:16

Само в Интер признавам - беше направил доста силен отбор :| Иначе се гответе - почват яките трансфери след няколко дена. Според мен ще има поне 1 нов при нас и при вас ;) Отделно, че се задава разместване на пластовете из някои отбори

iznenada

Мнениеот iznenada » 23 яну 2014 14:19

boabbb написа:Само в Интер признавам - беше направил доста силен отбор :| Иначе се гответе - почват яките трансфери след няколко дена. Според мен ще има поне 1 нов при нас и при вас ;) Отделно, че се задава разместване на пластовете из някои отбори

При нас ,един няма да ни стигне за топ 4 .

Върни се в “Ливърпул”