За случващото се в Украйна и напъните на Запада да я зароби.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: За случващото се в Украйна и напъните на Запада да я зароби.
Звънна ми американския Аифон,спирам корейския си Самсунг,слизам и паля немското си БМВ,слушам американците от Гънс енд Роузес, отивам да пийна с приятели по едно Ирландско уиски,обул съм Адидас,часовника ми е японско Сейко,аудиото в колата Пайниър...... и т.н. Това е отговора за лумпените гъзещите се на СССР,Русия,Сибир,Гулаг и комунистическия геноцид над собствения народ. Или Лада,Восток,ФИлип Киркоров и т.н. е по-добре? Бездарни комунистически изроди. Забрава за вас!
Членестоногите са примитивни създания
Русия не е това,за което я мислят 95% от хората в света!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
viali69 написа:Eminem написа:И кое е различното на Русия от САЩ и Европа в положителен аспект ? Кое ? КОЕ ?
Русия не поробва и не колонизира държави !
Русия не циганизира държавите, които по собствено желание са поискали да попаднат в сферата на руското влияние. Визирам Беларус например.
Русия ДАВА, а САЩ и Брюксел само ВЗЕМАТ от по-малките и по-слабите ! Само по Коледа Путин като същински Дядо Коледа раздаде 2 милиарда на Казахстан, 3 милиарда на Беларус и 15 милиарда на Украйна !
Да не говорим, че свали драстично цената на руския газ за украинците.
Какво е получила България от САЩ и от ЕС ?![]()
Русия е източноправославна държава, в която Господ е навсякъде. Сиреч духовността и общочовешките ценности не са подменени като в САЩ и ЕС.
Дебил

valio_cska написа:GoingDownS написа:Да живее обединена ЕВРОПА! Смърт за евразийските псета!
Тя да живее пък Ние нека мрем в мизерия? Отвори си очите пичАз съм на 20 години и съм си ги отворил вече !
Отворил си си очите... по-скоро си си отворил гъза на русофилите.
Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:
“Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский
И също цитат от Захари Стоянов:
“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
и
„Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
4akala написа:Русия не е това,за което я мислят 95% от хората в света!
По-зле ли е ?

- Балкански Орел
- Контакти:
Всеки, който подкрепя Европа, поне да си признае, че мрази България ! Как може да подкрепяш нещо, което ти е докарало демографска катастрофа и изчезваща родина ? Вие не сте Българи.Не говоря за Русия, комунизъм, фашисъм и т.н. Говоря само и единствено за евро почитателите.
Едно от истинските мнения в темата.
Майка ми е украинка и всеки ден си говори с леля ми от Днипропетровск.И ситуацията е следната там:плаща се на наркомани,лумпени и други леката да прават размирици,спонсорирани от партии с възгледи към ЕС(а пък те са спонсорирани от ЕС) с цел влизане на Украйна в ЕС и тя да стане донор със своите природни богатства на тези боклуци.......
Едно от истинските мнения в темата.
Последна промяна от Балкански Орел на 22 яну 2014 20:29, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]
-
- Контакти:
viali69 написа:Искат да я заробят, ама този път ще имат много здраве от Путин !![]()
Дълго време Русия отстъпваше. Отстъпи целия бивш соц. блок. Отстъпи позициите си в Африка и голяма част от Близкия изток. Отстъпи далечните си приятели от Куба и Венецуела. Прежали дори Сърбия !
Да, но вече започна обратното броене !
Москва вече не е онзи победен отбор от времето на Студената война. Днес Русия е силна и влиятелна държава. Може би все още не толкова, колкото беше СССР, но и това време ще дойде ...
Нахалниците самонарекли се Световен елит стигнаха почти до стените на Русия. Посегнаха на Украйна ! Тук отстъпване вече няма да има !
Битката за Украйна ще е до край !
Всички видяхме какво стана с България след като я вкараха насила и без да питат народа в Европейския съюз. Разруха, грабеж, бедност, мизерия, циганизация ... Всичко това го нямаше по време на социализма, когато бяхме близки с руснаците.
Същото очаква и Украйна, ако влезе в ЕС.
Сега залъгват наивните украинци с обещания за свобода и демокрация ... Вместо това те ще получат бедност, мизерия и циганизация !
Този път Световните еврейски господари са объркали адреса ...
Жалко, че в Украйна има много глупави хора, които вярват в лъжливата приказка за ЕС. Жалко, че там украинци избиват украинци заради кефа на Световния елит.
ало "позитано"20
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Балкански Орел написа:Всеки, който подкрепя Европа, поне да си признае, че мрази България ! Как може да подкрепяш нещо, което ти е докарало демографска катастрофа и изчезваща родина ? Вие не сте Българи.Не говоря за Русия, комунизъм, фашисъм и т.н. Говоря само и единствено за евро почитателите.
А ти на какво си почитател бе ? На Русия, Беларус, Куба и Северна Корея ли ?

''

-
- Контакти:
forever bluet написа:Звънна ми американския Аифон,спирам корейския си Самсунг,слизам и паля немското си БМВ,слушам американците от Гънс енд Роузес, отивам да пийна с приятели по едно Ирландско уиски,обул съм Адидас,часовника ми е японско Сейко,аудиото в колата Пайниър...... и т.н. Това е отговора за лумпените гъзещите се на СССР,Русия,Сибир,Гулаг и комунистическия геноцид над собствения народ. Или Лада,Восток,ФИлип Киркоров и т.н. е по-добре? Бездарни комунистически изроди. Забрава за вас!
точно и ясно написано.
- Балкански Орел
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Балкански Орел написа:Всеки, който подкрепя Европа, поне да си признае, че мрази България ! Как може да подкрепяш нещо, което ти е докарало демографска катастрофа и изчезваща родина ? Вие не сте Българи.Не говоря за Русия, комунизъм, фашисъм и т.н. Говоря само и единствено за евро почитателите.
А ти на какво си почитател бе ? На Русия, Беларус, Куба и Северна Корея ли ?![]()
![]()
Демографската катастрофа и изчезваща родина ни я докараха основно другарите от БСП и ДПС, които са управлявали най-много време през т.нар. преход и които имат изгода да има множество неграмотни мангали, които се купуват лесно, защото знаят, че никой с 5 грама мозък няма да гласува за техните партии. А сега познай чий проекти са БСП, ДПС и АТАКА - на любимия ти северноазиатски Колхоз
![]()
''
Че кой ти ги защитава тези изроди ?? Ти знаеш ли, че тези партии са точно дело на Европа и САЩ и те изппълняват планът Ран-ЪТ ? Какво са направили БСП и ДПС за зближаване с Русия ? Пак ви казвам, признайте си, че не сте Бъллгари, кажете помаци ли сте, цигани, турци или обикновенни предатели ?
[center]Levski & Lazio[/center]