ЕМИЛ написа:Черв. когато и да ги изхвърлят от А група никога няма да е късно и винаги ще има защо .
С това спасяване на черв. Боби само си плюе на името . Изхвърли ги за да те уважава цял един народ .
Цял народ не, но 2000 на стадиона са достатъчни.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЕМИЛ написа:Черв. когато и да ги изхвърлят от А група никога няма да е късно и винаги ще има защо .
С това спасяване на черв. Боби само си плюе на името . Изхвърли ги за да те уважава цял един народ .

leski написа:Емигрант 45 написа:Captain Stottlemeyer написа:plamenst7 написа:Балкански Орел написа:И съм 100% сигурен, че ако Левски беше на мястото на ЦСКА и президент на БФС беше Стоичков, нямаше да си мръдне пръста.
Стоичков ако стане шеф на БФС, не само че никога няма да помогне на Левски, но и ще прави всичко възможно да ни мачка.
Стоичков с това лайно, което изсра за "манипулирания вот" за носителя на златната топка, ако стане шеф на БФС ще навреди на целия български футбол. Ама от прост човек какво да очакваш - свинята рие и гюбрето пада на гърба й. На мен ми е много по-интересно друго. Преди 2 дни четох, че Павел Дочев (техния треньор за 3 месеца, който каза след една загуба от нас: "Не бяхме интелигентно достатъчни") е издействал запор на сметките на ЦСКА Инвестмънт. Сега вече става много интересно...
![]()
http://topsport.ibox.bg/news/id_1757489713
+1000!!
С голямо удоволствие чета коментарите ти(извинявай,че се обръщам на ти).Продължавай да натриваш червената свинска зурла
Разбирам, че има материя, която е извънредно трудна за твърде образованите хора, за да им се налага да четат. И поради това научават от Търговския регистър (!?), че са запорирани сметките на "ЦСКА инвестмънт", поради претенции на моя приятел Павел Дочев. "ЦСКА инвестмънт" пък било дъщерно дружество на "Лира инвестмънт". И през него минавали финансови операции. Но сега схемата спряла да работи.
Разбирам образованите. Трудно е. Твърде сложно им идват понатия, като "юридическо лице" и разни такива азбучни категории от Търговския закон. Това за Търговския регистър няма да коментирам, защото ще стане дълго. По-късно просто ще си поплача над глупостта.
Нека го обясня с една проста схема.
Имам много добър приятел и се казва Румен Атанасов. Интелигентен човек, български офицер. Той има двама синове-близнаци. Много свестни момчета.
Ако приемем, че единия близнак си е купил апартамент на кредит, но по някаква причина е пропуснал да си плати месечната вноска, то ще блокират ли банковата сметка на другия близнак до изплащане, при положение, че вторият близнак не му е поръчител?
Разбирам, че обяснението е шантаво, но публикациите стават все по-неконтролирано малоумни.
А в онзи случай с ПФК ЦСКА АД, Лира инвестмънт и ЦСКА инвестмънт става дума за съвършено различни ЮРИДИЧЕСКИ лица.
Забележка: Румен е интелигентен човек и ще ме разбере защо го използвам, а на близнаците, които са големи мъже - поздрави от чичо Петьо!
Забележка 1: Казусът е измислен. Никога с Румен не сме обсъждали семейните му инвестиции.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта