Божинов е идеален за Борат. В нужда е, и ще се съгласи на неговите условията. И когато сгафи, ще бъде идеалния бушон, който изгаряйки, ще запази властта на Борат над клуба за още време. И после твърдете, че Борат е тъп.
Така описано, за мен, пародията с начина на управление на ПФК "Левски" става пълна.
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
За мен лично отбора на Левски би спечелил много от Божинов, това ще бъде най-качествения играч в нашето първенство (аз още се надявам, че Локото имат шанс да го вземат)
Божинов е легенда !
Най-добрият и известен български футболист за всички времена ! Мултимилионер ! Меценат на женската красота и интелект ! Модна икона ! Почитател на класическата музика и ренесансовото изобразително изкуство, което инкрустира по аполоновото си тялото ! Съпругата му е най-красивата българка, най-добрата ТВ водеща, най-популярната певица с редица първи места в чартовете ! Децата му са осигурени за цял живот и са настоящи вундеркинди и бъдещи членове на МЕНСА...

Най-добрият и известен български футболист за всички времена ! Мултимилионер ! Меценат на женската красота и интелект ! Модна икона ! Почитател на класическата музика и ренесансовото изобразително изкуство, което инкрустира по аполоновото си тялото ! Съпругата му е най-красивата българка, най-добрата ТВ водеща, най-популярната певица с редица първи места в чартовете ! Децата му са осигурени за цял живот и са настоящи вундеркинди и бъдещи членове на МЕНСА...

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
- milen.hristov
- Контакти:
оцелот написа:За мен лично отбора на Левски би спечелил много от Божинов, това ще бъде най-качествения играч в нашето първенство (аз още се надявам, че Локото имат шанс да го вземат)
Дано го вземат. Видяхме единият бизнес партньор на Тонев как се справя в нападение, едва ли другият ще е по-различен
Честито! И да почерпите!

Абе много сте интересни, като цяла зима не взимат никой- що не взимат, няма пари, сега ако действително вземем Божинов, обяснете ми как може да е по-лош от Макриев?Нека дойде, аз съм за, кво има да губим от такъв трансфер? Силва търпяхме, та Божинов няма.
- milen.hristov
- Контакти:
Cooler написа:Абе много сте интересни, като цяла зима не взимат никой- що не взимат, няма пари, сега ако действително вземем Божинов, обяснете ми как може да е по-лош от Макриев?Нека дойде, аз съм за, кво има да губим от такъв трансфер? Силва търпяхме, та Божинов няма.
Пари, можем да загубим, а и този ще е долятото и тогава ще търси нов отбор. Като добавим, че и този не е играл от половин година
milen.hristov написа:Cooler написа:Абе много сте интересни, като цяла зима не взимат никой- що не взимат, няма пари, сега ако действително вземем Божинов, обяснете ми как може да е по-лош от Макриев?Нека дойде, аз съм за, кво има да губим от такъв трансфер? Силва търпяхме, та Божинов няма.
Пари, можем да загубим, а и този ще е долятото и тогава ще търси нов отбор. Като добавим, че и този не е играл от половин година
а спомняш ли с Йовов как дойде.
Миленка футбола е за футболери не за примадони.
LEVSKI_FOREVER
оцелот написа:За мен лично отбора на Левски би спечелил много от Божинов, това ще бъде най-качествения играч в нашето първенство (аз още се надявам, че Локото имат шанс да го вземат)
Отдавна е свършил за големия футбол.

В най-безпаричния ви период взимате играч на Ювентус и Манчестър Сити, и пак не сте доволни 

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]