ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Logical person » 08 яну 2014 22:02

lisynger написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
lisynger написа:Че Долапчиев не е подготвен е ясно дори и на него,но за това голяма вина има и Стойчо Младенов,лятото,когато му връзваше играта и откъдето ритнеше влизаше,Стойчо го пускаше по 10 минути.Вместо това пускаше македонеца,Сидибе и оня дървар от Португалия и реално играехме без нападател,сега чета в спортал,че искал някакъв от Босна,който има 6 гола за 300 000евро...незнам,а проблемите не са ни само в нападателите,изнасяме топката като някакви ботушари от селските лиги на Англия.

Точно това имам предвид и аз,но Кировеца все е не съгласен въпреки,че ми изглежда от разумните хора тук.Боже Долапчиев не е юноша от близо 2 години??Как така не е готов?Това звучи доста смешно ''не бил готов'' все едно А група е на някакво супер ниво?Истината е,че Стойчо няма желание да работи с младите.

За какво купуват всякакви акъла не ми го побира,имам чувството,че нарочно правят простотия след простотия,нито Сънди ще ни направи шампион,нито Силва ще ни изведе до полуфинал в ШЛ.Съжалявам,че го казвам,но нито един от дошлите тая години не ме впечатлява,а Менди,който е уж любимеца на публиката и незнам какво имам чувството,че никога не е играл преди това организиран футбол...да всичко беше направено на пожар,не се знаеше дали ще почнеме,но така няма да излеземе от тинята в която сме никога докато не започнеме да изкарваме футболисти и да ги продаваме навън,всичко в момента ни е ден за ден.За мен пътя е да изкарваме огромно количество футболисти и да ги продаваме от 20 все един ще излезе голям играч

Не мога да проумея този фетиш на тема юноши. Във всеки уважаващ себе си отбор, на терена пускат най-подготвения , а не най-младия. Какво против Сънди имаш ? И против Силва ? Не сме тръгнали към полуфинал в ШЛ все още. А колкото до Менди е най-стабилния и най-добре изнасящ топка централен защитник в "А"-група.
За да изкарваме всеки сеозн по 5 юноши при мъжете, трябва да се оправи политиката в школата, да се вземат талантливи играчи, а не такива с богати бащи. И като се оправи това първите резултати ще са след 2-3 години. Дори тогава пак ще вземаме чужденци като Менди, Силва и Съни, защото няма на света отбор да е само от собствени юноши или само от собствената страна футболисти, с изключение на Атлетик Билбао.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 яну 2014 22:06

lisynger написа:
Venko123 написа:Е как да ги изкарваме бе пич, като напрактика нямаме школа.
Вярно има и талантливи момчета, но те са малко.За мен талантлив е Витанов, Долапчиев няма толкова талант.

Въпроса не е как да ги изкараме,а ЗАЩО нямаме школа?И ЗАЩО 90% от школите са на махленско ниво,защо като станеш на мъжко ниво и не ти дадат шанс в първия отбор ти искат една торба пари за освободителна бележка за да може да се пробваш някаде,всичко ни е тотално сбъркано,футбола не ни е футбол,а лапачница за 30 човека.За при нас в случая всеки един млад футболист ще има минимален шанс да успее,защото нямаме хубав стил на игра при който да изпъкне,давам за пример Литекс техните юноши не са на толкова огромно ниво от другите,но изпъкват заради играта на отбора и се продават за добри пари навън.

Съгласен съм с теб на 100 процента,но и ще ти дам отговорите защо нямаме школа.Аз съм от сравнително младите привърженици на ЦСКА,но имам своето мнение,както всеки друг.В последните 5 години в ерата на пернишките гавази имаше някакво имитиране на работа с юноши и само приказки,но в предните години в ерата на Митал-Томов беше абсолютно същото.Попринцип титаните тръгнаха много добре като заложиха на първо на Любо Пенев преди това и на чичо Митко,което не ми се иска да го коментирам.Та титан започнаха отлично купуваха се само Български играчи,Любо направи отбор,осъществиха се много сериозни продажби по-скоро финансово сериозни отколкото в сериозни клубове,но от Ивановците взехме 2.5 лева или евро ще ви излъжа.Много е важно да се отбележи,че в началото на тяхната пагубна в голямата си част ера Тиквата все още не беше дошъл на власт,а и дори след встъвпването тяхната любов не се осъществи веднага.След това знаем продълженията на историята започнаха да се навъртат всякакви мениджъри около тях дойдоха куп ментета включително треньори с едно изключение и това беше Андоне.Съжалявам,че изписах цял роман и се отклоних толкова от темата,но наистина много ме боли за случващото се в последните 10-тина години.Да се върнем на школата,защо нямаме школа?Ами отговорът е много прост таланти не липсват има сериозен опадък на треньорските кадри.В ЦСКА треньори са бивши играчи на клуба,които използват методи от тяхното си време и говорят пълни глупости на децата.Аз лично съм наблюдавал тренировки на всякакви възрасти и единственият път,който видях да се прави тактическа тренировка това беше при треньора Милан Чирич,който естествено вече не е в ЦСКА беше в Лудогорец,но май и от там си тръгна.Много треньори включително Стойчо казват,че младите момчета идва ли неподготвени???Ами как да е като се назначават абсолютно неграмотни хора,които правят загрявка пускат топката и това е...!Как един нормален треньор да дойде в ЦСКА и да тренира децата след като знае,че може да не види заплата с месеци,а и да получи такава сумите се смехотворни.Питаме се защо Литекс има школа??Защото Ицо доведе хора от Испания,които незнам какво точно правят,но резултата са явни.Ние привържениците също имаме огромна вина,защото сме по-активни тук,а трябва да се ходи и на стадиона независимо с кого играеме така ще можеме да търсиме сметка на треньори,ръководства и футболисти.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2014 22:08

Ти знаеш ли колко време им трябваше на Емо и Любо и колко подигравки и псувни отнесоха докато станат играчи?Ама имаше на кой да не му пука от публика и знаеше как да работи.Е,от него излязоха и Бербата и Петровите и Тонев и Виданката,ако щеш(да не забравяме,че имаше сериозна контузия и преквалификациите в ЦЗ от десет бек).

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 08 яну 2014 22:12

Тва за Ицо и испанците са глупости. Литекс гради тая школа откакто Ганчев ги взе, и чак преди няколко години почнаха да излизат качествени млади момчета от тяхната школа.
Колкото до нашите юнУши - "В ЦСКА всеки трябва да си извоюва мястото, а не да го бутаме само защото е юноша на ЦСКА".
Иначе Любо и Емо бяха псувани всеки мач, не че много ги интересуваше тях де, особено Емо редовно показваше средни пръсти на разбирачите след гол :lol:

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 яну 2014 22:15

Venko123 написа:Тва за Ицо и испанците са глупости. Литекс гради тая школа откакто Ганчев ги взе, и чак преди няколко години почнаха да излизат качествени млади момчета от тяхната школа.
Колкото до нашите юнУши - "В ЦСКА всеки трябва да си извоюва мястото, а не да го бутаме само защото е юноша на ЦСКА".
Иначе Любо и Емо бяха псувани всеки мач, не че много ги интересуваше тях де, особено Емо редовно показваше средни пръсти на разбирачите след гол :lol:

Доколкото знам поне докато Ицо беше е имало някакви Испански кординатори,които са следяли развитието играчи и може са изготвяли някакви програми по-които да се тренира.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2014 22:19

Най-вероятно е имало само броячи колко гола ще вкара на Барцата. :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 яну 2014 22:25

Плочата за Долапчиев не се ли изтърка вече. Половин година слушаме едно и също. Аз пък да ви питам - каква е изгодата на Стойчо да не пуска Долапчиев, ако знае, че ще му свърши работа? Нали оставането на поста на всеки треньор, не само на Стойчо зависи от резултатите. Мислите ли, че Стойчо не знае, че ще му се повиши имиджа сред феновете ако го пуска? Простата истина я казва поговорката "Шило в торба не стои". Ако Долапчиев е талантлив той ще се покаже и изяви, както го направиха Иван Иванов и Сашо Тонев. Сигурен съм, че Стойчо ще дава повече шансове на Долапа през пролетния полусезон и той го заяви. Ама айде стига вече, че едва ли не Меси ни търка пейката и Стойчо не го пуска с единствената цел да му провали кариерата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2014 22:33

Не,не се изтърка,защото от такива "неподготвени" дадено им достатъчно време излязоха най-добрите футболисти на България.За Стойчо като треньор не искам да въобще да отварям дума.Знам,че тук си смучете от пръстите оправдания,Ако пък отидеш в т.н. официален форум там пък е нещо страшно - Стойчо божеството.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 яну 2014 22:42

гражданин от село написа:Не,не се изтърка,защото от такива "неподготвени" дадено им достатъчно време излязоха най-добрите футболисти на България.

Тези за които говориш изобщо не бяха неподготвени. Бербатов на 19 години в един мач от евротурнирите вкара 4 гола, което мисля, че е рекорд в цялата история на българския футбол. На талантите винаги е даван шанс. Да, може би при наличието на некадърните ни нападатели първия полусезон можеше да се даде повече време на Долапа - съгласен съм, но да се правят драми от това не съм съгласен. Аз съм един от малкото болни мозъци, които са ходили на контролите, в които играеха юношите. Мога да ти кажа, че Долапчиев едно 3-4 пъти изпускаше сам срещу вратаря и това на отбори от "Б" и "В" група. Пропуските му срещу Локо София не са единствените. Язък, че може да вкара гол от Халите като на мача с Берое, а не може да вкара сам срещу вратаря.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 яну 2014 22:46

Red Warrior написа:Плочата за Долапчиев не се ли изтърка вече. Половин година слушаме едно и също. Аз пък да ви питам - каква е изгодата на Стойчо да не пуска Долапчиев, ако знае, че ще му свърши работа? Нали оставането на поста на всеки треньор, не само на Стойчо зависи от резултатите. Мислите ли, че Стойчо не знае, че ще му се повиши имиджа сред феновете ако го пуска? Простата истина я казва поговорката "Шило в торба не стои". Ако Долапчиев е талантлив той ще се покаже и изяви, както го направиха Иван Иванов и Сашо Тонев. Сигурен съм, че Стойчо ще дава повече шансове на Долапа през пролетния полусезон и той го заяви. Ама айде стига вече, че едва ли не Меси ни търка пейката и Стойчо не го пуска с единствената цел да му провали кариерата.

Сашо Тонев също не играеше често ако си спомняш.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”