ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 яну 2014 19:10

Кировец написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Кировец написа:Знаааам, знааам, знам. Стойчо, налагал, не налагал...
Но пък си мисля, че резерва на 19-20 години трябва да покаже, че не е правилен избора на треньора и да дава всичко от себе си, ако ще да е за 20 секунди в игра. Той тръгна повече от добре с влизането в Стара Загора и оня гол...
После кой му е виновен, че не задържа нивото?
И Станко Машината вкара няколко гола, ама...
И ако продължава така наистина Стойчо или някой друг ще го изгони!!! Да го знаеш това!!! Колко играчи са минали през Армията и са изгонени, та за ПОРЕДНИЯ ялов нападател ли?
Да играе - от него си зависи какво ще покаже. Стойчо не е учител. За неговата работа трябват можещи футболисти, а в днешния световен футбол възрастта е смешно оправдание - затова дадох тези статистики, затова и Лудогорец са си купили 19 годишен нападател - национал на Холандия.

Ама чакай????Стойчо колко пъти му даде шанс?Ти от къде знаеш,че в тренировките не се раздава и сигурен ли си,че Стойчо се държи нормално с него,защото аз знам други неща около техните отношения.Ще ти кажа,че на тренировките Стойчо дори не разговаря с него и Стойчо вообще не се интересува от този футболист,а го пуска чат-пат когато тотално изгуби игрова форма за да ни покаже,че с юноши '' не става''.Ясно е,че не всички юноши стават,но поне тези,които имат качества заслужават внимание и поощряване от треньора,ей това ме дразни, Кировец.Чисто и просто ти казвам,че Стойчо не иска да работи с младите,а иска да дели комисионни с мениджърите от Португалия и евентуално ако може да постигне някакъв успех,ако не успее виновни ще са съдиите и новият световен ред.В никакъв случай Долапчиев не е супер талант,но със сигурност не беше по-лош вариант от Морейра и Сидибе.За да не ме обвините във провокации или подуенски пристрастия ще кажа,че Стойчо постъпи много правилно като отказа да говори пред присъствието на Кирков,браво това е позиция.

Аз пък съм разбрал едно нещо още от изказването на Стойчо, че "Григор е млад и трябва да го пазим, постепенно да го налагаме" - просто Стойчо проявява търпение и джентълменство, подава му ръка, като не казва в прав текст най-лошото, което ще хвърли всички в смут - Долапчиев не става :idea: , но пък иди го обясни на феновете :idea:

Да видим дали е така...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 яну 2014 19:13

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:[offtopic]
Кировец написа:
Кировец написа:Знаааам, знааам, знам. Стойчо, налагал, не налагал...
Но пък си мисля, че резерва на 19-20 години трябва да покаже, че не е правилен избора на треньора и да дава всичко от себе си, ако ще да е за 20 секунди в игра. Той тръгна повече от добре с влизането в Стара Загора и оня гол...
После кой му е виновен, че не задържа нивото?
И Станко Машината вкара няколко гола, ама...
И ако продължава така наистина Стойчо или някой друг ще го изгони!!! Да го знаеш това!!! Колко играчи са минали през Армията и са изгонени, та за ПОРЕДНИЯ ялов нападател ли?
Да играе - от него си зависи какво ще покаже. Стойчо не е учител. За неговата работа трябват можещи футболисти, а в днешния световен футбол възрастта е смешно оправдание - затова дадох тези статистики, затова и Лудогорец са си купили 19 годишен нападател - национал на Холандия.

Ама чакай????Стойчо колко пъти му даде шанс?Ти от къде знаеш,че в тренировките не се раздава и сигурен ли си,че Стойчо се държи нормално с него,защото аз знам други неща около техните отношения.Ще ти кажа,че на тренировките Стойчо дори не разговаря с него и Стойчо вообще не се интересува от този футболист,а го пуска чат-пат когато тотално изгуби игрова форма за да ни покаже,че с юноши '' не става''.Ясно е,че не всички юноши стават,но поне тези,които имат качества заслужават внимание и поощряване от треньора,ей това ме дразни, Кировец.Чисто и просто ти казвам,че Стойчо не иска да работи с младите,а иска да дели комисионни с мениджърите от Португалия и евентуално ако може да постигне някакъв успех,ако не успее виновни ще са съдиите и новият световен ред.В никакъв случай Долапчиев не е супер талант,но със сигурност не беше по-лош вариант от Морейра и Сидибе.За да не ме обвините във провокации или подуенски пристрастия ще кажа,че Стойчо постъпи много правилно като отказа да говори пред присъствието на Кирков,браво това е позиция.

Аз пък съм разбрал едно нещо още от изказването на Стойчо, че "Григор е млад и трябва да го пазим, постепенно да го налагаме" - просто Стойчо проявява търпение и джентълменство, подава му ръка, като не казва в прав текст най-лошото, което ще хвърли всички в смут - Долапчиев не става :idea: , но пък иди го обясни на феновете :idea:
[/offtopic]
Да видим дали е така...

Дано НЕ Е :(

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2014 19:36

Аз за това мисля,че трябва да го преотстъпят в някой отбор от"А" или "Б" група да играе редовно и да трупа опит и практика.Тогава ще можем да разберем става или не става.

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 08 яну 2014 20:18

Долапчиев вкара един случаен гол след подхлъзване и после един за купата мисля. В мача срещу Локо Сф за едно полувреме изпусна два пъти сам срещу вратаря и нямаше точен пас. Доколкото съм чел и в контролите бил пълна дупка.
Май българите сме свикнали да се превъзнасяме и само за юноши да говорим без да гледаме реално фактите. ;)
Малко всички истории се приличат - Домовчийски, Хичо, Долапчиев
Ако си надежда излизаш като Неделев - да правиш разликата ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2014 20:43

Неделев по 10-15мин. на 3-4 мача ли го пускаха?Да не говорим,че и той имаше доста слаби мачове и отделни проблясъци.Щом сте такива специалисти и можете да прецените 19-20 годишен играч без практика и опит в професионалният футбол само от 50-60мин. разхвърляни в няколко мача като резерва - браво на вас! :lol:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 яну 2014 20:51

Че Долапчиев не е подготвен е ясно дори и на него,но за това голяма вина има и Стойчо Младенов,лятото,когато му връзваше играта и откъдето ритнеше влизаше,Стойчо го пускаше по 10 минути.Вместо това пускаше македонеца,Сидибе и оня дървар от Португалия и реално играехме без нападател,сега чета в спортал,че искал някакъв от Босна,който има 6 гола за 300 000евро...незнам,а проблемите не са ни само в нападателите,изнасяме топката като някакви ботушари от селските лиги на Англия.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 яну 2014 20:57

lisynger написа:Че Долапчиев не е подготвен е ясно дори и на него,но за това голяма вина има и Стойчо Младенов,лятото,когато му връзваше играта и откъдето ритнеше влизаше,Стойчо го пускаше по 10 минути.Вместо това пускаше македонеца,Сидибе и оня дървар от Португалия и реално играехме без нападател,сега чета в спортал,че искал някакъв от Босна,който има 6 гола за 300 000евро...незнам,а проблемите не са ни само в нападателите,изнасяме топката като някакви ботушари от селските лиги на Англия.

Точно това имам предвид и аз,но Кировеца все е не съгласен въпреки,че ми изглежда от разумните хора тук.Боже Долапчиев не е юноша от близо 2 години??Как така не е готов?Това звучи доста смешно ''не бил готов'' все едно А група е на някакво супер ниво?Истината е,че Стойчо няма желание да работи с младите.

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 08 яну 2014 21:01

lisynger написа:Че Долапчиев не е подготвен е ясно дори и на него,но за това голяма вина има и Стойчо Младенов,лятото,когато му връзваше играта и откъдето ритнеше влизаше,Стойчо го пускаше по 10 минути.Вместо това пускаше македонеца,Сидибе и оня дървар от Португалия и реално играехме без нападател,сега чета в спортал,че искал някакъв от Босна,който има 6 гола за 300 000евро...незнам,а проблемите не са ни само в нападателите,изнасяме топката като някакви ботушари от селските лиги на Англия.

Точно това имам предвид и аз,но Кировеца все е не съгласен въпреки,че ми изглежда от разумните хора тук.Боже Долапчиев не е юноша от близо 2 години??Как така не е готов?Това звучи доста смешно ''не бил готов'' все едно А група е на някакво супер ниво?Истината е,че Стойчо няма желание да работи с младите.

Ще го пуснат 5-6 мача, ще скъса нервите на всички и ще запеете друга песен. Тройчо че е твърдоглав и го водят други интереси е ясно на всички. Но ако беше наистина добър винаги би го пускал за да дърпа отбора. Истината е, че е дървар. Но съм съгласен, че трябваше да има повече минути в сравнение с другите дървари Сидибе и Кировски

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 08 яну 2014 21:02

Е как хем не му се работи с младите пък работи с Чочев и Антон, с Грънчов при първия престой...Как работеше 2002 с младите Гъргоров и Велизар...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 яну 2014 21:04

petbezdeset написа:

Ще го пуснат 5-6 мача, ще скъса нервите на всички и ще запеете друга песен. Тройчо че е твърдоглав и го водят други интереси е ясно на всички. Но ако беше наистина добър винаги би го пускал за да дърпа отбора. Истината е, че е дървар. Но съм съгласен, че трябваше да има повече минути в сравнение с другите дървари Сидибе и Кировски

Виж аз не казвам,че е машина,но пък има добър усет за пласиране и точен завърщваш удар.И на мен ми се иска да има характеристиките на Мораес,но неговите са други.

Върни се в “ЦСКА”