Пирин Благоевград-Лудогорец Разград-контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Пирин Благоевград-Лудогорец Разград-контрола

Мнениеот tsonpen » 06 яну 2014 17:23

Parmalat написа:Разградските срещу Благоевградските орли.

Орли срещу Орлета.
Бързам да вмъкна, че прозвището на Лудогорец не е от вчера. Може би има връзка с това, че по времето на комунизма Разград беше побратимен с град Орел, затова и в Разград най-многолюдният квартал се казва Орел. Казвам го, защото понякога има напрежение на тази тема, а няма за какво. И Лацио са орли, ама не вярвам да има проблеми :mrgreen:
Много орлова година се заформя ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 06 яну 2014 18:01

Santiago Munezz написа:
стратегът написа:С кой от двата Пирина ще играят , щото има три отбора с името Пирин в Благоевград в момента :ОФК Пирин Благоевград ,ОФК Пирин Благоевград ЕООД и ФК Пирин 2001 .Последният предполагам че не е ,защото няма мъжки отбор .Като гледам пуснали са две теми ,може би ще играят и с двата , нищо че единият няма футболисти .

Ха сега де,тва е въпрос с повишена трудност :lol: :lol:

Нашите пичове тука се оте.аха на шалварестите ви сетри дошли студентки тука :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 06 яну 2014 18:15

metal1111 написа:
we are the champions написа:
metal1111 написа:Напълно нормално с кой друг да играят освен най-добрият в региона

[wrapimg=]http://hooligans.bg/gallery/images/smiles/smqh.gif[/wrapimg]

какво се жлембиш бе кой е по -добър ? Гоцето или ?
Мaрек ще ви пръснaт трътките aко ви бaрнaт в моментa.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 яну 2014 19:15

metal1111 написа:е а сега де ,как може едновремено да си фен и на Милан и на Челси

А ти как може да си едновременно фен на Кресна,Симитли,Банско и Благоевград? :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 яну 2014 19:20

obi4am_pirin написа:Нашите пичове тука се оте.аха на шалварестите ви сетри дошли студентки тука :mrgreen:

Да е.ът няма лошо,ти като си си хомо продължавай да си даваш дупарата наляво и надясно.Няма лошо,поне си го признаваш. :) :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 06 яну 2014 21:16

Футбола е направен за хората, а не за форумни плъхове като вас, които търсят някакви интрижки в него.Пирин си е Пирин, стига хората в Благоевград да го приемат за такъв.Това че някаква си хартийка казва друго, не значи, че може да отнеме любовта на хората към отбора.Иначе вие си мразете тук, явно така ви е най-лесно.

Потребителски аватар
пиринска бундеслига
Контакти:

Мнениеот пиринска бундеслига » 06 яну 2014 22:00

b0b1 написа:Футбола е направен за хората, а не за форумни плъхове като вас, които търсят някакви интрижки в него.Пирин си е Пирин, стига хората в Благоевград да го приемат за такъв.Това че някаква си хартийка казва друго, не значи, че може да отнеме любовта на хората към отбора.Иначе вие си мразете тук, явно така ви е най-лесно.

Ти знеш ли с какви суми са ощетени държавата и частни лица от два от многото Пирини :Пирин/Калъмбов/ и Пирин/Наков/.? Сегашната седма продукция с името Пирин ще бъде добутана до Б група ,след това до А и след това всичко започва отначало , пак ще има задължения ,които поредният мошеник няма да иска да плаща и пак феновете ще започнат да припознават като Пирин поредното новорегистрирано менте .Аз също искамда изтегля два три кредита ,след това да фалирам и след това да започна начисто .Да отида в служба ГРАО и да кажа : Аз бях Ян Бибиян с ЕГН ****** ,обаче вече се чувствам като Ян Бибиян с ЕГН *&*&*&

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 06 яну 2014 22:17

пиринска бундеслига написа:
b0b1 написа:Футбола е направен за хората, а не за форумни плъхове като вас, които търсят някакви интрижки в него.Пирин си е Пирин, стига хората в Благоевград да го приемат за такъв.Това че някаква си хартийка казва друго, не значи, че може да отнеме любовта на хората към отбора.Иначе вие си мразете тук, явно така ви е най-лесно.

Ти знеш ли с какви суми са ощетени държавата и частни лица от два от многото Пирини :Пирин/Калъмбов/ и Пирин/Наков/.? Сегашната седма продукция с името Пирин ще бъде добутана до Б група ,след това до А и след това всичко започва отначало , пак ще има задължения ,които поредният мошеник няма да иска да плаща и пак феновете ще започнат да припознават като Пирин поредното новорегистрирано менте .Аз също искамда изтегля два три кредита ,след това да фалирам и след това да започна начисто .Да отида в служба ГРАО и да кажа : Аз бях Ян Бибиян с ЕГН ****** ,обаче вече се чувствам като Ян Бибиян с ЕГН *&*&*&

Американците имат една много хубава поговорка: "Не мрази играча, мрази играта".В случая държавата като го позволява, кой е виновен?Само ми е интересно, тия хора, защо единствено Пирин го фалират, бе?Не би ли трябвало схемата да работи с всеки един клуб?Ето как седят нещата според мен : един човек, който обича отбора си, се опитва да го върне там където му е мястото, но липсват пари.Затова в един момент неговия "проект" фалира, и друг се опитва да свърши същото с ново име и т.н.Защо не се получава?Еми защото Пирин не е Ботев, също фалирал отбор, но с голяма фенска маса, чийто фенове го припознават в техния си тим, въпреки лиценза на Металик.

Потребителски аватар
пиринска бундеслига
Контакти:

Мнениеот пиринска бундеслига » 06 яну 2014 23:06

Межу другото, според мен резултатът от тази тотоконтрола ще бъде много интересен , ще предизвика големи полемики .

мили

Мнениеот мили » 07 яну 2014 00:19

Имам смътни спомени, че играхме за КСА с Пирин, и то след 1970 година. Такива срещи имаме в Разград с Етър, Славия, Локо Пд, мисля че и една среща съм гледал и с Пирин Бл. С Локо Сф пък играхме 1959 или 1960 година.

Върни се в “Пирин”